Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Noi suntem in categoria pitici,cu mentiunea ca Maria este Doc!
Noricico merci ca m-ai trimis dis de dimneatza pe sub birou,ca nu era asa mare aglomeratiune

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Sa'nteleg ca Nora si Ioana au avut intalnire dis-de-dimineata sub birou ?

P.S. Se vede ce chef maaaree de lucru am azi, nu ?

Gabi ... las' ca vin si zile mai bune ...Pt. ce analize ? Pregatesti cumva terenul pt. bb2 ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Nora

quote:
Originally posted by g_ioana
Noi suntem in categoria pitici,cu mentiunea ca Maria este Doc!
Noricico merci ca m-ai trimis dis de dimneatza pe sub birou,ca nu era asa mare aglomeratiune

aripile mele

pai nah...daca mi-ai fluturat 'potentiala nora' pe la nas...am zis sa te favorizez oleaca,sa nu iei coaste in stomac,de aglomerat ce e...si macar sa stii cine sta cu GPS-ul la spatele tau

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Las' ca stiu io ca altu era motivul,vreai sa tragi de limba nefasta de lider de sidicat!Data viitoare promit sa fiu mai informata,ca merita asa schimb

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Caro...ntz....io ma uitam pe gaura cheii cum nefasta de lider,isi cauta sindicalistu' cu GPS-ul...cica el era la o negociere cu patronatul (sau o fi fost matronatul?)Dar pt ca i-am dat 'google-ul' prin satelit...a promis ca imi da informatii pe sub mana

Beyyyy Ioano...lideru' vine,trece...dar nora ramane...nu dau io bunatate de nora pe nici o informatie...

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Pssstt...psssttt...fetele!!

Oare de ce am io senzatia ca azi e vineri?

Caro...si io am un 'chef' nebun de treaba...se vede cred...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gagicilor, ntzz, ntzzz, nu mai stati mey cu spatele la ... Gepeseu, ca va rage corentu si dupa aia asa ramineti, indoite de sale, ca poza de mi-au trimes-o aia de la satelit !! Au tre sa recunosc ca si pe mine ma trimisese Noricica dis de dimi sa vaz ce e sub birou, dar io ma miscai mai greu si iote ... prinsei inghesuiala ! Data viitoare o sa stiu mai bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nah, ca uitai ... Marcela, bine ca Lia pui e ok !! Si tie sanatate multa !!
Si Gabi, chiar ca ai avut o zi "serpuitoare" pina acum !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Si io la fel ... toata ziua am tinut-o una si buna ca e vineri... Si cand ma gandesc ca azi avem si curs de italiana si scapam , cel devreme, la 19 PM

Marcela ... sanatate multa !

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kro

Si io la fel ... toata ziua am tinut-o una si buna ca e vineri... Si cand ma gandesc ca azi avem si curs de italiana si scapam , cel devreme, la 19 PM

Marcela ... sanatate multa !

POZE

Caro...baga GPS-ul profesorului de italiana,sa vezi cum o taie sotto dupa nevasta...si scapati in 5 minute

alice,maica,pai io ,de durere de shale,asa ma trezesc zilnic,dar GPS-ul meu face deja cafeaua la ora aia si nu vreau sa risc nici ca Rares sa invete noua tehologie asa, de mic

Gabi...deci am naturelul simtitor si am ghicit io ceva...dar tot e bine ca ai mai rezolvat din treburi.

Marcela...sanatate la amandoua!!Si lasa statuia...mai bine mergi acasa!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele eu ma pregatesc de plecare, de maine am o conferinta la bucuresti. asa ca va pup cu mare foc si va urez sa aveti zile frumoase si insorite. sa aveti grija de voi!
ne reauzim cu bine luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

VRABIUTO, sanatate multa si tie si Liei pui!
Eu am umblat dimineata prin oras imbracata cam primavaratec si m-au luat niste frisoane...brrrr....am bagat o aspirina si zeama de la o lamaie, poate nu voi raci.
Mai, sunteti de coma cu birourile, dar daca e asa de aglomerat, incercati si langa!
GABRIELA, naspa zi, eu mor cand am de-a face cu miserupisti (multumesc Lia pentru acest cuvant super pe care mi l-ai introdus in vocabular), a se citi functionari ai institutiilor de stat care mai vor si bani, pe deasupra.
Sa va zic si eu ce am facut ieri: vine un nene la magazin cu o pereche de pantofi cumparati de la noi de la ultimul targ, cu scandal mare ca s-a udat la picioare si vrea banii inapoi. Barbatul meu era acolo si ii tot explica ca asta nu e defect de fabricatie, produsul e intact dupa purtat, asa e modelul, are niste gaurele de la cusaturi si e normal sa intre apa. Scandal mare cu individul care a plecat sa ne reclame, cica. Eu pun mana si sun la Protectia Consumatorului si ii intreb ce si cum, daca in cazul asta am vreo obligatie sa schimb marfa. Tipa de acolo mi-a dat un raspuns de am cazut pe spate- :"Doamna, dar a venit si cu sosetele ude??". Nu stiu daca a fost o vorba scapata, dar cert e ca am savurat intens replica ei!

Apropo de pampers, eu vreau sa ma laud ca avem doua saptamani de cand nu mai folosim nici noaptea, dar punem ceasul sa sune pe la 1.30-2.00, depinde de ora de culcare, face pipi la olita si apoi se urca repede in pat singur si adoarme instantaneu!

Mergi la inceput