Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Mina, ma bucur ca ni te-ai alaturat.
Chiar vom avea ce povesti. Si eu sunt atat de obosita, ca dupa urcat 3 etaje acasa, gafai o jumatate de ora: ajunge Paul inaintea mea in fata usii.
Sarcina usoara si tie.

Gianina, bine ai venit. Sarcina usoara si un bb sanatos.

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

feteleeeeeeeeeee....nu mai poooooooot!!!!!!!!!!!
vomit intr-una.nu pot manca nica pana pe la 6 asa...cand simt deja ca lesin de foame..
eu n-am nicio pofta, nimic.am fost sapt trecuta la nenea dr si lu' bebe nu i-a fost frica//,l-am vazut pe urias..he he..avea 1 cm..hi hi..si batea acolo inimuta repede repede...
victo,9 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am intrat doar sa va spun ca totul este bine, bebe este fffff bine, avem 8 saptamani fix astazi si ii batea inimioara!!!!! suntem asa de bucurosi!!!!
ne-a dat dr si adeverinta daca vreau sa anunt la job! DNP 8 noiembrie, iar dupa a doua jumatate a lunii august pot intra in prenatal (daca vreau).

AM SI POZA CU BEBE, AM SA VI-O ARAT MAINE DUPAMASA!!!!

NOAPTE BUNA!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Apropo de intrebarea legata de cit trebuie sa fi lucrat inainte, mie la fortele de munca mi-au spus ca trebuie sa fi lucrat 12 luni inainte de nasterea copilului, asa ca trebuie sa te mai interesezi ce si cum sa fii sigura.

Spuneti-mi si mie daca stiti, va rog, cum e cu concediul prenatal, la cit am dreptul inainte de a naste?

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Olim, FELICITARI pentru sarcina.
yasmi, acum esti mai linistita? Ma bucur mult pentru tine ca i-ai auzit inimioara. Cred ca e o senzatie unica.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Mary imi pare rau pentru ce s a intamplat insa ai speranta ca va fi bine data viitoare.

Fetelor eu mi am gasit un remediu pentru greata:ceai de zmeura.
Eu nu vreau sa iau inca nimic pentru copil. Cred ca prin luna a 7a. Aici se face si o petrecere pentru copil inainte de nastere, se numeste Baby Shower si mai primesti si atunci cadouri.
Cat despre noi prestam o data la doua zile si totul e ok pana acum.Sper sa trec cu bine peste primele trei luni.
Aaa...am uitat sa dau datele mele: UM 14.02.2007 DPN 21.11.2007
Fetelor voi stiti ceva daca e contraindicat sa zbori in perioada sarcinii? Eu as vrea sa vin in Romania la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetelor, am intrat o fuguta inainte sa ma duc sa-mi ia sange...
Yasmi, vezi ca totul a fost ok? Acu trebuie sa stai ca sa te alerg ... hihihi, ca asa ti-am spus, parca. Sunt fericita ca ma duc sa-mi iau si salopeta si am vazut la magazinul acela si niste bluzite de gravi superbe...
Va povestesc cum ajung acasa...
Va pup si o zi buna, fara evenimente neplacute si fara greturi.
Pupipci multi pentru nou-venite.

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!Eu sunt putin suparata.De vreo 2,3 zile parca nu ma mai dor asa sanii,in burta nu mai simt tensiunea aceea,iar dimineata aveam temperatura 37,1 spre 37,2,cand eu de obicei o aveam 37,3.Sunt faorte ingrijorata...Daca s-a oprit Doamne fereste din evolutie????

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata fetelor
Ramo stai linistita ca face rau la bb mai bine du-te la dr tau si vezi de ce ti-a scazut tb
eu tot asa o am 37.2 si o aveam 37.5 si eu stau cu griji dar mi-am facut programare la dr abia luni(mi-e frica cu radiografiile alea........pe care le-am facut...)

Alina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

eu am niste crampe tare ciudate parca mi se rupe vreun muschi.
e normal?

Alina5+

Mergi la inceput