Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by Nora

Caro...baga GPS-ul profesorului de italiana,sa vezi cum o taie sotto dupa nevasta...si scapati in 5 minute

Nu merge ... ca e o EA, dar nu asta e problema ... ci faptul ca e studenta la teologie (sau ceva de genul asta) si pe deasupra mai si intentioneaza sa se calugareasca (pe bune, fara misto !) ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by kro

quote:
Originally posted by Nora

Caro...baga GPS-ul profesorului de italiana,sa vezi cum o taie sotto dupa nevasta...si scapati in 5 minute

Nu merge ... ca e o EA, dar nu asta e problema ... ci faptul ca e studenta la teologie (sau ceva de genul asta) si pe deasupra mai si intentioneaza sa se calugareasca (pe bune, fara misto !) ...

POZE

Pai tocmai de aia se calugareste,ca nu stie fata ce bine e sub birou...dupa ce incearca,va spune:"Da Doamneeeeeeeee...cat mai multe cautari prin satelit" (zise pacatoasa de mine...)

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, bre, esti de coma !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kro

Gabi ... las' ca vin si zile mai bune ...Pt. ce analize ? Pregatesti cumva terenul pt. bb2 ?

POZE

Da, kro - pentru asta. Am fost la consultatie la Badiu, i-am varsat tot "trecutul" meu furtunos si m-a trimis sa-mi fac un screening de trombofilii care cica as fi suspecta de asa ceva...dar aflu eu miine ce si cum... Urmatoarea vizita la Badiu o fac la sfirsitul lunii aprilie si trebuie sa ma duc la el cu tot teancul de analize...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Gabi...ce e aia screening de trombofilii?Si ce-s trombofiliile?
Adevarul e ca la fata n-am facut nici o analiza pana in luna a 6-a si primul eco la 7.5 luni...iar la baiat...triplu test si toxoplasmoza,si analizele finale la nastere,ca mi-a zis doftorul.Sunt cam paralela cu analizele si bolile.Parca-s de la tzara...nu m-am gandit ca pot fi atatea chestii naspa.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nora - atunci io`st si mai de la tzara ... cu toate baiurile am facut analizele recomandate ... dak studiam DC ul la vremea aia ... aveam 4 bibliorafturi pline de analize. Bine ca totul e bine
Leeloo - succes la analize ! Si sa vina bb2 cu bine !
Vrabiuta - muuulta sanatate Liei !

Mitzu, Lia, Pako - ce fac puiii ???
Papadicea - nici un seeemn ? ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Pai daca e asa Gabi ... atunci mult succes ...Tinem pumnii sa iasa bine analizele si sa vina bb2 cand vreti voi - sanatos, frumos ... si cu fundita (parca iti doreai si o fetita, nu ?)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Noricico, pai poate nici eu nu as fi stiut, dar prin cite am trecut eu cred ca ar trebui sa ma las mostenire la fac. de medicina sa mai invete si studentii...problema mea sunt avorturile repetate si fara un motiv bine intemeiat. Acu Badiu zice ca poate de la asta ar fi - adica aceste trombofilii - eu nu ma pricep foarte tare dar din cite am inteles este un grup de boli care pot da embolii si atacuri cerebrale si care ar cauza si boala avortiva...In fine, cum mi-am facut toate analizele posibile si asta imi lipsea de la "dosar" m-am gindit s-o fac si pe asta... Pe de alta parte prietena mea care e dr. ginecolog imi spune ca asta e o boala la moda si ca dr. asta de la Fundeni (la care m-a trimis si Badiu) gaseste ceva la toate fetele care se duc sa faca analiza asta acolo asa ca sunt taaare curioasa mie ce-mi gaseste??

Kro - multumesc frumos - da, funditze am vrea noi de data asta, dar ne multumim cu ce sex o iesi, doar sanatos si fara probleme sa fie!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi asa sa dea Domnul ... pentru o mamica greu incercata ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Noricico, pai poate nici eu nu as fi stiut, dar prin cite am trecut eu cred ca ar trebui sa ma las mostenire la fac. de medicina sa mai invete si studentii...problema mea sunt avorturile repetate si fara un motiv bine intemeiat. Acu Badiu zice ca poate de la asta ar fi - adica aceste trombofilii - eu nu ma pricep foarte tare dar din cite am inteles este un grup de boli care pot da embolii si atacuri cerebrale si care ar cauza si boala avortiva...In fine, cum mi-am facut toate analizele posibile si asta imi lipsea de la "dosar" m-am gindit s-o fac si pe asta... Pe de alta parte prietena mea care e dr. ginecolog imi spune ca asta e o boala la moda si ca dr. asta de la Fundeni (la care m-a trimis si Badiu) gaseste ceva la toate fetele care se duc sa faca analiza asta acolo asa ca sunt taaare curioasa mie ce-mi gaseste??

Kro - multumesc frumos - da, funditze am vrea noi de data asta, dar ne multumim cu ce sex o iesi, doar sanatos si fara probleme sa fie!!

John D. Rockefeller, Jr.

draga Gabi, ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie!! Sa dea Dumnezeu sa-ti iasa!!

eu sunt suparata foc, am facut o infectie Orl, baga-mi-as ce n-am, nu mai pot de draci, sunt pe tratament cu antibiotic in saptamana 8!! imi vine sa fac scurt pe instalatia de aer conditionat, pe vreme, pe microbi, pe mucii lui Victor de la gradi...imi vine sa urlu de draci!! Sper numai bb sa fie ok saracul...

Andries

Mergi la inceput