Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

luna, nou-nascutii au presdispozitie spre tromboze (coagulabilitate crescuta a sangelui ) si se face si la noi vitamina K injectabil imediat dupa nastere, preventiv. cel mai mare risc il au prematurii, dar nici nou nascutii la termen nu trebuie neglijati in acest sens.

carmena, eu vreau sa ne vedem, cu mare placere. ca vad ca intrebari ar fi. si sunt sigura ca dupa nastere vor fi si mai multe. si atunci chiar ca nu mai are nimeni timp de explicatii si de invatat noutati.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, de 2 zile ma simt excelent, poate ideea ca nu voi mai munci cine stie, bb e foarte activ. Azi a interviuri cu sefusa vedem pe cine va alege.Eu deja ma gandesc la plimbari, e asa de frumos afaraaaaa.
De azi voi intra doar seara pe forum, nu trb sa fim un exemplu pt noua angajata.
Fetelor aveti grija de voi, va pup si sigur voi citi toate randurile voastre, aici multe sfaturi utile.
Referitor la infasat si scosul bb afara eu cred ca din prima zi voi iesi la plimbare, cum sa-l infasor la 40 grade? Nu stiu cum vor reactiona cele din jur dar le trece.

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, cu bona a ramas bine, vine de luni. Abia astept sa gasesc seara casa curata (imi face si curatenie, ai vazut cum calca impreuna cu Miruna?).
Nicoleta, succes!
Andra, chiar duminica am fost in parcul Titan. Mai vorbim.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Chriszta

Fetele...Buna dimineat in primul rand... si o intrebare de baraj:
CARE-I TREABA CU INFASATUL?
Ca si maica-mea cand i-am spus ca nu se mai practica parca i-a cazut fata.
Se mai practica??? Era indicat, aducea foloase bebelusului???
Mamici cu experienta ajutati-ne.
Mamica Anya ce poti sa ne spui???

Cristina 23+ si Eva Alexandra

Cristina nu se mai practica. Era o discutie mai in spate si mai de Anya ne-a raspuns ca nu numai ca nu se mai practica ci este si periculoasa putand provoca displazie de sold.

Singura chestie care a mai ramas (si cu aceasta cale raspund si Laviniei) e infasatul (insa nu legat fedeles) ca metoda terapeutica cand bebe plange aparent fara motiv. Insa eu sunt putin claustrofoba (cred ca de la infasat) si nu imi voi supune copiii la asa ceva oricat de mult ar plange. In plus nu prea cred in plansul fara motiv, cred ca mereu bebeul plange ca vrea ceva, ii e foame, sete, are pampersul plin, il doare burtica sau pur si simplu are nevoie de afectiune in lumea asta noua si necunoscuta. Asa ca Lavinia tu decizi insa de maini se va speria oricum pana le descopera, mai devreme sau mai tarziu (nu cred ca e vorba de speriat ci mai degraba de lipsa de stabilitate/echilibru in lumea reala unde exista gravitatie, dupa ce bebe a stat in lichid).

Cat despre parutica eu recomand sacul de dormit (nu vara la 30 grade ci mai spre toamna cand se receste) caci tot ce se misca in patuc e de nedorit putand duce la sufocare etc. Deci eu zic nu caciulite (mai ales alea legate sub barbie), nu paturica, nu jucarele nesupravegheat.

Si daca vreti totusi paturica va pot povesti tehnica de culcat bebe in patut care este recomandata aici.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Simo, cu bona a ramas bine, vine de luni. Abia astept sa gasesc seara casa curata (imi face si curatenie, ai vazut cum calca impreuna cu Miruna?).

Mai daca stiam eu de asa o harnicutza, o ceream imprumt zilele astea ca am avut o groaza de calcat!

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetele!
Lucia draga mea, nu am incotro, tre sa imi pastrez o doza de optimism si buna dispozitie, altfel stressul te termina.Pana la urma, asa e in viata,din proprie experienta am vazut ca sunt f bine impletite momentele frumoase,cu cele ce te incearca...si-apoi ce ti-e scris in frunte ti-e pus, oricat te-ai feri si te-ai pazi, daca e sa o patesti...sanatate si la mai mare!

Lorina001 da, de asta fac drumuri pe la ambasada, primarie, si alte institutii, sa imi strang actele ptr cand oi aplica pentru viza.Deocamdata sunt ok, am viza pana in iulie, si am inteles ca voi avea ptr 90 zile minim, un aplication pe pasaport timp in care daca nu imi iese viza ori parasesc tara, ori ma targuiesc cu ei pentru alte inca 90 zile, pana se rezolva intr-un fel...ori e alba ori e neagra!

pupici

22+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Daca tot sunt pe faza, ia sa schimb eu capitolul.....

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ioana este super ca vii cu Miruna in parcul Titan. Oricum eu am masina si ma pot misca foarte usor asa ca nu este problema. Hmmmmm....de abia astept....

Andra
22+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, da, e harnic copilul meu, nu stim cu cine seamana, probabil cu bona.
Andra, si eu.

Mergi la inceput

Capitol nou aici

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput