Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumesc inca o data tuturor
de distrat ce sa va zic....a fost frumos, sambata seara am iesit cu prietenii la un restaurant chinezesc si dupa aceea la bowling, iar ieri la pranz cu parintii nostri.
asta e tortul numarul 1: Sacher
si asta e tortul no. 2 ciocolata alba cu fructe de padure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Aaaa, am dat in boala cu torturile astea...

Roxi, si esti multumita de cum ti-au iesit? da-ne detalii, sunt greu de facut, iau mult timp, gustoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna,am vazut frantzuzul de Gizmo,supertare,Eurovision scrie pe el
Moamaaa,Roxi ce bine arata,eu-s interesata in special de ala cu ciocolata alba
Camen,pupam nasul belit al Ilincai si s-o tzina tot asa cu mancatul,pupacim obrajiorii ei bronzati!
Olivia,haide,haide,haide facem galerie pentru dieta,io nu mai mananc paine,merg pe jos la servici dar tot la 55 is,radeam ca s-a transformat grasimea in masa musculara si d'aia nu slabesc.....am facut analizele care trebuiau sa le facem obligatoriu la inceputul anului universitar...dar noi nu le-am facut asa ca au adus astia asistenta la noi...
Cristalina sper ca sunteti bine intrega familionul!!!
Vrabiuta insanatosire grabnica Liei!!!
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani, Roxi! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Cristalina, ce ma distreaza cum vorbeste piticloanta ta engleza... se vede ca are inclinatii, trebe sa bagi la cap pentru cand o fi mai mare.. Am auzit-o si pe Maria de la ieshi cantand, mai da talentati mai sunt copiii astia ai vostri...

Olivia, citisem de paduchi, nu ma mira.. tot aici pe DC am auzit ca sunt pline gradinitele de prin America si Europa...

Sanatate la toti piticii bolnaviori!

Io-s cam ocupata zilele astea, promit sa dau un semn imediat ce ma mai eliberez.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Mey, da pe unde umblati, gagici ?? In special Cristalina, sper ca sinteti bine tu si simburica !!
Carmen, pupici la nasucul julit !! Ilincuta arata super bine, cu obrajorii rosii, eu ador copiii care au trandafiri in obraji !! Si vezi ? Cei din urma mereu ajung cei dintii, apropos de mincatul singurica !! Tii minte cind ne spuneai ca nu vroia decit pasat in biberon ... ia uite acu ! La mai mare !!
Olivia, apoi sanatate multa sa fie ! Si again, bafta cu dieta ! Cit despre Ikea, apoi nici eu nu sint fan, dar mi s-a parut un concept de magazin interesant si am vrut sa il vad si eu cu ochii mei, asta dupa ce am citit catalogul ... din nefericire (sau invers ), nu am ajuns acolo in simbata aceea ! Poate alta data, cind s-or mai linisti lucrurile !
Marcela, sanatate Liei pui ! Sa treaca raceala repede !!
Karo, pupici Alessiei cea cuminte ! Eu recunosc ca nu am avut inca necesarul curaj de a merge la teatrul de papusi cu Andrei, ca la circ m-am lamurit ce si cum cu spectacolele pentru copii ! Tooot zic sa ajungem la tandarica, dar de atitea ori amin treaba !
Anca, pupici si Biei ! Te asteptam mai des la noi !!
Si Roxiii, mama, ce fain arata torturile acelea !! Miam ... asteptam detalii cu si despre ele !!
Sint prin zona ... va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roxana Sa ai parte numai de bucurii si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Trebuia sa pui avertizare la poze "interzis pentru femeile insarcinate"

Stefi este bine, eu mai putin bine, incep sa cedez nervos si de aici si stomacul mi-a luat-o razna, sper sa ma odihnesc macar putin de Paste. Stefi vorbeste, canta si danseaza si mai ales se da in petec. Este in perioada in care indiferent ce spun eu, ea spune nu, totul trebuie realizat cu muuuuulta rabdare si negociere si, din pacate, eu mi-am cam pierdut rabdare. Stiu ca totul pleca de la mine, dar tare bine ar fi daca ar fi de cumparat un pic de rabdare.

V-am mai citit, dar pe sarite, am vazut si poze, filme nu am reusit.
Mamici din Iasi, si noi folosim body-uri la greu, numai ca eu le-am cumparat de la Teba (fosta Tomiris) cu 2 RON bucata! Cica sunt cu defect, dar cred ca trebuie o lupa ca sa gasesti defectul, sunt din bumbac, rezista super la spalat, eu sunt tare multumita, iar pretul este super. Numai ca trebuie sa ai noroc sa prinzi perioada cand le scot la vanzare.

Fug inapoi la treaba, nu primit, dar sper sa intru mai des.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Alice ... daca te temi ca Andrei nu va sta cuminte la teatru eu zic sa-ti faci curaj si sa mergi, sunt multi copii care nu stau prea linistiti pe acolo, e permanent un zgomot de fond avend in vedere ca am vazut si copii care sigur nu implinisera 2 ani ... asa ca unul in plus nu mai conteaza ... Asa cel putin vezi daca ii place ... si eu cred ca o sa ii placa ... Cand te hotaresti sa mergi rezerva din timp bilete ca se epuizeaza f. repede (sau vorbeste cu cei de acolo, ca daca am inteles eu bine ai lucrat la Tandarica si ai cunostiinte pe acolo ) ...

Roxa ... arata super torturile
Olivia ... felicitari pt. kg. pierdut ... si la mai multe ... Nu, nu m-am hotarat inca sa redevin casnica ...eu sper ca in final sa nu fie cazul...Oricum e o decizie pe care o voi lua la toamna, dupa ce incepe Feli scoala si vedem cum stau treburile ... Ma gandesc ca poate trec la un program mai scurt de lucru, ceva de genul 8 - 14 sau 15 ca sa ajung acasa la o ora rezonabila pt. facut teme ... DAR, pentru asta trebuie sa fac ACUM un alt pas, si anume sa iau permis de conducere, ca sa nu mai depind de tati cu masina ... si problema e ca tot aman din lipsa de timp si, mai ales, din lipsa de curaj .... Chiar Robi , tu ce ai mai facut... ai inceput scoala ?
Anca ... puici Biei .... Spor la treaba ca sa termini repede si sa vii mai des pe la noi ...
Liliana ... ai mai taiat o zi din calendar ? Hai ca nu mai sunt multe
Carmen ... pupici Ilincutei si felicitari pt. masa ... Lasa ca julitura trece si oricum ea tot frumoasa e ... si la ce figuri face se vede ca are stofa de fotomodel ...
Marcela ... sanatate Liutei mici
Andreea Mironeanu ... ce mai faceti ? ..Mai da si tu un semn de viata ...

In alta ordine de idei ... astazi au venit de la televiziunea Romantica sa faca un reportaj la gradi la Feli ... era fi'mea varza de emotii dimineata ca i-a spus educatoarea ca e posibil sa ii ia si interviu ... Hihihi ... abia astept sa ajung acasa sa imi povesteasca cum a fost ...

Edit, ca am vazut ca am avut telepatie si a intrat Andreea ... pupici tie si Stefaniei ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sa traiti, grasana la raport!
Mi-am inceput ziua frumos, am vizionat poze cu torturi....mmmmm

Ieri am fost sa-mi fac analiza de strep B si dupa ce am facut cu masina 2 ore dus si 1 intors n-am avut timp decat sa inchid laboratorul si sa ma duc sa pazesc Maria la somnul de pranz...
Deh, asta e cu shoferia. Rade lumea de mine ca-s in stare sa ma duc la nascare cu masina (nu ca nu mi-ar fi trecut prin cap, problema e cine o aduce de acolo...)

Azi dimineata ma prinse Maria cand deschideam usa sa ies...ce jaleeee, ce durereee...."stau 'a mami sa ubesc"...dragoste nebuna...:))))
De abia am plecat d'acasa.

La mine ziua e cum e, noptile's mai grele ca ma dor toti muschiuletii si toate oscioarele. Si cand ma iau durerile alea atroce de burta...ce or fi alea nu stiu...e distractie...:)))
Az' noapte am stat 2 ore pe marginea patului ca nu puteam sa ma asez. Dar rezistam ...mult a fost putin a ramas...:)))

Ma duc sa citesc ce ati mai scris...O zi frumaosa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - ce bine ca ai scris, chiar imi faceam griji pt voi !
Amironeanu - ufff, partea cu rabdarea ... muuulta odihna ajuta. Iar starea se transmite clar si Stefaniei, la noi asa e, dak eu am o zi din`aia, Giulia la fel e. Pupam burtica !
Alice - telepatieee, scriu ca disperata la oradeni ca vrem sa mergem la teatru cu Giulik
Rox - pfoai ce mi faci ! Am vazut aseara torturile si am visat dulciuri !
Kro - succes Feliciei la interviu
Carmen - pupam buba, sa treaca repede. Recomand Carpicon, pe noi ne a salvat de fiecare data, nici urma de belituri si julituri
Kim - felicitari pt kg in minus, esti tare ambitioasa !

Sunt prin zona ... haideti la raport !

P.S. Mai are careva copil bleg-bleg ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria merci, da nu e nimic sigur...era doar o posibilitate ... Ce e Capricon ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput