Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna...
ma bucur pentru gravidute..Felicitari..si sarcina usoara sa aveti
Mie mi-a venit CM in dimineata asta.deci nu pot spune decat ca sunt cea mai depresiva fiinta de pe glob..
ma intristeaza totusi si ca acest subiect a ajuns pe pagina 3...nu vreau sa cred ca ne-am pierdut toate speranta....
unde sunteti fetelor?
sambata avem programare la spermograma si spermocultura...sa vedem cum mai sta situatia...mi-e asa de teama si sunt atat de curioasa..sa vad daca medicatia pe care a luat -o de mai bine sa 6 luni a dat ceva roade..deci tinand cont de CM de azi ...pot spune ca inca nu..
sper macar sa nu mai aiba streptococul si sa fie ok din p.d.v..
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

buna fetelor,
Imi poate spune cineva unde o pot gasi pe Dr. Cezara Bucur in afara de Giulesti?
Are undeva cabinet particular sau lucreaza undeva la o clinica particulara?
Astept un raspuns de la voi
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna
kittyke, la dacia medical, nr de tel 2115405. bafta!
catty, ce faci? nu dai un semn de viata?
nu mai face nimeni IA? eu ma pregatesc pt luna viitoare.
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Si eu visam ca luna aceasta fac inseminare dar din cauza laparoscopiei care mi-a dereglat ciclu nu cred ca o sa fac.Trebuia sa-mi vina pe 6 dar pauza.Dupa interventie am sangerat 4,5 zile si cred ca s-a dereglat.Daca ar veni dupa 23 mai nu mai pot sa fac nimic pentru ca d-na dr. pleaca in concediu.In Mai nu pot din cauza dereglarii iar in Iunie nu pot din cauza sesiunii.Cred ca in Iulie o sa fac inseminare.Dar pana atunci vreau sa ma bucur de reusitele voastre.
Eu am facut pe 20 Aprilie histeroscopie care a iesit OK iar laparoscopia a fost un dezastru.Puteam sa fac inseminari si stimulari n..........ca se finalizau cu esec.Din cauza operatiilor de peritonita si chist am avut multiple aderente care imi afectau ovarul,trompele si uterul.Eu nu stiam ca d-na dr.lucreaza in echipa cu sotul.Stiti ce mi-a spus d-na dr.Ai avut noroc de sotul meu.Daca era dupa mine te inchideam pentru ca ce aveai acolo nu era de competenta mea .Atunci sotul a spus ca se ocupa el de tine.Totul era lipit .Din cauza acesta aveam durerile acelea cumplite la ciclu .La vizita dl dr.mi-a spus ca a scluptat la mine o ora si jumatate.Glumind imi spune ca renunta la meseria de doctor si se face scluptor.Mi-au dat termen de sase luni sa raman insarcinata pentru ca uratele de aderente se pot forma din nou.In acesta perioada am sa meg in paralel si cu inseminari.Am apreciat foate mult sinceritate d-nei dr.
Va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Buna fetelor !
Vreau sa va intreb de cati spermatozoizi este nevoie la inseminare ?
Sunt suficienti 6.4 mil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Breaz, vroiam sa-ti trimit un mesaj privat dar nu il ai activat, ce sa-ti mai spun despre mine, la fel ca si tine, nu simt nimic si sunt nerabdatoare si ingrijorata ca nu am reactii din partea lui bb. Mai merg la dr. pe 31.05.
Poate iti activezi casuta de PM ca sa mai vb sau eventual pe messenger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

salutare eta,
sint cam incepatoare si nu stiu cum sa-mi activez PM. dar iti las adresa mea de messenger: lorpop@yahoo.com. Nici eu nu am simptome doar sinii mi s-au umflat si ma dor un pic pe lateral, greata nici vorba si nici altceva. Nici somnolente nu am, cam tot ca inainte de a fi insarcinata. poate facem parte din norocoasele care nu prea au simptome si au o sarcina de nici nu stiu ca au fost insarcinate.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
incerc sa obtin 2 linioare de mult timp la testul de sarcina, si acum urmeaza sa fac prima IA la giulesti. tu ai mai facut?
la ce doctor esti?
ce trebuie sa fac? sunt tare speriata si totodata nerabdatoare, as vrea daca ai timp si vrei sa imi impartasesti si mie din experienta ta, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

maria 80 cred ca merg pentru inseminare atata timp cat ii gaseste mobili pe marea lor majoritate

eu mai astept pana sambata cand va face analiza..sunt tare curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Cum Brunetaeta nici sanii nu te dor?

Mergi la inceput