Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 30
orchis spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by CarlaV
Unde ai gasit mobila de care vorbesti? La noi bucataria pe comanda a ajuns la 25 mil. dar avem dulapurile mari, pana sus.
Carla, mobila o luam pe toata dintr-un singur loc: depozitul de mobila de la tineretului (langa liceul sincai); sunt doua hale imense cu jde' producatori de mobilier, iar preturile sunt pt. toate buzunarele. se poate face si mobila pe comanda, nu stiu la cat ajunge.
asa! buna seara!
si noi p-aci prin zona, fara noutati majore. ce mi s-a confirmat aseara: dupa ce-am halit juma de cutie de finetti (d-aia mare!) inainte de culcare, pe langa faptu ca n-am adormit pana la 4 dimineata, fii'mea a fost extrem de agitata...cre'ca facea kick boxing, ca m-a zapacit cateva ore bune. deci, clar: ciocolata este excitant nervos (pt. cine nu stia!).
in rest, beau cam 1,5 l lapte/zi, bashka apa de rigoare, inca p-atata. nu'sh cum sa calculez daca si elimin fix toate lichidele astea.
Tizo, as veni io la plimbat carucioare, da mi-e foarte peste mana, caci stau pe giurgiului...chiar ma gandesc serios cu cine o sa impart timpu la vara p-aci. mai am o prietena aproape, care naste la mijlocul lui septembrie, deci 2 luni vom fi singurele...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Tot pe acolo stau si eu ! As fi fericita sa va putem tine companie la o plimbarica!

orchis
22+
oaana spune:
quote:
Originally posted by catralu
Salutare burtici!
Multumesc pentru felicitari,dar acum m-as fi bucurat sa fie fetitza,caci nu aveam atatea probleme.
Prima mare problema este ca sotul meu vrea sa ii faca circumcizie!Nu suntem evrei,ci ortodoxi amandoi,insa el spune ca in Canada se simte foarte jenat ca nu este circumcis atunci cand merge la piscina,la dusuri,pentru ca majoritatea de aici sunt
.Mai argumenteaza si ca este foarte igienic,blah,blah,blah!Argumentele mele contra sunt cele de natura medicala;nici un medic nu recomanda asta!Se spune ca este o alegere religioasa si personala!Sunt disperata!!!Nu vrea sa il fac pe bebitza sa sufere!!
A doua problema este numele!Pentru ca va trai aici va trebui sa ii gasim un nume care sa mearga si in romaneste si in engleza,insa sotului meu i-a intrat ideea in cap sa il numim Christopher;imi place Chris,dar de la Christian,nu de la Christopher!!
Am inceput sa avem discutii foarte mari pe cele doua teme,aseara am dormit super prost si acum ma resimt!!!
CATRALU,NU FI SUPARATA ,e mult mai bine ca baieteii sa aiba circumcizie,am si eu o prietena in Elvetia,si a facut la fel la primul baietel,cred ca si la ceilalati baietei le-a facut.
si nu doare pt ca le face anestezie...cred ca si eu as fi facut la fel dar aici nu se practica....
Va pupic pe burtici!
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
abajan2003 spune:
Luna1, multumesc pentru imbarbatare.Problema e ca eu nu sunt deloc mica,chiar deloc, 1,70cm si inainte de sarcina aveam 88kg. numai ca slabind 4.5 la inceput cred ca acuma s-au asezat prin alta parte si nu la burtica. Adevarul e ca intotdeauna am fost mai lata in bazin, de jumatate moldoveanca de la Braila... Si o mai am si pe cumnata-me acare a nascut anul trecut pe 11.08 si ea era mai mare ca mine la 20 sapt.
Dar, asta e poate e o fetita finuta...si seamana cu taticul ei: inalta si supla, nu cu mine inalta si....
Din pacate eu nu prea am timp sa stau mereu pe forum, dar cand am timp citesc pe nerasuflate toate restantele.
O zi superba tuturor!
jeni71 spune:
Buna !
Momjum si eu secretii destul de abundente, sunt normale in sarcina, sunt mereu cu tampon zilnic dupa mine.
Revin la infasat-eu pe roxi nu am infasat-o. La nastere fiind f mare (4.650kg, 61cm), a avut clavicula rupta. Si a stat in ghips cu mana si clavicula 10 zile. Pana sa ii scoata mana din ghips isi agita doar o manuta prin aer si a fost dezastru cand i-am scos ghipsul pt ca a fost f stresata de mana aia in plus care a aparut si a fost f agitata din cauza asta o zi intreaga. Desi sunt f mici de la cateva zile, au un simt al orientarii si niste reactii mecanice, stereotipe despre ce ii inconjoara. Si acum voi face la fel, voi imbraca copilul in hainute normale de la inceput.
Am vazut la unele mamici cu bebei mici ca ii tin manutele in niste chestii ca niste manusi fara degete ca sa nu se zgaraie. Dar asta eu nu o inteleg, pt ca unghiile se pot taia in somn, nu? Eu la roxi asa am procedat, cat a fost mica mica i le-am taiat in somn.
Ma duc sa mai citesc ce ati scris si revin.
Jeni
20+