Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 23
alice2004 spune:
Numa io efcinciuiesc paici ???![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Si io, dar cu acelasi rezultat ca tine...![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
La vremea destul de frumoasa de afara, banuiesc ca gagicile fugira la tesase, hahaha !!
Numai noi jobuim ... sau sint pe sub birouri, printre dosare, vorba Norei !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
szivarvany spune:
si io si io si tat dejeaba 
![]()
Kiar acum am vb cu prietena mea, aia care are 2 baieti (12 ani si 4 ani), al doilea baiat facut cu juma` de ovar si care facuse conizatia si e insarcinataaa, in vreo 6 saptamani, azi merge la eco sa auda inimioara 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roberta04 spune:
Hello! Am reusit azi sa fac curatenie exemplara si in dormitor si, gata, poate sa vina Pastele! Noi saptamana viitoare suntem iar la un targ si Matei va pleca la socri, asa ca sper ca nu mai am treaba cu smotrul, pentru ca m-am cam spetit de una singura...
ANDREA (M), am inteles si eu ca se face acolo si gimnastica pentru gravide, eu 99% nu mai fac un bebe, dar e bine totusi de stiut ![]()
Eu ma tot chinui cu scoala mea de soferi, am doua optiuni unde sa ma inscriu, dar am mare problema cu mersul la orele de legislatie, Petro are un program tare haotic si niciodata nu stiu macar cu o zi inainte daca voi avea un pic de "liber" in ziua urmatoare. Si ma tot uit pe geam la masinuta noastra draga care sta si se prafuieste acolo singurica si ma manaca palmele sa plec putin cu ea (eu am mai facut o data scoala, dar prin '93 si datorita unei conjuncturi nefavorabile nu am carnet).
alice2004 spune:
Robi, lasa palmele in pace !!
Masinuta te asteapta draga de ea, pina iti iei carnetul !! Bravos pentru curatenie
, si eu ma tot gindesc cind incep la mine acasa, ca acusi vin sarbatorile !!
Daria, felicitari prietenei tale !
Dar stiu ca are curaj cu bebe3 !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
szivarvany spune:
Robi - gata, tre` sa faci scolile sa iei examenele si sa vezi ce comoda e masina ! Eu urasc sa conduc, dar e atat de comoood !
Alice - e cea mai optimista fiinta de pe Terra gagica ![]()
Mey, nu vb de curatenie, k io n am kef sa fac si nici kef de bucatareli n am. Sincer ... m am puturosit de tot ...![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Hahaha, Daria, cine zise ceva de chef ????
Io tre sa gasesc ceva chef si rapid, ca duminica sint Floriile si acasa am doi baieti floricele, asa ca ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007