Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Daaaa, si eu am patit-o ! Eram in parc si deodata vad ca vine un baietel alergind si imi ia din mina jucaria lui Andrei - era o lopatica - sa se joace cu ea ! Noi mergem mereu cu plasa de jucarele in parc, la nisipar, chiar daca nu le folosim ! Si Daria, sa stii ca si Andrei ramine masca atunci cind vine vreunm nazdravan la el si brusc ii ia jucariile ! Se uita la mine ai asteapta sa fac eu dreptate ... uneori mai spune (asta acum, in ultima vreme) ca nu e frumos si ca jucariile sint ale lui, dar de obicei imi cere cu privirea aprobarea sau se uita intrebator gen "de ce face, mami, copilul asta asa ??" . Eu i-am spus mereu sa se joace frumos cu ceilalti si sa imparta jucariile, ca doar nu sintem barbari ... si cam deseori noi ne jucam cu jucariile altora si ei cu ale noastre !
Asa ca ... relax, Daria ! Lasa piticii sa zburde slobod pe cimpiile patriei, ca pe creier nu-i bine !!
Pupi multi si tie si lui Giulik, ca e fetitza cu bun simt si bine crescuta !! Stie ea ce stie ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Si mie imi place cand suntem pe undeva si Giulik se comporta exemplar ... dar duminik chiar m au apucat alea cand am vazut o cum sta asa bleaga in mijlocul tuturor
Intrebare optimista: credeti voi ca pana in septembrie o pot dezobisnui de pampers ? ![]()
Din we ne apucam de operatiune. Sper sa reusim ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
Nora__ spune:
...Do you remember me?![]()
Am scris un mesaj kilometric,as usual si l-am pierdut...cica error...timpul a expirat.Le-am dat timer-ele peste cap ,la cat am scris
Mor de nervi
Deci...io alerg,cu una,cu alta,pe la medici,prin casa...mi-am dat kilometrajul peste cap.Si husbandul zice ca de abia ma mai vede,noroc ca stam in aceeasi casa si ne mai vedem la cafea,dimineata si mai vorbim.In rest,Rares creste,are 16 kg,dar inaltimea nu o stiu,vorbeste de ma sparge,are o limbaritza,frate,de zici ca e o ia o pauzare legata la gura 2 ani si slobozita apoi.Bate 5 ia o pauzari la vorba.Stalceste cuvintele si apoi iti repeta pana intelegi.Am capul damburi.
.E un iubaretz si un lipicios,flirteaza cu toate gagicile intalnite in cale,le da pup si le sufla pupicul si isi da ochii peste cap,de zici ca e Coana Chirita
In genere,e cuminte,se joaca si singurel,cere papa si nani,merg cu el oriunde si e destul de intelegator.Dar e ducareeeetz....moamaaaa...numai s-ar plimba,daca se poate cu masina si tramvaiul...nah...se vede ca a umblat ma-sa ca scapata din lant cat a fost gravidoasa.Deci per total,e totul ok.
Punct si de la capat:
Roxana... LA MULTI ANI!! ...sa fii sanatoasa si fericita si multe noroace sa ploua pe capul tau!!
Sa fii iubita!!
M-ai imbolnavit cu torturile,mai ales ca eram flamada cand le-am vazut
diana...felicitari pt promovare si sa ai un portofel cat mai plin...pt shopping![]()
Carmen...dimineata ma gandeam la tine,ca esti la Selgros si spargi bugetul fameliei,de isi zmulge Pasa toate penele cand vede
Dar se pare ca inca nu s-a terminat ziua...mai ai timp
Si daca tot mai ai o vena intreaga (sa duci sacosele),spun ca Rares zice 'mami',dar mai scapa si un "Dana',ca-i aude pe ceilalti,dar o drege rapid.Mai ales la necaz,baga un 'mamiiii' de zici ca e in padure.tare mi-s dragi obrajii Ilincai...parca-s infloriti.Si pana mai ajungi tu data viitoare la ea,parca vad ca deja are piercing prin buric,la cat de rapid evolueaza![]()
robertoooo...iar bagi curatenie???Ce noutati ai?Ce face Matei?Si la ce scoala de soferi te-ai inscris?Mai da noutati despre targ...sa avem unde imprastia banii![]()
Liliana...mai ai un pic si facem galerie la aeroport...vine smekerica
Tu ce mai faci in rest?
alice...io zic sa facem 'Clubul Breloc...ai un ban,nu cresti deloc'
pai esti deja fotomodel,de aia nu te lasa tati la plimbare cu Andrei,sa nu faci agatamente prin parc
Si pe frantzuz...indata il vezi pe turnul Eiffel,cantand serenade![]()
Ioanoooo..bagi tarte,ai?Si mai vrei sa slabesti.va cam faceti de cap cand e tati plecat.Pt asta....3 ture de urcat si coborat Copoul in pas alergator.Mercic de dedicatiune...s-a uitat Rares la gorodica ...si tot vroia sa-i pun filmul.Umbli cu momeli,ai?Cica...potentiala nora...las' ca stiu io ca numai ne amagesti,tot Uka ramane febletea...o trimiti la amercani,in loc s-o lasi aici,sa-ti fie sprijin la batranete![]()
Dario...bag seama ca te-a indoit cam tare de shale,Antonio ala flamingos...acum sa vina la dres oasele!!(BTW...il trimiti si la mine,sa imi dreaga sciatica)Mey...tu ai ceva cu Giulik...pe bune.Lasa fata in pace.Vroiai sa-si scoata ochii acolo,in nisip?Al meu e baiat si tot nu e asa agresiv.Si asta,la o adica,tot din cauza noastra,ca mereu le spunem sa fie cuminti,sa nu faca,sa nu dreaga...nu-i lasam sa faca orice.Si pun pariu ca esti mandra cand ti se spune ca Giulia e cuminte si binecrescuta,nuuuu????
Se va invata cu timpul sa-si apere teritoriul,fii fara grija.
Caro...brava voua ca megeti la teatru,io n-am reusit sa ajung.Ai fata cuminte!!Sa ne spui de interviu!
Olivia...spune drept...dupa cine ti-ai sucit mandretze de gat???
Esti spusa lui Sorin!!Ia treci si da repede o cafea..(gratis...looool),sa imi tin limba dupa dinti
Siiii...azi ai bicicleta?
Brava tie ca ai vointa...io acum bag un strudel cu mere...oare slabesc de la el?
vrabiuto...sanatate Liei si tie putere la munci.
Gabi...ce mai faci cu casa?Ce face Stefanut?Am io asa senzatii ciudate,ca tu nu esti tocmai ok...probleme,ceva?Sau vad io mai mult decat este?
Mitzule...cum a ramas cu concertul?ce fac frumusetile?ceva poze..???
cristalule...ha!de data asta am reusit sa rontzai ceva cat am lecturat 'Botoshica din tara nazdravaniilor'.Io as zice sa bagi o camera ascunsa si sa trimiti caseta la emisiuni.Sigur faci ceva bani cu mandra.
Cat despre condusul pana in ultima secunda....as sugera sa pui o patura ,macar,jos,intre picioarele,sa cada pe moale samburica cand pui o frana mai puternica
Si de atata plimbat cu masina,cand iese,cred ca ii spune doftorului:"baga repede un biberon,cu viteza a patra,ca asa iti bag un levier peste claxon,ca iti sar planetarele"
Deci incepem sa pregatim pampoanele.
AndreeaM...bine ca e Stefania mai bine si tu sa incerci sa te menajezi,cu toate ca stiu ca e greu...dar macar acum,ca dupa aia,ai sa cauti rabdare cu tona.
Deci am obosit...daca e sa mai scriu o data...ma impusc !!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Daria, nu te supara ca o sa isi dea ea seama singura ce trebuie sa faca.
Maria era tare cooperanta pana acum cateva luni, daca ii ziceam sa dea si la alti pitici dadea...
Acum deja nu mai da jucarii decat daca i le smulg io din mana si a inceput cu faze gen "a lu' Maria"..."a miaaaa"...si tare nu-mi place.
Daca o vad ca se repede la alti copii eu ma infig in ea, ca nu vreau sa se invete prost...
Noi vrem sa scoatem pampersul putin mai incolo cand o sa fie mai cald...Si sper ca pana in septembrie cand mergem la gradinita sa reusim sa rezolvasm problema.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
Ia incercati chestia asta:
Introduceti in linkul de mai jos nr de tel mobil al
sotului(sotiei), prietenului(prietenei) si tara si
sistemul prin satelit va arata unde este el (ea) in
momentul respectiv !! Log on to
http://www.sat-gps-locate.com
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kro spune:

Nora ... pe mine m-ai prins 

Edit: Noroc ca sotu' din dotare e in biroul de alaturi iar biroul are pereti din sticla 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by kro
Nora ... pe mine m-ai prins
Edit: Noroc ca sotu' din dotare e in biroul de alaturi iar biroul are pereti din sticla
POZE
Da...dar daca se duce la baie si se impiedica de o secretara?Asa-i ca l-ai prinde?
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
kro spune:
Hahaha ... nu avem secretara, ca suntem o firma (relativ) mica
... Si la cate femei suntem in firma ... nu prea are cu cine
.. si, oricum, EU nu am concurenta ![]()
... Da' cand mai pleaca din firma o sa mai apelez la serviciul cu pricina ... asa, ca sa fiu sigura ![]()
POZE
Nora__ spune:
Pai daca pleaca...e un om terminat...io in locul lui n-as mai veni acasa

Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
alice2004 spune:
Ei, Noricel, cauitasem sa mentionez apropos de site-ul cu pricina ... ![]()
, bine ca stiu si eu acu ce face si unde-i sotzu meu personal !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete