Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Dragele mele sufar cumplit.Ieri mi-a venit ciclu.Am avut dureri cumplite de burtica.Eram la Slanic Moldova si m-au apucat durerile de burtica .Nu era nici o farmacie deschisa.Sotul intrase in panica nu stia ce sa imi faca.Imi era greata,durerea de burtica devenea din ce in ce mai puternica.Am plecat de urgenta din Slanic si am ajuns la spital.Intre timp am luat si doua nurofen forte, la spital mi-au facut un calmant si dupa trei ore de chin m-am linistit si eu.Intr-un final am adormit pe la ora 21.Acum sunt foarte, foarte slabita si totusi nu imi pot explica de ce am avut durerile acelea.Maine am sa sun pe d-na dr,am sa-i povestesc ce mi sa intamplat si dupa ciclu am sa-i spun sa facem histeroscopie ca sa stim ce se intampla cu dragutul meu uter.Sunt dezamagita imi vine sa plang mereu.Cand i-am spus sotului ca nu am reusit si ca incep durerile de burtica i-au dat ochii in lacrimi.Am in minte numai ochisorii lui plin de lacrimi.Incerc sa nu ma mai gandesc la ei dar nu.....,nu pot.De ce ,de ce, de ce?
Parca nu este corect sa iti doresti asa de mut un copil si Dumnezeu sa nu vrea sa-ti dea o minune mica.
Deci acum pentru mine durerile acelea pe care le-am avut dupa IA nu sunt in regula .Ceva se intampla cu uterul meu si in curand am sa aflu.
Va urez la toate fele care au facut IA sa reusiti .
Am nevoie sa aflu si vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Simi imi pare rau pentru tine ,sa sti ca si eu am avut tot asa dureri de data asta .Nu stiu de ce dar asat a fost.Si eu cred ca histeroscopia este necesara.La ce medic mergi ti ?
Ami asteapta pana iti vine ca cine stie....poate nu mai vine
Ioana tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

HRISTOA A INVIAT!!
fetelor, chiar ca la endometrioza mea nu am mai tinut regim...Am mancat carne de toate felurile, am mancat oua, cozonac, pasca, drob si toate cele ...s-a dus regimul meu...Pe 16 trebuie sa fac testul ca sa vad ce am facut cu inseminarea mea ...
ioanatugste rog spune-mi si mie cum sa fac luna viitoare cu inseminarea , ca nu ma mai duc nici la T, nici la CFR2, nu stiu ce sa fac pentru luna viitoare....
Voi celelate fete, cu cine faceti IA, doctori, spitale, preturi...???

Mergi la inceput

Buna Aurelia.Merg la d-na dr. Anca Gherasie-CFR2.Ma bucur tare ca mi-a dat nr. de tel. sa o pot suna ori de cate ori este nevoie.Abia astept sa o sun maine si sa-i spun ce sa intamplat cu mine.Imagineaza-ti sa fi avut un dr.si sa nu fi avut nr. de tel.si sa fi sunt la asistenta si aceasta sa ma programeze la o luna.Deci cu d-na dr. pot rezolva problema mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Eu am facut azi un beta HCG la Synevo si sper sa am rezultatul maine seara, pentru ca pe factura mea scrie ca dupa 2 zile voi avea rezultatul. Eu sunt azi in z16 de la IA si respectiv z28 de CM, iar de ieri am oprit utrogestanul, asa ca daca o fi sa fie ceva va fi cu sau fara sustinere, daca nu, macar sa nu ma dereglez. Ieri am avut ceva simptome asemanatoare menstrei si puteam sa jur ca pina seara ma vor invada rushii, insa vad ca inca nu au venit. Am avut ieri o pata rozalie, care m-a facut sa cred ca vor veni, plus ceva dureri de cap si de spate, exact ca atunci cand se apropie rushii. Azi insa vad ca s-au oprit si toate semnele si inca mai sper pina nu vor aparea altele!
Simi77 i-mi pare rau pentru ce-ai patit, i-mi imaginez cum e sa nu poti simti sarabtorile. E trist iubita, dar parerea mea e ca mai bine faci si tu un betaHCG, ca sa fii sigura ca nu e bebe, inainte sa mai iei alte medicamente. Poate ai avut un avort menstrual, pentru ca nu prea e normal sa ai dureri asa de mari. Sau poate un simplu test de sarcina. Tu in ce zi erai ieri cand ti-au venit rushii???
Ami_79 tu ce vesti mai ai iubita??
Andruta_C depinde la ce medic vrei sa mergi de acum incolo si daca vrei sa mergi la Giulesti. Multe fete fug de spitalul ala, insa eu cred ca s-au mai schimbat cate ceva pe acolo, in afara de igiena pe la toalete, in rest e destul de acceptabil.
Aurelia77 pot sa postez si aici cum a fost la histeroscopie daca vreti, o sa scriu putin mai tarziu cum a fost (poate sunt mai multe fete interesate).

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Eram in z 24 a CM.Sunt sigura ca este CM in toata regula.Nu mai am putere sa fac nici un test de sarcina.Sa vad iar o singura liniuta?
Nu!!!
Ioana la tine cred ca ar putea fi semne de sarcina din cate am mai citit eu.Cat despre histeroscopie abia astept sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Mie histeroscopia mi s-a parut foarte usoara, chiar nu ma asteptam1 Am sunat in prima zi de menstra, cum mi-a spus medicul la Giulesti si am vorbit la telefon cu asistenta care m-a programat pentru histeroscopie, in functie si de programul lor si in z6 am prins o programare. Asa ca in ziua respectiva am venit la spital cu adeverinta si trimiterea respectiva, m-am internat si am asteptat in salon sa fiu dusa la sala. Aveam pregatita o fiola de algocalmin pe care intentionam sa o beau inainte, dar nu am mai apucat, pentru ca dr. meu a venit parca prea devreme si m-a luat de mana pina la sala respectiva. Pe drum i-am pus o mie de intrebari, daca o sa ma doara, cum va fi si el m-a linistit, ca va fi totul ok si ca daca ma va durea si o sa cer anestezie, o sa-mi faca, dar el spunea ca nu e necesar, pentru ca e un histeroscop foarte subtire. Am ajuns acolo si mi s-a facut putin rau cand am vazut masa aceea si cand mi-a legat picioarele, dar m-au linsitit toti ca nu voi simti nimic. Nu mi-a prins colul ca la o colposcopie, ci doar pur si simplu a intrat cu camera aceea minuscula si a ajuns in col, mi l-a aratat pe ecran, mi-a spus ca e ok ca lungime, mi-a vazut si polipul care nu era in uter ci in cervix si chiar nu ma durea nimic la momentul respectiv. Mi-a spus ca dupa ce vizionam si uterul ne vom intoarce la polip si-l va scoate de acolo, dar mai intai trebuie sa vada uterul, ca sa nu curga sange dupa ce scoate acel polip si astfel sa nu poate vedea bine ce e acolo. Cand insa incerca sa intre in uter, atunci au inceput durerile si nu se opreau decat cand oprea, cum incerca sa intre, cum ma durea. Medicul mai oprea, sa respir si i-mi spunea tot timpul ce face si-mi arata pe ecran, ca sa nu ma sperii. A tot incercat vreo 5 minute cred si pina la urma a rupt acea membrana de la intrarea in urter, care tinea, dupa care durerile s-au oprit brusc. Apoi cand a intrat in uter nu m-a mai durut nimic si chiar ma bucuram ca uterul e normal si ca forma si ca marime, ca nu sunt fibroame sau polipi si nimic in neregula cu el. Apoi la intoarcere s-a oprit la polip, a mai atasat la histeroscop o pensa fina, cu ajutorul careia a prins polipul si la scos, aici chiar nu am simtit nici o durere, nici macar jena. Am vazut si eu acel polip, de cativa mm, care se vedea datoritia luminii din capatul histeroscopului si l-au trimis la laborator pentru analiza. Dupa aceea cand am coborat de pe masa mi-au pus un tampon de-al lor(din pansament), desi eu aveam unul pregatit si am simtit cum curge ceva. Am mers pe picioarele mele pina la salon, condusa de dnul dr. Ion Ionut, care mi-a raspuns la toate intrebarile. Mi-a spus ca voi sangera cateva zile si cand eu i-am cerut sa facem o inseminare luna asta el a spus ca nu vrea sa ma chinuie si mai bine o facem luna viitoare. Eu am insistat si astfel m-a chemat a monitorizari peste 3 zile. De cand am ajuns la salon am mai sangerat un pic, dupa care pauza totala. Ma pregatisem pentru o adevarata invazie dupa aceasta interventie, insa nu am avut nimic nici macar o zi intreaga de sangerare. M-am simtit foarte bine dupa ce a trecut spaima din sala de operatie si usurata ca am aflat ce ma imiedica sa am o sarcina, acea sinechie cervicala, dobandita probabil in urma unui chiuretaj facut cu 7 ani in urma. Iar apoi nu am mai avut nici o durere, nici o sangerare si chiar m-am mirat ca ma simt atat de ok.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioana cat ai stat in spital?

Mergi la inceput

Simi77 cred ca maxim 4-5 ore, dupa histeroscopie am asteptat externarea si apoi am plecat acasa.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANA acum dupa ce am citit realizez ca si eu am avut aceesi probleme sinechie cervicala deci asta sa fie motivul pt care nu au mai reusit IA-urile mele.Pt ca Marinescu mi-a zis ca am facut probabil cind m-au chirotat pt acea sarcina oprita in evolutie in 2005.Dar el nu mi-a zis ca de aceea nu am mai reusit,mai lasat masca.
Tu ai primit vreun biletel ceva cum ca ai facut aceasta histeroscopie ca eu nu am nimic la mina.

Mergi la inceput