Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Gabi...io de multe ori am zis ca doctorii te pot imbolnavi mai tare sau iti gasesc niste chestii,de te intrebi cum de ai trait pana cand onor' domniile lor nu si-au pus mana pe tineIo sper si iti doresc sa fie totul bine si sa va vedem cu inca o gagalice ,pe langa Stefanutz.

Dario...am vrut sa scriu si io faza cu DC-ul,dar am stersMai bine ca n-am stiut ce poate aparea.Bine,stiam ca sunt boli,probleme,dar gravida fiind si citind,parca se amplifica toate si ai senzatii ciudate,de parca ai avea toate bolile.Vb ta...bine ca totul a fost ok.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andries, mama, sanatate multa, multa !!
Gabi, sa fie bine cu analizele si sa vina si bb2 cit de curind !!
Am reusit de am mai cules niscaiva poze de prin calculator - ca in ultima vreme am fost cam lenesa la pozat gizmoul ! Asadar, pozele sint aici.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti!!!
Hai ca incet ..incet va reveniti...si redeveniti gasca vesela!
Noricel..nu luai bicicleta....si am avut si niste faze in magazin..gen ...Romania....ca sa -mi fac de pe acum exercitiul! Felicitari pentru vorbaret!!! Mey..nu mi-am gasit nici unul..zau...io sint cu sotul 24 din 24....si mai ales acum de cind cu site ul tau..nu mai pot face nici o miscare ..daca ma prinde?
Zic si eu ca Anca ..ce copii talentati aveti! Vazut Maria cu tezaurul folcloric! Gizmo numai bun de mers la Eurovision!
Anca te asteptam mai des...ce atita munca!! Paduchii au fost importati la gradinita lui Uka...Dovada ca nimeni nu i-a mai capatat apoi!
Andrea...am 4-5 zile decit mi-am revizuit atitudinea fata de Uka...nu mai tip...nu mai trintesc...am mai multa rabdare...si coincidenta sau nu...este mai placuta atmosfera in casa!
Alice eu as merge in locul tau la teatru...sint sigura ca-i va place!Vazut Gizmo si multele lui jucarii....
Diana Uka are 96 si este baietel...Ei au perioade de stagnare..apoi brusc te trezesti..cum cresc...Daca chiar esti ingrijorata, desi nu vad sa fie cazul..inot!
Daria si Uka este un copil care da daca-i explici...orice jucarie...copiilor...Si noua ni s-a intimplat acum 2 saptamini...cineva i-a luat mingea in parc...si el se tinguia ...sa -l ajut io....nu am facut-o evident...
Gabi bafta...poate nu gaseste dr nika!
Carolina ..curaj...si inscrie-te la scoala de soferi! Imi place de voi..aveti atitea activitati placute!

Mergi la inceput

Da, Olivia, am tot spus ca mergem, dar mai am o problema - duminica dimineata Florin are de fiece data cintare si daca as vrea sa merg as face-o singura ... nu mai stiu daca au spectacole la tandarica si simbata ! De mers insa o sa mergem cit de curind, ca s-a facut si vreme frumoasa afara, nici nu mai e asa de frig ...
Mai, ca vorbeati de inaltime, l-am masurat si io pe Gizmo ... are vreo 95 de cm !!
Si un www.dropshots.com/day.php?userid=184552&cdate=20070217&ctime=074132" target="_blank">filmulet in care maninca singur (cu furculita se descurca binisor, avem de lucrat la capitolul lingura insa !).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara. Am intrat pentru cateva minute si v-am citit in diagonala...
Roxana, cu multa intarziere, La Multi Ani!
Gabi, multa sanatate si sper sa gasesti leac si bb 2 sa fie asa cum va doriti!
Andries, multa sanatate!
Lia, Peste ani iti vei aminti de aceste momente cu mult mai multa detasare...
De masuratori: Vicu are 96 cm si 12,6 kg.
Tortul - orgasm: suuuperb... Mai ales ca e primul pe care il fac singura cap-coada . Dar in cincinalul umator nu cred ca mai fac altul....

Altfel: sambata i-am oprit antibioticul lui Victor pentru ca la 10 minute dupa doza incepea sa planga de burtica si nu mai manca nimic. Asa ca pana azi a stat fara. Dar aseara a inceput iar cu febra, mica (38.2 - 38.4) dar totusi. Asa ca azi am schimbat cu augmentin bis, iar. Asa ca stam acasa toata saptamana... Poate se rezolva, intr-un final.
Despre capitolul rasfat si "nu" refuz sa povestesc... Cupilu meu imi da "ignore" de ori cate ori n-are kef de mine, dupa care vine si ma pupa... Da' ignore de ala greu, nu aud, nu vad, sunt singur in toata casa... Deh, mama spune ca acu' platesc momentele in care ii trimeteam pe ai mei sa doarma la gunoiera blocului...
Cam asta e... Ma apuc de lucru. Ca deh, am atatea de facut...

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...da amanunte ..ti-a iesit perfect si crema si blatul? Moooamaaa...ce pofta mi-ai facut!Sanatate!
Alice zi si mie ce cinta tati..ca sa nu mor de atita curiozitate!

Mergi la inceput

Program de brunch ... adica oldiesuri, discareli, muzica usoara !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Dana, sanatate multa ! Bey, da copilu aist al meu nu ma lasa neam sa scriu doo cuvinte ! Aici am scris cu un desht ... cu celelalte tin gizmoul sa nu-mi stearga mesajul !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Olivia, iti spun parerea mea de ne-experta in torturi. Blatul a crescut. Nu stiu daca trebuia sa iasa pufos, mie mi s-a parut cam "batucit" sa zic asa. A crescut frumos, numai ca l-am scos din cuptor in bucataria care era putin cam rece si s-a lasat... Crema a fost delicioasa. Cred ca trebuia sa am ceva mai multa rabdare cu ea, dar cu Vic invartind in oala in acelasi timp cu mine... Pe ansamblu la aspectul general as da un 8, la gust un 9 (din 10) Asta ca sa nu fiu foarte fericita ca am reusit singura toata lucrarea

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`naseara la duamne, tii, ce limbuta cronica avurati azi
multam de vizionari, nu pot decit sa ma bucur ca va place cum arata ilinca, ca asta inteleg de la voi. azi facu vaccinu` si-i puse mamica cartof la picior si pina nu l-a mincat asa crud nu s-a lasat;)) roberta, de obicei plecam la prinz dupa ce adoarme , cind se trezeste intreaba inevitabil de ionut si daca are chef, si de de noi. citeodata nu schiteaza niciun gest cind vede ca am plecat, citeodata mai jaleste da`i trece repede
cristal, pupam la voi pr burta, mult a fost putin mai iaste
andries, uof, uof, tin pumnii sa fie bine
gabi,mi-e asa cunoscut episodu` asta sa fie asa cum va doriti!
kro, sa-mi zici daca si cind apare andreea la tv
edit, vazut gizmou, vazut si torturile, cristal si celelalte gravidute, sa nu deschideti lincurile alea
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput