Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Olim, felicitari! esti prima viitoare mamica de decembrie!
Sa fie intr-un ceas bun. Felicitari si taticului.

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Olim punet-ti semnatura cu graviduta!
Dar de ce te dai cu Q10???Nu e pentru riduri???La 40 de ani nu o sa-si mai faca efectul,ai grija!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

ce sa va spun fetelor , s-a intamplat pur si simplu , duminica mici sangerari , luni dimineata deja am eliminat , problema cea mare este ca e a doua sarcina oprita in ev la 5 saptamani si sunt disperata , nu stiu daca o mai pot lua de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MARY imi pare rau sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste!!!

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OLIM felicitari..sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!!

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Mai fetelor, am mai intrat o fuguta inainte sa plec si .... Mary imi pare tare rau, ce s-a intamplat? Acum 2 saptamani trei dintre noi au avut probleme (tot martea) am fost si eu atunci... eu azi am aflat ca zi-noapte am avut vizitatori nepoftiti in curte...am auzit eu ceva... dar mi-a fost firca ca doar am visat si nu mi-am trezit sotul, acum ma gandesc ca bine am facut... ca atunci cand i-am povestit a spus ca ii impusca daca ii prindea....Offf, imi place atat de mult la curte dar, cand am vizite de genul acesta imi e teama...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Mie mi-e rau de la inima... Ma cam inteapa, cred ca de la sperietura... Ce ti-e si cu hotii astia. Avem cativa romi pe strada dar pana acum nu am avut probleme ( in trei ani de cand stau aici) dar se pare ca acum au inceput sa-si faca de cap. Prietenei mele i-au spart garajul si masina ( locuim pe aceeasi strada) to azi-noapte.
Grija asta imi mai trebuia acum...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

imi pare rau pentru tine Mary

Alina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Draga Annitha, sigur e de la stres intepatura la inima, ai grija, si cum ziceai, numai de asta nu ai nevoie acum ...

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Fetelor, va pupic si vorbim cand ma intorc de la doc... o sa dau iama si prin magazine ca la stres cel mai bun remediu e cheltuitul banilor sotului ca ai mei sunt pusi bine pentru bebe si nenea doc.
HIHIHI, glumeam, dar oricum am chef de cumparaturi asa ca...vb mai tarziu si va spun ce-am cumparat, promit sa nu iau pt. bebe inca nimic.

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput