Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Camen....what that means?..sint infometata...deci creierul nehranit..in concluzie..prostuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, fii barbata, nu te gindi la mincare de simbata mac la sala, am zis;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Sint barbata...doar cind vad ca "ma bucura cintarul"...dimineata...in rest cind ma gindesc ca mai sint 8 zile..
Wow...dar si tu esti eroina..mergi la sala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

de simbata mac la sala, am zis;))

corect ar fi "de simbata mac la sala, am MAI zis;))"
Acu...nu-i vorba ca si io imi dau intalnire cu fata aia de pe DVD-ul cu pilates in fiecare dimineata si degeaba...ii trag teapa evri dei prin neprezentare

Mergi la inceput

Iaca m-au sunat sa merg cu Uka la evaluare...hmmmm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Tin pumnii sa fie ok...si sa scrii cum a fost!

Mergi la inceput

Programarea este pt mai 3..deci mai avem de asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roberta, multa sanatate mamei tale, spune-ne daca putem ajuta cu ceva. mulyi pupici si o imbratisare de la noi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Multumesc mult de incurajari si de oferta de ajutor, sunteti niste scumpe, ca de obicei, dar nu se poate face nimic. Mama mea este foarte, foarte alergica, iar in urma cu o luna a luat viroza aia parsiva care acum nu-i mai trece, de 4-5 zile sta numai in pat, are febra non-stop, ea nu poate sa ia decat Algocalmin si nu-si mai face efectul. Faza urata este ca e si in varsta, anul acesta face 70 de ani, e cardiaca, hipertensiva si tusea si febra au terminat-o.Este foarte slabita si refuza sa mearga la spital, ii este frica, are 4 socuri anafilactice urate la activ, a ajuns la spital si in moarte clinica, asa ca ii este frica sa mearga pe post de cobai.
DIANA, bafta la noul program, sa ne spui cum e! Am vazut si eu pozele cu Teo, mie imi place tare mult de ea iar pozele cu voi sunt superbe!
OLIVIA, lasa ca va fi bine!
CARMEN, am aflat ca pe Lascar Catargi este o sala unde se face gimnastica in apa, cica e super misto, merge o prietena de-a mea si nici nu e scump. Am si eu asta in plan dar sa se mai incalzeasca un pic afara.

Va dresc o zi buna, fug la farmacie pentru ca tocmai am realizat ca trebuie sa iau Duphaston si am uitat sa cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - muuulta, muuulta sanatate Mamei tale ! Daca te putem ajuta cu ceva, orice, sa ne zici !
Diana - felicitari si spor la munci ! Am vazut pozele, super
Kim - cand veniti voi acasa ???
Carmen - spor la sport !
PhilipA - ce pe scurt ...
Polux - amr cat ?
Pako - ce mai fac bebelacul si Andreea ? Cum sunteti ?

Va pup pe toate. O zi frumoasa !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput