Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
andutzy spune:
Neatza gagici! Inca o schimbare la cifra saptamanii! Avansam incet dar sigur! Insa azi nopate mi-a fost un rau...de fapt asa se intampla ori de cate ori ma enervez pe timpul zilei, noaptea vomit de-mi ies okii ca la melc....
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
lorinaoo1 spune:
Mami de Anya 

esti o comoara la casa omuluui, adica pe la noi pe forum
Si eu citesc totul pe nerasuflate si bag la capatana, dar daca nu voi tine minte, mi-am luat masuri - am pus la favorites toate paginile cu explicatii si sfaturi de importanta majora 
Asa voi putea contracara si "atacurile" dusmanului de alaturi = soacra
ITI MULTUMIM eu si bebelina mea si cred ca tot forumul 

Apropo de infasat, eu am citit undeva ca, intr-adevar, invelit in ceva copilul se va simti in siguranta, pt ca va asocia acea starea de fapt cu mediul intrauterin. Acum intrebarea mea - se recomanda invelirea cu o pelincuta in timpul somnului ca sa nu se sperie? Cica daca ii sunt prinse manutele in pelincuta nu se sperie de ele, asta pana va ajunge sa constientizeze unele chestii (propriile manute, simtul orientarii in spatiu samd).
Lia ne lipsim de asemenea "Dubai"
Iti tinem pumnii sa nu faci sejurul acolo ![]()

Simo esti o norocoasa, trebuie sa recunosti 

Ioana
am vazut pozele Mirunei 
of, ce scumpica, ce ochisori 

Si ia zi, vrei sa o faci chitarista bas? ![]()
Nikole 
bravo tie, ai mai scapat de o grija. Ai mai rezolvat cu viza, sau dupa asta mergi pe la primarie?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+
monjum06 spune:
buna dimineata si eu pe aici la cafea, la servici.
eu m-am speriat aseara cam tare.
dupa ce am ajuns acasa, m-au apucat niste junghiuri in burta, jos undeva.
ca la o raceala de burta foarte puternica. nu era nici stanga nici dreapta (oricum nu mai stiu pe unde am ovarele acum ca e o gimnastica permanenta la mine in burta)ci fix pe mijloc.
m-am intins in pat si m-am concentrat sa vad daca nu am si contractii. nu aveam, dar ma incovoiam de durere de burta.
am zis ca nu vin azi la servici, ca ma duc la dra, dar culmea ca dupa vreo doua ore, ma simteam ca noua.
Asa ca azi m-am dat jos din pat si hop iar la servici.
joi ma duc la control, mi-am luat o zi de concediu, ca nu imi place sa ma duc de la servici dupa 8 ore de stat.... si asa am niste secretii destul de abundente si ma inhib.
Oare e posibil sa racesti cat esti gravida?
sambata am fost la niste prieteni, am stat pe jos ca sa ma joc cu gabi sa nu se catere pe sus sau sa faca alte prostii si era cam curent.
m-o fi luat de acolo.
LIA, succes la dr. si sa te revedem aici.
SIMO, vacanta placuta as merge si eu.
Va pup
Monica,
26+
si mama lu' gabi
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor. Azi am venit la munca dupa o zi de concediu. Am fost la ecograf 4D si am vazut bebeul. O sa avem o printesa de fetita. Suntem super fericiti. I-am pus deja si numele. A venit instantaneu fara sa ne gandim prea mult, mai ales ca noi credeam ca este baiat. O sa o cheme Alexandra Maria.
Sotul a plans ieri in timpul ecografiei.
Este putin mai mica, c-am cu o saptamana, deorece mi-a fost foarte rau in primele luni, dar mi-a spus ca aceasta diferenta este prea mica si ca o sa recupereze. Mai are cordonul ombilical de 2 ori in jurul gatalui. Eu m-am speriat putin, dar mi-a zis sa stau linistita ca este normal, deoarece este inca mic si are loc sa se tot invarte si sa faca tumbe si din cauza asta se infasoara coordonul. O sa trebuiasca sa fac o ecografie peste 4 saptamani si vedem greutatea si cordonul cum este. Dar o sa fac una 2D. Apropo de asta. Am dat un CD sa-mi inregistreze si mie ecografia si acasa m-am trezit cu 6 poze si nici un filmulet. Voi a-ti pati asa ceva? Sunt foarte suparata din cauza asta.
Colul mi-a spus ca este de 3.4. Cred ca este bine.
Va pup si mai vorbim.
P.S. Sa-mi puneti si mie un carucior roz.
Diana 22+ si
Alexandra Maria
Simo78 spune:
Diana felicitari pentru fetita cu fundita!!!!!!!!
o zi...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
X-ray spune:
diana felicitari pt caruciorul roz!
monica secretiile vaginale mai abundente sunt normale in sarcina,atata timp cat nu-si modifica mirosul,culoarea si nu devin iritante.si eu sunt "zemoasa" rau.
mi-am facut si un ex al secretiilor si a iesit steril.
alina
22+ cu bb Elisa
aylin_tarcan spune:
andra, scumpo, m-ai facut sa rad! ai fost dulcica tare. ia ranitidina aia ca n-o fi toxica. totusi e data de un doctor!
lia, bafta la doctor, si eu zic ca sa mai amani dubai-ul pentru la vara! ![]()
anto, cumintica si o sa fie bine!
Eu: azi foarte naspa, am inceput sa iau clotrimazol ovule cu de la mine putere inca de aseara pentru ca am vazut pe hartia igienica un firisor de cativa cm lungime de chestie ca o membrana (scuze pentru detalii) si m-am speriat ca mi s-au rupt membranele (ca sa va dati seama cata minte am!!!). dar nu a curs nimic mai abundent decat de obicei si m-am mai gandit ca daca se rupeau, nu cadeau deja parti din ea fara lichid si daca s-au fisurat doar, iar nu cadea...dar daca atata ma duce capul!!! oricum prea linistita nu sunt. ma gandesc ca e totusi un fel de secretie (desi tare ciudata a fost) si de aia am inceput clotrimazolul. sper sa fie totul ok.
basca, colac peste pupaza, sotul meu pleaca azi cu firma la teambuilding unde vor face coborare de pe munte in rapel, catarari, rafting si nu mai stiu ce. unde semnal oha, si eu o sa stau cu inima cat un purice. ca el are ruptura de ligamente incrucisate la genunchi de la un accident de schi in pirinei.
v-am facut capul calendar 
Aylin,
19+ 
monjum06 spune:
hai ca revin si eu la tema cu imbracatul si scosul afara.
cand am nascut-o pe gabi, in mai 2003, stateam la socrii, desi temporar se mutasera ca sa lase nebuna in pace ca am zis ca nu stau cu ei si cu copilul.
Doctorita pediatra mi-a zis ca pot sa o scot dupa o saptamana, progresiv 15 min, 20.... etc Era foarte cald erau deja 30 grade afara.
Mama a zis nu inainte de botez. Soacra a zis esti lauza e pacat sa iesi afara, sotul a zis ca femeile lauze nu au voie sa "targuiasca", asa auzise si el de pe la servici.
asa ca nu mi-a luat carut decat dupa ce am botezat copilu'. ieseam fara carut bineinteles, dar daca ma vedea mama, se uita cu mila la copil si zicea pune-i mama o batista n-o lasa asa...
Ce pot sa spun, eram mica si bleaga.
acum sunt mare si rea.
carut imi cumpar cel tarziu la inceputul lui iunie si inainte de a pleca la maternitate il parchez jos la uscatorie, iar avand in vedere ca la 1 iulie va fi super cald dupa ce vin de la maternitate a doua zi voi iesi afara.
Oricum pe gabi am tinut-o aproape toata vara afara, imbracata subtire, neinfasata, mai incerca seara uneori sa mi-o infese mama dupa baie "ca doarme mai bine", dar o desfasam dupa ce pleca.
Acum le-am spus la toti sa ma lase in pace cu ideile astea si sa isi vada fiecare de treburile lui.
Pana la 2 ani, cu gabi nu am stiut ce i aia raceala, febra sau altele.
Cand avea doi ani si a facut 39 febra am intrat in panica si am chemat salvarea (care oricum n-a venit) ca nu mi se mai intamplase asa ceva.
Si ca sa vedeti cat de rea sunt, i-am spus si soacrei de 3 ori pana acum sa nu isi faca iluzii ca va sta cu mine macar o ora "sa ma ajute". Sa isi caute servici, sa se duca la tara sa faca ce vrea ea. Vine sa isi vada nepotii si atat.
ca ma innebuneste daca sta 5 minute cu mine.
BYe