Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cine vrea sa rada putin ( e in engleza)

http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lia, Nicoleta, multumesc fetele...
Nicoleta, iti tin pumnii sa fie bine...offff iar imi stau cate ceva pe limba,cu tara noastra cu tot...

22+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Nikole eu si bb sa fim sanatosi ca doamne fereste sa ma treaca pe lista de asteptare cu banii de concediu medical in "secunda1" sunt la ITM si le fac sesizare,daca nu rezolvam nici asa tribunalullllll. Sper sa nu se ajunga la probleme de genul asta dar cu mine nu le merge, sunt buna dar si nebuna..

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

clau

cat costa un astfel de carucior la CHICCO?
Ma intereseaza si pe mine

multumesc

monica 26 si mama lu'Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Am uitat sa va zic, azi a trb sa merg la medicul de familie pt controlul periodic si d-na doctor parca a comunicat telepatic cu ginecologul.
Ce-i drept ma urcat pe cantar, m-am eschivat eu dar nu s-a putut,chiar i-am zis ca-i stric cantarulsi data viitoare sa nu ma mai cantareasca ca-i spun eu, dar dansa nu ma crede pe cuvant.
Oricum de azi suntem la supite, salate de cruditati , carnita fiarta sau fripta, fructe, lactate. Sa facem si cum vor medicii daca zic ei ca-i bine atunci nu contrazicem. Dar fetelorrrrr imi ghioraie matele cu supa astaaaaa

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana, Luna multumesc pentru raspunsuri!

Ioana ai dreptate cu sistemul facut acasa. Nu este decat un material mai trainic sustinut de niste chingi (de plastic am vazut la patuturi si dese, una langa alta) ba chair unele erau si ajustabile model bretele de rucsac. Insa nu sunt eu prea priceputa... pe acest material se pune salteaua si nu mai e nici o problema. Sa vedem. Daca nu si nu, facem noi. Ca pana una alta patutul e foarte frumos, nu merita sa luam altul pentru asta.

Luna vreau si eu o comoda cu sertare pentru bebe. Abia astept sa o cumparam. Si bineinteles deasupra punem masuta de infasat - e foarte bine sa fie la nivelul pe care il doresti, sa nu te apleci.

Sora mea (e si ea graviduta dar in 31 saptamani) o cadita pentru bebe maricica (verde cu galben tare frumoasa) si inauntru un reductor pentru bebe mic, sa stea intins aproape. Cand mai creste un pic poate sta direct in cadita fara reductor plus ca are cadita si dop su scurgere in cazul in care vrei sa o pui in cada mare de parinti responsabili.

Va pup

Clau

22+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor (in special cele la al doilea bebe) la ce varsta planuiti sa-l scoateti afara pe bebe? La ce varsta l-ati scos pe primul?

Aici iti zice ca poti sa-l scoti afara din prima zi, iar eu cum am curte sunt tentata sa-mi petrec ziua acolo, mi se pare sanatos pe caldura din august sa stau in curte in aer curat decat sa-l tin pe bebe in camera. Mai ales ca n-am floricele care sa provoace alergii (am doar magnolia de fapt) in rest iarba, plus ca in august nu mai cred ca e vorba de alergii. Stiu ca in Romania ti se spune sa-i scoti dupa cam 10 zile desi eu pe Cosmin l-am scos la 4 zile ca era prea cald in casa (tot in august). Voi ce parere aveti? Anya tu ce recomandari ai in privinta asta? Multumesc

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nicoleta eu cand am medical imi primesc salariul doar intr-o transa, adica la lichidare. nu mai primesc avans.
otim eu sunt stresata cu petele de pe fata caci am o prioetena care a facut alergie pe sistem nervos in timpul sarcinii si aceasta s-a transmis la copil. sper sa nu spun prostii, dar asa mi-a spus ea. ea nu a avut pe fata, dar le-a remarcat pe ale mele. pe burtica ma mananca pielea caci e foarte deshidratata, dar nu am nici o pata. cele de pe fata nu ma mananca. eu foloseam si o crena antirid de la loreal, dar nu cred ca e de la ea. maine merg la medic si vad ce spune.
felicitari noilor carucioare
pupici la burtici.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Salutare burtici!

Multumesc pentru felicitari,dar acum m-as fi bucurat sa fie fetitza,caci nu aveam atatea probleme.
Prima mare problema este ca sotul meu vrea sa ii faca circumcizie!Nu suntem evrei,ci ortodoxi amandoi,insa el spune ca in Canada se simte foarte jenat ca nu este circumcis atunci cand merge la piscina,la dusuri,pentru ca majoritatea de aici sunt.Mai argumenteaza si ca este foarte igienic,blah,blah,blah!Argumentele mele contra sunt cele de natura medicala;nici un medic nu recomanda asta!Se spune ca este o alegere religioasa si personala!Sunt disperata!!!Nu vrea sa il fac pe bebitza sa sufere!!
A doua problema este numele!Pentru ca va trai aici va trebui sa ii gasim un nume care sa mearga si in romaneste si in engleza,insa sotului meu i-a intrat ideea in cap sa il numim Christopher;imi place Chris,dar de la Christian,nu de la Christopher!!
Am inceput sa avem discutii foarte mari pe cele doua teme,aseara am dormit super prost si acum ma resimt!!!

Va pupic pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna si eu l-am scos pe alex dupa 7 zile caci era prea cald in casa (am stat in spital 5 zile). la inceput mai putin, apoi din ce in ce mai mult. parea ca il linisteste plimbarea. la inceput il tineam doar in brate. la vara se anunta calduri mari asa ca eu cred ca vom iesi repede afara si dupa ce vom mai creste ne vom muta in parc caci eu stau la bloc.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput