Casnicute sexy (116)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
[font=Comic Sans MS][navy]La ce va referiti cand spuneti ca vreti una mare si tare?
Io acu m-am prins ca ele cica ziceau de cafea...
Suntem in top 100, multumim tuturor
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by symaco
miha,cum e pana la urma,are si puiul tau nenorocita de varicela?!ca e o boala groaznica.
Cum adica groaznica,Corina? Robert vad ca e bine,n-are nici o manifestare nasoala.Nici macar nu da semne ca l-ar manca nenorocitele astea de bube. Acum i-au mai iesit si pe mana,umar si una pe burtica.
Abia luni o sa mergem la dr...Suntem in top 100, multumim tuturor
pufymic spune:
!
Miha sanatate multa lui Robert!Sigur e varicela?Nashpa!
Si eu sunt necajita cu pitic al mic....: joi spre vineri noapte am fugit cu piticotul mic la urgente ca a inceput sa vomite.A vomitat f mult, si dupa ce nu a mai avut ce tot avea senzatia de greata si se chinuia sa mai dea afara....La UPU Pediatrie i-au facut Metoclopramid IM si am revenit acasa.A doua zi l-a dus Ovi la pediatra la care mergem cu piticii si l-a consultat si concluzia e: virusul care i-a provocat eruptia de sapt trecuta(ca asa banuieste pediatra) i-a provocat si starea de rau....Acum e relativ ok....inca mai are ceva bubite, de vomitat n-a mai vomitat de atunci noaptea, i-am dat numai Hidrasec si un mini regima alimetar....si speram sa se faca bine...abia astept sa-i vina si rezultatele de la analize sa vedem daca a fost sau nu rubeola...
Deci are ceva viroza piticot....dar ciudata rau: nu muci, tuseste ffff rar, ceva bubitze pe fata...si atat!![]()
Sa aveti un week-end placut!
Eu
doinabita spune:
Multa sanatate la copii bolnaviori!dar si la mamicile bolnave!
Sunt intr-o pauza de curatenie...beau un suc si fumez o tigara!AHA voiati cafeaua mare si tare?sau...of , suntem in post ce varza sunt...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
alexa si mami spune:
ioana, sanatate la puitz!
miha, eu sunt sigura ca robert e ok. varicela e o boala care evolueaza f f f repede. in citeva ore de la aparitia primei bubitze, tot corpul e plin, inclusiv in cap, pe faza, dupa urechi. oricum bafta luni la dr!
ma apuc sa calc![]()
Bimilit spune:

si eu vreau una mare si tare.cine ma serveste
?
ioana pup bb-icu mic si bolnavior.refacere rapida.
io-s mucoasa si vb ragusit.nu mai am simturi si mirosuri
.
sanatate bolnaviorilor, spor la treaba gospodinelor.
va salut si mai vin.............
Doua fete isi povestesc peripetiile de la autostop.Una dintre ele spune:
-Toti soferii sunt la fel!
-Dupa parerea mea, nu sunt toti la fel.Mai sunt si care se impotrivesc..........
O blonda e pe scaunul medicului stomatolog.Acesta incearca sa o linisteasca:
-Nu fiti speriata,domnisoara, am s-o scot inainte de a simti ceva.
-Da, ofteaza ea,acelasi lucru mi l-au povestit despre dumneavostra ,si prietenele mele....
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
alexa si mami spune:
bia iti dau eu una mare si tare, despre cafea era vorba 
misto bancurile 
multa sanatate si tie, ai grija sa nu contaminezi feciorii.
miha, nu ne-ai zis unde mergeti la munte de paste.
symaco spune:
bai,miha,nu vreau sa te sperii..dar mie mi-a mers tare rau in primele zile.pe langa senzatia de mancarime mai sunt dureri si arsuri.si dc ai´´noroc´´sa iti iasa vreo cateva pe fund nici nu te poti aseza.
va doresc sanatate si poate totusi nu e varicela!
mariussimiuc spune:
Corina,poate reusesc sa-i pozez lu' fii-miu o buba sa-mi spui daca asa arata varicela.
Plizzzzz...
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()