Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
claucia spune:
monjum06 caruciorul este 12 milioane.
Nu e prea ieftin stiu, dar daca ma gandesc ca este si landou si carucior pentru toata perioada de caruciorit si are si scaun de masina (numai scaunul si e deja scump) parca mi se pare ca luate separat tot acolo as ajunge. In fine, astazi merg sa il vad.
Are acoperitoare de picioare, se reverseaza pozitia de mers, geanta pentru diverse, etc, il poti vedea pe site-ul lor aici: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=584
Daca nu merge, e pe site-ul lor si se numeste: Carucior Trio Enjoy_Race sau Carucior Trio Enjoy_Manhattan
Si cand ma gandesc ca am vazut la Babyexpo la Inglesina carucior 3 in 1 cu 21 milioane si toata lumea spunea ca merita banii! Parca 12 suna altfel ![]()
Pupici
Clau
22+ 
bb mic
claucia spune:
Luna si eu vreau sa scot bebeluta afara din iulie de cand vine la noi! Si eu stau la bloc, ce-i drept destul de verde zona insa soacra mea (cu care ma inteleg f bine :-) sta la cativa km de Bucuresti si are o curte mare mare.
Deja mi-am programat sa cumpar leagan (canapea) si mini-piscina sa stea copilul sa se joace in marile calduri din ....iarna
(cand va avea 6 luni) sau mai bine vara viitoare! ![]()
Clau
22+ 
bb mic
monjum06 spune:
pai exact asta vroiam sa spun si eu ca l-am vazut la BE pe cel de la Inglesina cu 21 milioane si mi-a ramas sufletul la el, dar mi s-a parut cam mult.
Am vazut si la Miniblu unul cu 11 mil. tot 3 in unul, dar se strangea mult mai greu, cu parghie, buton 1, buton 2, mai apasati mai tare...
o sa ma uit si eu pe catalog. interesant e cum se strange.
Merci
Monica
ghinetz spune:
Bun gasit si de la noi. Si o cana cu lapte cald. Asa...ca de pranz.
Felicitari fetelor pentru "culoarea caruciorului".
Simo, cand pleci? Sau ai plecat deja? De acolo o sa mai putem vorbi pe net? Ca sa ne spui ce lucruri frumoase ai cumparat pt. Matei. Si cum te mai simti.
Maine mergem la morfo-fetala. Am emotii.
Oana
22+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Fetelor mersi.
Catralu mai ai cateva luni bune sa-ti convingi sotul in privinta circumciziei. Este o problema indelung dezbatuta si daca asa e treaba in Canada poate ar trebui sa faci asa. Insa cel mai bine mergeti impreuna la doctor si discutati si acolo ori il va lamuri pe el impotriva ori pe tine pro.
In rpivnta numelui e si mai simplu: lasa-l pe el sa aleaga un nume si tu unul. Daca aveti de gand sa-l strigati Chris ce mai conteaza daca e de la Cristopher sau Cristian? EU am ales nume si de fata si de baiat si pana la urma ne-am hotarat la unul pentru fata (in caz ca e fata) care nu e deloc romanesc sau englezesc insa ne place noua si gata. Nu stau sa ma mai gandesc ca ce zic cei din Romania sau mai stiu eu ce.
Te pup si nu te mai stresa, nu are rost!
Fetelor multumesc pt raspunsuri referitor la scosul afara. Am mai citit aici pe site cu scos afara la 15 zile ori eu o iau razna sa tin copilul in casa 15 zile pe caldurile alea.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
brazuca25 spune:
Am vazut si eu la BE caruciorul de 21 mil. Parca totusi e cam mult pt un carucior, chiar daca era totusi ff frumos.
22+
David Gabriel
poze
Anya20 spune:
luna, un copil sanatos poate fi scos pe vreme buna din primele zile de viata. mai ales la curte. iarna, pe viscol, ger sau daca bb e bolnav se scoate la 7-10 zile.
dar sa nu va mire ce-o sa auziti. ca de curand am avut un soc cand am auzit ca o doctorita a recomandat ca bb sa fie scos la 3 saptamani afara din casa, in conditiile in care vremea era placuta si el sanatos.
alina.a stie bine ce zic.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
otim spune:
nma - si eu sunt disperata cu bubitele mele , motiv pentru care am fost la medici si .... toti dau din umeri , mi-au dat creme , dar ...
Sper , cu Dumnezeu inainte , ca si bebe sa fie sanatos .
21 saptamani
Laurentiu
claucia spune:
Monjum si sotului meu tot la Inglesina pe care l-a operat vreo jumatate de ora la BE i-a ramas gandul dar cel de la Chicco e foarte aproape de cel de la Inglesina. Tot 3 in 1.
Il pozez diseara si ti-l arat. Plus ca o sa-l strang si o sa-l plimb pe holul blocului asa ca o sa am impresii la cald. ![]()
Pup
Clau
22+ 
bb mic
Luna1 spune:
Anya mersi. Eu incerc sa culeg ce e mai bun din cele doua siteme (englezesc si romanesc) aici iti zice ca pti sa-l scoti unde vrei tu din prima zi, normal e bine sa-l feresti de aglomeratie insa poti sa il scoti in parc, in curte etc. Chiar radeam cu soacra-mea ca zicea ca pe sotul meu cand l-a adus acasa (aici iti da drumul din spital in aceeasi zi sau a doua zi daca n-ai complicatii
) l-a plantat direct in curte ca era frumos si cald afara si cand a venit moasa sa-i faca un control a intrebat-o sfios "dar copilul unde e?"![]()
Dar asa e in Romania cand l-am scos pe fiu-miu afara la 5 zile (3 am stat in spital) mi-au sarit toate babele in cap plus prietene de varsta mea cu copil ca nu vad cat de mic e? Si ce l-am scos asa dezbracat? Erau 35 grade afara (3 august) iar fiu-miu era in landou doar in body cu maneca scurta, pampers si sosetele si cica trebuia sa-i pun caciula in cap si pantaloni pe el.
Pai saracu' lui nu ii era cald? Pe dr lui nici n-am intrebat-o atunci ca nici nu stia de existenta lui, am facut totul de capul meu![]()
Dar ce mi-au auzit urechile, ca omor copilul, ca nu-mi pasa...
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc