Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Io m-am nesimtit rau de tot, am gasit o tanti care face curat la noi la lucru si de 500 de mii imi face casa bec. Sta si opt ore la mine. La ea curatenie inseamna mai rau ca de Paste, imi desface si geanmul de la cuptor cu surubelnita si-l face bec. Ultima oara a iesit cu covoarele jos si le-a batut! Asa ca m-am invatat rau, nu mai fac mai nimic, vine ea la doua saptamani si gata. Razvi e seful aspiratorului, mie imi raman doar vasele si praful!
Vad ca vorbiti de masini si de condus. Roberta, pai eu am carnet de la opspe ani, adica de mai bine de zece ani, si am condus doar in primii trei. Acum sunt tamaie si-mi pare rau. Din pacate mi-e atat de frica sa conduc acum, incat n-am curaj nici s-o scot din parcare. Am zis ca imi trebe un instructor, clar!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

si io si io si tat dejeaba

Kiar acum am vb cu prietena mea, aia care are 2 baieti (12 ani si 4 ani), al doilea baiat facut cu juma` de ovar si care facuse conizatia si e insarcinataaa, in vreo 6 saptamani, azi merge la eco sa auda inimioara

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Felicitari prieteni tale!!!

Roberta, Pastele catolic e anul asta in aceeasi zi cu cel ortodox!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Robi, am ... si partea nashpa este ca Florin mare are toata simbata de lucru la reclamele lui, asa ca nu stiu pe unde scot camasa la propriu !! Ca avindu-l pe Andrei prin casa o sa fie greu de facut curatenie, dar ... ma descurc io !
Pastele catolic nu este cu o saptamina inainte de cel ortodox ? Io asa stiam ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, am uitat, felicitari prietenei curajoase!
ALICE, eu ma ingrozesc ce fac de Paste, pana vineri sunt la targ, vreau sa-l aducem vineri seara pe Matei, sambata Petro lucreaza pana la 8 seara si eu fac papa cand?? De asta am tras tare cu curatenia, sa stiu ca macar am schimbat un pic aerul in casa...
DIANA, si eu aduceam un baiat, un fost vecin de-al parintilor mei, care facea intr-o zi curat parca muncea o echipa intreaga de profesionisti, asa cum zici tu, desfacea aragazul, batea covoarele, ba mai repara o priza, mai punea un pic de ipsos la vreun perete, dar s-a angajat undeva si nu mai are timp. Mai mult, am avut un mic show cu colocatarul meu si am promis ca nu fac absolut nimic, dar m-am apucat intr-o doara de bucatarie, am treciut pe hol si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu nu, anul acesta Pastem toti impreuna
Io nici nu stiu cum sa ma apuc de curatenie ... e un jeg in casa ... si cu Giulik in urma mea ... si`apoi nu mi vine sa tin cupilu` in casa cand afara e soare, sincer ! Mai bine mergem in parc, iar curatenia ... vad io ... Si anu` asta nu fac miel, am anuntat si acasa ! K n am kef ... vreau sa fie primul Paste pe invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roberta, Pastele catolic e anul asta in aceeasi zi cu cel ortodox!

MULTUMESC FRUMOS! Stiam eu ceva, dar nu eram sigura si avem o vanzatoare care este de religie catolica si ma framanta gandul ca trebuie sa-i dam liber la inceputul saptamanii viitoare, pentru ca nu aveam practic nici o solutie sa o acoperim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Asta chiar ca o sa fie nou - pastele far de miel !! Nu iti place carnea de miel, sau e doar asaaaa, o dorinta a ta ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - nici nu stiu ... nu ma omor dupa dar o data pe an il mancam cu pofta , insa anul asta parca vreau altceva, dar mai ales sa nu mi petrec 2 zile in sclavie in bucatarie ci sa l petrec cu Giulik si cu restul, pe bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristal, io-ti zic de aspirator: mi-am luat de curand unul LG. E mic, rosu, (si suparat..., hehehe), usor, fara sac, aduna mizeria intr-un recipient de plastic, care se goleste foarte usor, fara sa te mai umpli de praf, si a fost in jur de 4 milioane. Eu sunt multumita de el, mai ales ca aspir cam tot la 2-3 zile, si ma bucur ca e usor de scos si de manevrat. Am vazut modelul pe la toate magazinele de pe aici.

Eu in fiecare an imi propun sa iau pe cineva sa ma ajute la curatenie. De data asta am jurat ca nu mai pun mana pe nimic, ca mi-e greu cu puradeii astia doi incurcandu-se printre picioarele mele. dar asa de bine m-am tinut de cuvant, ca am convocat marti amandoua bunicile, le-am plantat la fiecare un copil in brate, si am smotruit cat de cat prin casa. Nu pot spune ca am facut tot ce ar fi trebuit, dar am muncit toata ziua , asa ca am facut cate ceva...cand aud ca , cu 500 de mii iti face cineva, toata treaba pentru care m-am spetit eu, ma enervez de-a dreptul.

Si acum ma tot gandesc cum (cand) sa-mi fac cumparaturile si sa fac si eu ceva de mancare pentru Pasti...

Cu condusul, sa va zic experienta mea. Am luat carnetul in '94. la putin timp, am prins asa o frica de condus, incat am devenit incapabila sa ma mai urc la volan. Poate v-am mai zis ca visat noaptea ca nu pot sa controlez masina si intram in pom. In 2004 m-am suparat rau de tot pe mine (ca devenisem dependenta de sot pentru orice drum) si mi-am cumparat o masinuta cu 2000 de E, veche si amarata, dar care isi facea treaba (ca la masina sotului nici nu aveam acces, nici curaj sa ma urc in ea). Am mai luat niste ore , cu un nene super (care m-a incurajat foarte mult, ca asta conteaza) si am inceput sa conduc. Cu mare frica la inceput, apoi tot mai sigura pe mine. Cand n-am mai avut probleme, am cumparat C3-ul, iar acum e o placere sa conduc, mai ales ca sunt indragostita de masinuta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu sunt in greva totala - nici curatenie, nici mincare de Pastele asta!!! Cum v-am spus, noi mergem la bulgari, la Nisipurile de Aur - plecam de vineri seara si ne intoarcem luni - avem acolo all inclusive, masa festiva de Paste, ei sunt tot ortodocsi asa ca sper sa fie super...Dar tot imi face soacra-mea cozonac si pasca...

Cristalina - eu mi-am schimbat anul trecut bucataria, inclusiv electrocasnicele si mi-am luat Bosch si Whirlpool. Microunda mi-am luat whirlpool, din aia smechera care face si gratar, a fost mai scumpa dar e super-ok. Aspirator mi-am luat Electrolux - e mic, practic, nu a fost scump si are o punga din material textil, din aia care se re-foloseste.

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput