Sotii vostrii stau noaptea la calculator?
Raspunsuri - Pagina 3
hannen spune:
Al meu lucreaza putin seara,apoi pune muzica la`alde fii-sa si le dantzuie ,insa niciodata nu-i apuca 12 noaptea in party-uri de astea ca
Dar v-ati prins ca daca pleaca la plimbare,pierde locul de onoare,nu? Si eu butonez si-i zic "aaa ,ce bine e cind vii mai devreme acasa".El de pe canapea;"da vad!"
didi-anda spune:
el nu prea sta, ca nu poate de mine . eu stau pana la 3-4 dimineata...doar nu m-asteapta sa termin eu, sa poata intra si el putin... oricum, cand sta la calculator, intra sa vada de masini si la fiecare 2 minute ma cheama sa-mi mai arate cate o masina
aniast72 spune:
didi-anda, al tau se uita de masini, al meu se uita de scutere si la fel, ma cheama sa imi mai arate cate unul.
Perioada cu masinile a fost de acum un an.
In timpul asta evident ca si eu sunt pe calculatori si ma joc Travian. Noroc ca, vorba mihutei, avem wireless prin casa si stam linistiti...el la laptop, eu la calculator.
Andreea 17+ cu
Danelutza spune:
quote:
Initial creeata de ali76
Sotii vostrii stau noaptea la calculator, si uita sa mai vina in pat?
La televizor, e insurat cu tivuuul iar eu cu calculatorul, problema e ca pe el il prinde si 2 noaptea gura casca la tv.
OrbuGabi spune:
Al meu nu sta noaptea,statea seara pana mai tarziu,dar dupa un timp i-a trecut,acum stau eu
hristina spune:
Am inceput sa fiu geloasa pe nemernicul asta de calculator de la care nu se mai ridica nici ziua, nici noaptea!
E mai rau decat un drog sau o amanta!
Kasi si Victoria
puiut85j spune:
Si al meu dragalas sta f. mult si joaca fifa cu ceilalti pe net.Ce sa-i zic,are si el o pasiune,sa-i dau in cap?Dar cand e nevoie de el sare imediat ca altfel e de rau
elena
mamaruta spune:
Ar fi cazu sa-i arati dragostea ta pentru el si sa nu-l mai 'lasi'. Este pentru sanatatea lui sa nu mai stea atat la calculator