Sotii vostrii stau noaptea la calculator?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Da, sta...iar pe mine ma dispera acest fapt...!(Am mai comentat acest lucru in postari anterioare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Si la noi e la fel. Stau pe net pana uit de mine...

quote:
Originally posted by claujro

El nu. Eu da.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

el nu eu DAAAAA.....nu zic k nu intra.. intra si el dar ff rar si doar atunci cand are de lucru ceva si e pasionat de masini si mai trage cu ochiul pe la masini ..insa eu sunt cea care uita sa mai vina in pat

POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Same here: el nu, eu da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, amindoi stam noaptea la calculator.
Asa ca nu ma deranjeaza cand nu vine in pat, si nici pe el cind nu vin eu.

Daca avem vreun gind, stim unde sa ne gasim... ca n-avem asha vaste apartamente.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

OFFF !! Si al meu logodnic sta !
E obsedat de calculatoare.De aici nici nu ma marit cu el !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu stau toata ziua la munca, de asta seara nu prea-mi mai arde... el in skimb sta, ca la munca nu lucreaza pe calculator. noaptea nu prea sta mult, ca calc e in dormitor si ma deranjeaza la somn si fac scandal.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si al meu tot IT, iar acasa sta pe net fiindca eu blochez televizorul cu serialele mele . In rest, ne uitam impreuna la filme inchiriate...

F. rar, cam de 2 ori pe an, mai descopera el cate un joc si atunci incepe chinul: redevine studentul care sta pana la 2-3 noaptea cu pretextul "stai sa mai termin un nivel", iar eu ma mai duc la toaleta si aud voci in engleza care striga "Sa plecam de-aici, luati-o prin gradina!! Stati, ca ne-au blocat calea, trebuie sa eliberam acolo, impartiti-va!! Commander, asteptam ordine urgent!!" si alte chestii din astea care ma fac sa mor de ras... Dar pe de alta parte stiu ca atunci iese la iveala copilul din el si ca are nevoie si de asemenea perioade. Noroc ca sunt foarte rare.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi amandoi lucram in it si dupa 8-10 ore de stat la calculator la serviciu cand ajungem acasa tot asta facem deca,da, stam amandoi de multe ori pana dupa miezul noptii el la calculator eu in pat cu laptopul

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mda, mai sta. Nu noaptea, ci seara tarziu Ce-i drept mai stau si eu, dar acum de cand sunt stau mai mult pe acasa si am timp sa ma satur pana vine el. Ca la noi asta e problema, nu ca nu vine la nani ci ca nu lasa si pe altii...

PS, mai nou avem wireless in casa ca sa ne ajunga internetul din toate pozitiile.

5s

Mergi la inceput