Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
Mai fetelor am uita sa va spun ce am facut aseara.
Aveam eu prin casa un sutien masura 110 si vreau sa va spun ca nu imi este fff mare
...eu de obicei am cam 90![]()
anca
7+
vine bebe....
poze
olim spune:
ramo, e crema de corp nivea q 10.Este de zi si de noapte, este pentru reafirmare.
mary, imi pare rau
+5
loub_erika spune:
si eu stau la curte iar geamurile sunt din termopan,dar am avut casa sparta cat am fost plecata din tara,ptr sarbatori,cred ca se dusese vorba,in fine,dar va dati seama ca a dat in geam cu pumnu iar din cauza vibratilor pana la urma sa deschis,asa ca acum ne-am pus alarma...,in rest nu am avut multe furate ,dar ideea ca a fost un hot in casa e rau de tot,am fost la politit imediat cum am observat ,cu toate ca se intamplase cu mult inainte de a ajunge eu acasa,asa ca nu mai erau amprente,ca intrase sora in casa...,dar lau prins pe hot si am fost si la tribunal chemata ca sa confirm lista bunurilor furate,nici nu avea tupeu sa se uite in ochii mei..,acum e arestat ca a furat si o masina,dar sa sti ca primle zile au fost mai ciudate ,sa merg noapte prin curte
,dar mi-a trecut...!!
acum daca mai vine pe la noi o sa aibe surprize
7+
loub_erika spune:
am plecat sa imi fac spanacul
ca ,cu voi ma prinde seara,dupa care trag un pic pe drepata,la somnic!!!
7+
irinutza80 spune:
Mary, imi pare tare rau. Sper sa ai putere sa treci peste acest necaz si sa nu-ti pierzi speranta...
Irina
8 +
creem spune:
Fetelor, dragutelor, ce active sunteti. Mie mi-e un rau de vad numai baia si patul. 
Am venit sa va salut si merg inapoi in pat!
Mary - sa nu iti pierzi speranta! 
creem spune:
Am facut si eu acelasi lucru mai devreme - tot o para - dar s-a dus si aia din pacate
Ma cam doare spatele, burtica nici nu mai stiu cum sa stau. Telefoanele nu ma lasa sa dorm
Abia astept sa vina sotul cu ceva bun![]()
Pupici
5+
olim spune:
fetelor, la mine e interesant ca mie rau tare seara, dimineata am ameteli, dar nimic mai mult.
Ma duc la masa, ca ne-a invitat sotul in oras 
va pup pe toate si ne auzim mai tarziu
+5
boaba spune:
Fetelor,
Stiti cumva cum suna exact legea privind indemnizatia mamei si copilului?Trebuie sa am 12 luni consecutive muncite? Eu mi-am schimbat serviciul la 1 ianuarie,am stat acasa cam 2 luni,adica pana in 10 martie.Ce credeti va voi mai beneficia de ajutorul de la stat?
4+