Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - Carpicon -ul e un cicatrizant mai bun decat crema de galbenele, tot chestie naturista. Am luat o anu` trecut la recomandarea pediatrei cand Giulia si a spart gura, de fapt buza de sus. Dupa care am dat o pe julituri. E chiar buna, eu o recomand ca o testaram noi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Aha ... am notat ca e bine de avut in casa ... Unde gasesc asa ceva ... la plafar sau pot incerca si la farmacie ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Io am luat unguentul de la plafar. Costa vreo 60 de mii de lei veki

Haideti ziceti mi care mai are copil bleg, care nu stie riposta cand i se iau jucariile, care habar n are cum sa se apere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dario, vezi ca vin cu bata peste tine! Cum adica copil-bleg!?
Lasa fata in pace!

Maria e derbedoaica de mica...Sambata la plimbare se imbrancea in oamenii de pe strada si pe urma se uita la ei gingas "scuza...pa'don!"
E mai rau ca baietii aia care sparg geamurile la scoala!!!

Amironeanu...si Maria e cu "NU" si cu rasfatul cat casa. La noi cu negocierea si vorba buna nu merge. Eu m-am obisnuit cu ideea ca o sa avem circ dupa ce nasc si o sa ma cam duc cu capul...asta e. Va urez sa treaca repede si sa devina Stefi cat mai cooperanta!

Kim, felicitari pentru kg! La mai multe (date jos...hehehe).
Vrabiuta, sanatate puiului.

Liliana...hai liberareee!

Dadui telefon acasa. Maria alerga prin casa in fundu gol si tanti Ioana nu putea sa o prinda sa o imbrace...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, !! Ne bucuram ca sinteti ok ! Si ca de obicei, distractie mare la voi acolo !! Pupam Botoshica zglobie si alergatoare !!
Dariaaaaaa, categoric trimitem ceva la tine acolo ! Lasa, mama, fata in pace, daca ai vreun gind bataus, trimite-o later la arte martiale, dar acu las-o sa se bucure de copilarie !! Cum adicatelea copil bleg ? Da ce ai vrea, sa ii invineteasca okiu aluia de ii ia jucariile ? Am mai vazut eu copii rautaciosi prin parc, nu mai stiu cum sa ma feresc de ei, unii arunca cu nisip daca nu le convine ceva, sau dau cu jucariile in ceilalti care ii streseaza ! Nici chiar asa !
Caro, da, am lucrat la tandarica si stiu cum este in sala de spectacol cu copii multi si galagiosi, dar pe atunci eram angajat acolo, hahaha, acum ca sint cu copilul meu este altceva ! Am zis insa sa mai creasca oleaca gizmoul, sa ne putem intelege cu el si daca ii explicam povestea, sa priceapa ceva din ea ! Partea mai nashpa este ca lui Andrei nu prea ii place intunericul si mai dasta ma cam codesc eu sa ajung la Tandarica ! Eh, vedem noi, odata si odata tot ma mobilizez si mergem, daca nu ii place iesim si gata !
Andreea M, pupici multi ! Stiu si eu cum vin fitzele si nazurile, si la noi tot asa, cu negocieri si rugaminti, care mai mult de trei sferturi dau rateuri ... dar insistam, ca alta cale nu este ! Sanatate multa si rabdare si daca gasesti de cumparat, da repede sfoara in tara, ca doritoare sintem cu toatele !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria si a mea este derbedoaica sa contrazice si o ora intreaga cu tacsu daca este nevoie, nu da drumul din mana la creta sau la jucarie nici daca o pici cu ceara,si daca se apropie cineva de bicicleta ei sare ca arsa...cand iese din lift daca se intalneste cu vreu vecin zice"buna ziua",ii raspunde omul"buna seara",ei nu-i convine si-i zice "nuuu, buna ziua ca nu-i intuneric afara"....daca ploua si n-ai umbrela iti"vezi ca te ploua,si ai sa racesti"
Daria io zic sa fi fericita, mai bine un copil "bleg" decat unul care se da cu poponetzul de pamant!
Cristalina hai ca mai este putin si te vei putea odihni mai bine
AndreeaM ai grija de tine!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Nu vreau ca Giulia sa se bata, dar totusi ... sa stea ca o bleaga si aproape sa planga ... asta duminica in parc ... ramasese cu mainile goale , se uita la mine cu lacrimi in ochi si le zicea copiilor "te rog frumos da jucaria la Giulia" NU am stiut ce sa fac. Fetita care i luase toate cele 3 lopetici statea in fata ei. Si atunci i am zis sa si ia inapoi o lopatica. NU a stiut cum Asa ca la repezeala am ridicat un camion si a venit sa se joace cu camionul. NU ma deranjeaza ca restul se joaca cu jucariile ei, ca doar asa se face in groapa cu nisip. Nu am nicio problema cu asta ! Dar atitudinea asta m a lasat masca. NU stiu cum e ca copilul sa se multumeasca mereu cu altceva ... Na, ca m am descarcat si aici si la celalalt subiect.
Merci ca ma rabdati azi, am pititci pe creier ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Mai ce functioneaza telepatia...
ANDREA (M), tocmai voiam sa intru sa intreba daca mai stie cineva ce faci. Chiar voiam sa te intreb, daca tot e aiurea la munca, de ce nu mai iei cate un concediu medical? Sa stii ca statui sigur nu se fac la job si trebuie sa te mai gandesti si la tine...
CAROLINA, eu cica m-am inscris la scoala de soferi de pe 1 aprilie,
ma chinui sa invat teorie, dar ma concentrez cam greu
Ieri ne-am luat masina (sunt realmente indragostita de ea ) si chiar imi doresc sa o conduc.
ROXANA, noroc ca am prestat ieri un Krem a la krem, ca altfel muream de inima cu pozele alea cu torturile!
DARIA, si eu zic ca e mai bine ca nu se pune pe urlat (cum fac altii).
CARMEN, e o scumpa Ilinca, cum reactioneaza cand te vede? Noi il ducem pe Matei saptamana viitoare la tara si am emotii, desi a mai stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dariaio zic sa stai linistita ca va veni si timpul ei,io prefer comportament tip Giulia decat a celor care vin si-i smulg jucaria din mana ....io am patit-o, dadeam mancare la porumbei,tineam pungutza cu seminte si fiecare cupil se servea la un moment dat a venit un pusti de 5 anisori si mi-a smuls punga din mana...io una nu am stiu ce sa fac..iar maica-sa zis sec si incet"nu-i frumos ce ai facut"In legatura cu mituirea si io o practic des dar am inceput sa schimb tactica,ii zic ca daca nu face aia exact asa am sa fac si io cand o sa ma roage ceva...si se executa imediatsantaj sentimental!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragele mele.
imi pare rau daca v-am facut pofta cu torturile...da voi le-ati cerut
Mitzu nu sunt greu de facut, eu oricum le-am facut in 3 zile consecutive, cu planificare stricta . am sa pun retete detaliate la bucatarie, sa nu ocup aici locul.
Daria cum adica bleg mah? doar nu vrei acum sa fie batausa!
Cristal pupam mult. da ce conteaza daca te duci cu masina la nascare? foarte frumos asa, cand pleci din spital pleci cu ea .
Gabi incerc azi sa ajung in M&S.
revin
o zi frumosa tuturor!

Mergi la inceput