Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 22
cristalina spune:
Neata!
Vazui poze de dimineata cu prichindei frumosi, mamici si vedete de televiziune...:))
Trebe sa ma hotarasc sa pun si io cateva...desi in ultimul timp nu am prea mai facut.
Mitzu, multumesc de incurajari...:)
Alice, deci trebe sa mergem 2 luni la mare ca sa invete Maria sa manance!? Mie-mi convine....![]()
Ioana, deci sunt antecedente...lasa ca si gemeni e bine, vorba lui John, scapi mai repede...hehehe
Roberta, sanatate multa mamei tale!
Olivia, succese la diete!
Ina, papusa aia siliconata era pentru tatici, sa nu se plictiseasca...
Diana, succese la job!
Noi azi dimineata dupa ce alergaram ca bezmeticii in toate directiile si fugiram de acasa pe furis ne gandeam cum o sa fie peste 2 ani, cand o sa alerge una hais si una cea...hehehe
Noi sa fim sanatosi.
Mai nou John a dobandit sindromul de provider care nu-l lasa sa doarma. Viseaza numai proiete, sa castigam multi bani...az' noapte zicea ca a visat ca facea brain storming cu echipa la 1 noaptea pentru ca avea surplus de bani ce trebuiau cheltuiti...:)
Io'i zisei ca nu suna a cosmar, dar nu m-a crezut...:))))
Az' dimineata dupa 45 de minute petrecute pe olita ii zic cu repros "bine Maria, pai ai stat atata si nu ai facut nimic?! De ce nu faci kk!?"
"Mai ta'ziu!"
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Bon dimine !!
Aseara nu am avut timp de scris, am incercat, dar timpul fu limitta, ca am avut de gatit, am aruncat un ochi si la meciul cu Luxemburgul si am avut ora de pictat cu Andrei, ca i-a luat Florin un set tare fain de carioci, creioane si vopsele, si acum numai asta vrea sa faca !!
Olivia, ce imi place cum fac astia programarile la voi acolo !! Bine macar ca este in mai si nu in decembrie !! Io tot cred ca Uka este ok si noi mamele sintem oleaca paranoice, vorba fetelor !! Bafta cu evaluarea si tie analizele sa fie bune !!
Roberta, sanatate multa mamei tale !!
Si spor la rezolvat diagrame soferistice !!
Carmen, haha, te-ai hotarit in sfirsit cu sala ? Apoi spor si la tine !! 
Diana, v-am vazut in poze !! Si pe Teo ... da, am vazut-o si eu anul trecut la mare, venise cu toata trupa emisiunii ei de la Protv (atunci) sa ia masa la restaurantul unde cinta Florin si mi s-a parut fara fitze !! Dar tot grasuta parea, chiar si cu dieta pe care o tinea !!
Ioana, incepusem sa ma impacientez ce este cu voi ... dar am vazut ca ai avut trebi !! Vazut si Gorodica dragalasha, cu noile achizitii, cred ca-i tare mindra de ele !! 
Ina, ntzz, ntzz, macar o intilnire cu fata aia cu pilates, sa nu se supere si sa inceapa sa manince dulciuri !! ![]()
O zi minunata va doresc ... sint pe aici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Aaaa...las' ca nici la noi nu mi-e rusine cateodata cu programarile...:)
Ultima oara cand i-am inchis uneia telefonul a fost cand i-am zis acum 3 saptamani ca sunt in ultimele saptamani si vreau o programare pentru o ecografie...zice "dupa 23 aprilie!"
"duduie, atunci deja ii face ta'su poza cu aparatul digital si iesim mai ieftin!"
mitzura spune:
Neata, neata!
Cristal, io nu vrusei sa te sperii, sa nu ma injuri...
. Si zi asa, inca mai conduci...asa am fost si eu, am condus cu Mara pana in ultima saptamana, de ma rugau astia sa nu ma mai urc in masina. da ce eram nebuna sa merg cu burtoiu pe jos trei sferturi de ora? ca aveam contractii la fiecare pas.
Alice, nu mazgaleste Ghizmoul cu cariocile si prin locuri nepermise? ca eu i-am ascuns ultimul set, pentru ca mi-a scris toata mobila si canapeaua (pe pereti nu i-a venit ideea). Mi s-a urcat toata familia in cap, degeaba le-am explicat eu ca stimularea creativitatii copilului e mai importanta decat mobila... ![]()
Robi, sanatate mamei tale! Si mama are dermatita atopica si se tooot lupta cu ea. mai ales primavara e jale.
Olivia, deci in mai va fi doar evaluarea in urma careia se hotaraste daca va urma un tratament? Ce de etape au americanii astia si ce structurat e totul la ei.... cand ma gandesc cum se intampla la noi, ma apuca rasul: vine mama sau bunica cu copilul in cabinet (sau de cele mai multe ori merge logopedul in gradinita) si ii face o evaluare de vreo 5-10 minute. Si zau ca de obicei e suficient ca sa iti dai seama daca e cazul de tratament sau nu.
leeloo2004 spune:
Neata!
Kim - spre rusinea mea cred ca am scapat postarile tale din urma - de ce il duci pe Uka la evaluare?
Roberta - multa sanatate mamei tale!
Cristalina - ai dreptate cu programarile la ecografie - sora mea si-a facut programare pentru saptamina 24 (!) imediat ce a aflat ca e insarcinata...
Diana, bravos!!
Mama, cind va aud cu dietele...eu iar m-am ingrasat citeva kg asa ca dupa Paste am sa ma mobilizez si eu sa le dau jos - mi-am promis ca nu incerc sa ramin gravida pina nu ajung macar la 67-68 kg, asa ca trebuie sa ma pun pe treaba! Mi-am luat de la Paris si un DVD cu hip-hop aerobic, m-am gindit eu ca o sa fie fun, dar pina acum nici tipla nu am dat-o jos...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Mitzu, la noi e si mai frumos pen' ca John nu conduce (are carnet da' zice ca el mai trebe sa faca niste ore...cum vine de la servici pe la 8 seara ...nu are timp).
Asa ca io's shoferul familiei...:)
Gabi, din cauza asta nu ma mai duc la ecografie dupa saptamana 32, la varsta asta gestationala sunt erori mari si doctorii buni...sunt luati...:))))
(am un feeling ca doctorita mea nu ma mai primeste dupa ce ma apucara durerile pe masa ei la ultima ecografie...
)
amironeanu spune:
Neatza!
Am vazut poze frumoase cu Ianca si Radu si Philip si Maria si cam atit cred, imi e mai greu sa ma concentrez ca ma doare capul
Roberta, eu am descoperit sala respectiva de prin octombrie si imi promit in fiecare saptamana ca ma duc si eu si nici ca reusesc. Plus ca au si program de gimnastica pentru gravide. Of, de ce nu are ziua 40 de ore?! Sanatate multa mamei tale!
Mitzura si Stefi a invatat multe lucruri la cresa. Sa manance singura, sa se imbrace singura, sa scape de biberoane, sa bea lapte din cana (dar numai la cresa bea lapte din cana, acasa tot din biberon). Din punctul meu de vedere cresa ne-a facut mult bine. Acum am citeva emotii pentru ca in toamna vom trece la gradinita, iar DPN-ul meu este 10 septembrie, deci chiar cand vom schimba educatoarele si mediul. Eu sper sa se deschida gradinita mai devreme si sa reusesc sa o duc eu pe Stefi la gradinita macar citeva zile.
Olivia, va tin pumnii la evaluare, dar sunt sigura ca acusi, acusi isi va da si Luca drumul la vorba. Si multa sanatate si tie si spor la dieta.
Am inceput mesajul pe la 10 si un pic si abia acum il trimit, nici nu mai stiu ce vroiam sa va spun. Dar sigur vreau sa va urez o zi frumoasa!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
cristalina spune:
Vrem sa ne schimbam zilele astea aragazul, cuptorul de microunde si aspiratorul...
Aragazul am vrea sa fie de email alb si cu toate optiunile pe el si la celelalte nu avem nici o idee...Ia ziceti-mi si mie ce ati mai vazut frumos prin magazine...:)))
alice2004 spune:
Mitzule, nuuu, nu deseneaza pe altceva decit pe hirtie de xerox pe care o aduc de la firma ! Face cite un punct sau un cerc pe pagina alba, mai trage doo dungi si apoi intoarce foaia, deseneaza si pe partea cealalta si cere alta !! Am deja niste munti de hirtii desenate de pastrat pentru posteritate !!
Citeva rupestre a facut totusi pe pereti, dar acum nu mai este interesat. Cel mai fain este ca pentru pictat ii punem un castronel cu putina apa in care sa moaie pensula, iar el dupa citeva minute il ia tacticos si il rastoarna in tavita, dupa care picteaza cu degetele !! Deja are miinile pline de culori, am tot spalat si taiat unghiile, dar zici ca a muncit la reparat motoare de masini !!
Aaaa, si daca puteti si vreti sa vedeti, uitati-va la copilul meu cum se www.dropshots.com/day.php?userid=184552&cdate=20070328&ctime=153912" target="_blank">joaca pe calculator !!! Asta e jocul lui preferat, jocul cu fetita, il cere si il tooot cere si nu se lasa pina nu i-l pune Florin !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
diana21 spune:
Neata, fetele! Io sunt acasa, ma duc sa platesc toate alea, facturi, etc., sa fac piata...
Mitzura, nu o cunosc pe Teo, ne-am intalnit intamplator, dar m-a surprins cat de comunicativa si prietenoasa este. Si se vede ca cineva se ocupa foarte serios de cea mica a ei pentru ca vorbea impecabil si cu multe neologisme la dora 2 ani si 10 luni.
Noul meu program va fi d ela 9 la 17, dar dupa cum le-am vazut eu pe fetele de acolo, vin si la 10 uneori. Iti dai seama ca n-o sa fac eu nota discordanta! Oricum, piticul meu doarme pana la 4, asa ca o sa ajung acasa la fix.
Olivia, iti tin pumnii la evaluare, desi sunt ferm convinsa ca totul e ok. Un copil cu atata imaginatie nu are cum sa aiba ceva serios. Ce diagnostic aveai in Ro? Sper ca nu e ceva grav!
Roberta, imi pare rau de mamica ta, nu stiu ce sa-ti zic...ca asa e si tata, are o gramada de pb., dar nu calca pe la dr. Uneori ma cert rau de tot cu el...si tot degeaba!
Hai, va pupic, va mai scriu cand ma intorc! ce bine-i acasa, ca pe vremuri! Doar eu si piticul, ne facem de cap! Mi-e dor...Vrem si noi sa ne apucam de bb2, asa ca eu am inceput sa merg la dentist sa-mi rezolv toate cariile. Si mi-am facut si analizele. La vara incepem treaba si noi. Leeloo, poate o sa fim colege de burtica!
Ianca a zis ca vrea un baietel cu ochelari, ca baitul lui Buha (bufnita din Winnie The Pooh). Cand am intrebat-o ce sa faca cu el a zis ca vrea sa-l pedepseasca! Am pus-o, ca sa zic asa!
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/