Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana ,multumesc din suflet Esti cu adevart draguta.Multumesc iubita .M-am mai linistit outin .Sper sa nu fie probleme.
Aureli Cris ,eu stiu ca tu esti pacienta dr Cocei .Tu ai cerut histero sau ea a propus?Cum crezi ca trebuie s-o abordez.Sa-i zic eu?Crezi ca se va supara daca imi aleg eu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Aurelia poti sa-i sugerezi ca vrei Histeroscopie si sigur nu se va supara,eu am facut pt ca eram suspecta de fibrom si vroiam FIV.Ea nu are de ce sa se supere caci oricum nu face histeroscopie din cite stiu eu,multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris sigur ca am primit foaia de externare pe care scrie ce-au gasit acolo, cum era uterul, absolut tot. Tu nu ai asteptat biletelul de externare??? Si referitor la diagnostic : sinechie cervicala, cu siguranta e unul din motivele pentru care nu ai mai ramas graviduta de atunci. La mine mai este si sotul problema pentru care nu am mai ramas si stiu eu oare care alte motive??? Dar ma mir ca dr. Marinescu nu ti-a spus ca acesta ar fi un motiv de infertilitate, probabil a crezut ca se intelege ca a fost o problema si s-a rezolvat acum. Dar eu stiu fete care au facut FIV degeaba, pentru ca nu au vrut sa faca acea histeroscopie inainte. Deaceea Marinescu o recomanda aproape tuturor inainte de FIV, ca sa fie sigur ca embrionii ajung in uter si nu raman in cervix. Multa bafta i-ti doresc la acest FIV, sa fie cel care-ti aduce minunea ta!
Aurelia77 cu placere iubita!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

eu sunt destul de invadata, dar inca nu vreau sa recunosc. Mi-am facut test dr. Sigur, a iesit negativ (acum la amiaza). Totusi, mai astept vreo 2 zile sa vad daca ma invadeaza mai rau si daca nu, ma duc si eu la Synevo. (este si in Iasi )
PUPICI TUTUROR!

Mergi la inceput

IOANA pai mie nu mi-au dat nimic au zis ca asta este tot,de unde ai luat biletul de externare,vai eu acum de unde mai iau biletelul.........Ce ma sfatuiesti???

Mergi la inceput

Si am uitat sa iti zic acum nu sunt nici in tara,mai imi dau ei ceva peste o luna???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, am o intrebare: cu o spermograma de genul 8,5 milioane; A 52%, B 13%, sunt sanse natural? Sau e nevoie de inseminare? Nu e cazul meu ,din pacate(noi stam mai prost) dar o prietena de a mea ar vrea sa stie daca sa mai incerce sau pierde timpul.
Va pup pe toate si va doresc numai reusite.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ami79 i-mi pare rau iubita
Moniland parerile sunt impartite, medicii spun nu prea, realitatea e ca au fost si reusite cu mai putin de 5 mil. natural. Noi de ex. prima oara am aflat ca are 7 mil. si toti medicii urlau: inseminare sau FIV. Iar acum am ajuns la 6 mil. si deja nu mai cerem parerea nici unui medic, mergem direct pe fertilizare asistata. Cred ca daca pritena ta se grabeste sa ramana graviduta si nu mai are nici 20 de ani, ca sa poata spera la o minune cand va voi Doamne Doamne, mai bine trece la inseminari, parera mea!
Aurel_cris i-mi pare rau iubita ca nu ai stiut sa ceri biletul de externare. Eu cred ca ar trebui sa mai fie undeva trecuta histeroscopia ta, pentru ca ti-au facut o fisa de internare si in ea apar toate analizele tale, iar acum ei introduc datele in calculator. Asa ca sper sa-ti dea rezultatul si peste o luna, de ce nu? Te duci la d-na Viorica si cred ca o sa fie draguta si o sa caute la catastif, daca o rogi frumos(cu ceva in buzunar), ea e asistenta sefa la internari.
...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, multumesc de raspuns. Da, nu mai are 20 de ani are >35. Iti tin pumnii.
Aurel_Cris, esti notata intr-un registru si acolo ramai. Cand vrei poti sa mai ceri o foaie de externare ca o vei primi.

Monica

Mergi la inceput

IOANA,MONILAND va mutumesc pt raspunsurile voastre,am sa ma duc sa vad ce pot face,daca nu am mai avut probleme habar nu am avut ca trebuie sa cer ceva,trebuia sa-mi dea ei,asta e....

Mergi la inceput