Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Ce frumos spus Cristina!
Si tatal meu cand s-a vazut cu Paul in brate plangea: ditamai omul de 1,90, la 50 de ani, plangea asa cum nu a plans cand ne-am nascut noi (eu si inca 2 frati).
Iar legatura lor este una speciala: daca nu il vede la cateva zile e trist; se spune ca legatura bunicilor cu nepotii este alta decat cu proprii copii, iar acum cred asta; nu stiu poate asa realizeaza ei ca tu ai crescut, ca ai copii tai, o parte din ei, ca nu ii vei uita nicicand, nu stiu ...

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by annitha_cl

Imi vine si acum sa zambesc... tati a primit de ziua lui vestea ca o sa devina tatic iar poate mami, de ziua ei o sa primesca cadou o fetita...

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Si noi tot de ziua lu' tati am aflat de bb,pe 5 martie

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Al meu tatic inca nu a ajuns la bucuria asta, dar un moment f emotionant pentru el a fost in momentul in care m-a condus la altar, la cununia religioasa, pentru ca eu am tinut neaparat ca el sa fie cel care ma conduce si nu nasul, ca semn de profund respect si dragoste.
Era asa de emotionat si tot timpul statea sa ii dea lacrimile ca eu eram cea care ii ziceam sa fie tare si sa nu plinga ca ne facem de rusine aci in biserica ;)

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu cand am nascut prima data, tata s-a ametit de bucurie si mi se pare ca isi iubeste nepotul mai mult decat m-a iubit pe mine.
Cand i-am spus ca sunt din nou insarcinata a inlemnit si a inceput sa ii curga lacrimile de emotie.
Mama m-a intrebat saptamana trecuta daca chiar sunt insarcinata, nu ii venea sa creada saraca.

Geany 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

eu vreau sa va spun ca am asistat la nasterea finutei mele,prin cezariana,m-am echipat, mi-am luat camera video si m-am pus pe filmat..,vreau sa spun ca a fost o experienta unica,mai ales momentul cand au scos-o pe Erika jr.,iau dat numele meu+Stefania!!! Vreau sa va spun ca acum nu imi mai este frica de cezariana,stiu la ce sa ma astept,dar faza dura a fost acasa cand am pus caseta,barbatii erau toti la toaleta sa vomite li se facuse rau,iar noi femeile cu ochii pe filmulet!!! Chiar sotul spunea ca ar vrea sa asiste la nasterea copilului,dar sincer nu stiu daca o sa faca fata!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Anca, si sotul meu e nascut tot pe 5 martie...Felicitari pentru tatic

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetelor, ma vad nevoita sa va parasesc pentru ca ma pregatesc sa fug la doc de familie... am o lene de zile mari. Trebuie sa ma dus sa-mi dea analize de facut si sa-mi dea acid folic. Va pup si mai vb cand ma intorc!

copilul meu

alte poze

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Cristina, mult succes la dr, sa iti iasa analizele bine.
Lasa lenea pentru cand te intorci acasa (vorbeam eu adica care mai am un pic si adorm la birou)... dar nu ma lua prea tare in seama.

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Erika super tare faza cu caseta....saracii barbati

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

:)) Si pe mine m-a distrat de numa faza cu caseta
Dar dincolo de asta voi cum faceti, o sa vina ai vostri soti sa asiste la nastere?
Al meu nu o zis ca nu vine dar am vazut ca nu era tare incintat, asa o mutrita de catel speriat avea cind l-am intrebat de m-am gindit ca mai bine nu, decit sa se streseze pe acolo

------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput