ori nu mai stiu eu parola ori nu o mai recunoaste calc.Ma poate ajuta cineva?Este inregistrata undeva?O pot vedea?Noroc ca inca ma logheaza automat ,ca altfel...Azi am vrut sa schimb poza de la paginuta si ... pauza ...
Heelpp!
Dia si bebe Rucsi
Este inregistrata, dar nu o poti vedea :D
Eu ti-as propune sa incerci versiunea cu "am uitat parola" ... o sa ti se genereze automat o noua parola care-tzi va fi trimisa pe mail. Totusi, sfatul meu e sa mai astepti, deoarece deocamdata nu prea reuseste nimeni sa-si schimbe poze de pe paginutza :D
DeDe
Mai sa fie!
stiti ce-am patit/Am crezut ca am uitat parola si am inceput sa incerc cu toate parolele pe care le folosesc,ca pana laurma sa ma lase sa intru ....cu parola mea...adica aia care stiam eu ca e buna si cu care nu m-a lasat sa intru la inceput(de vre-o doua ori)
Dia si bebe Rucsi
Dede,eu am reushit kiar aseara sa skimb poza de la paginutza personala Am sa incerc shi cu albumul dar cind v-oi avea timp sa micshorez pozele !
Eddy & Antonia-Naomi
Atentie nu ca sa fiu rau dar sunt cazuri case sensitive, vedeti ca parola sa fie scrisa cu carcatere mici (CAPS LOCK-ul sa fie OFF). Deci nu este totuna daca scrieti "PAROLA" sau "parola".
Marius (www.desprecopii.com)