Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si raspunsul la intrebarea ta, Daria - Andrei cere olita cind vrea kk, partea cu pipi e mai de durata si mai lucram la ea ! Afara deci mergem inca purtind pampers si noaptea de asemenea il mai folosim, dar in casa sta fara ! De pus la pipi il pun eu (sau Florin).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Ei, Noricel, cauitasem sa mentionez apropos de site-ul cu pricina ... , bine ca stiu si eu acu ce face si unde-i sotzu meu personal !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Tu stai lnistita,ca are paznic,dar daca ar avea el site-ul,oare ce ar zice???

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Ca bine zici, nu mi-a trecut prin cap sa pun si numarul meu, daca nu sint la job ??????

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

quote:

Ca bine zici, nu mi-a trecut prin cap sa pun si numarul meu, daca nu sint la job ??????

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

chiar asa...erai unde trebuie..dar orgasmul..ia-l de unde nu-i...l-ai pierdut printre dosare

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DEci: ma bucur ca nu s`tem singurele blege, amu` stau mai linistita. Chiar daca bauna si Giulia ca "a lu` Giuliaaa", degeaba, nu stie ce sa faca, dar va invata sper :-)
Cu kk si pipi: cere frumos la wc sau isi aduce olita. Cand am lasat o in chiloti si trening a facut pe ea, apoi s a schimbat, si a dus chilotii in cosul de rufe si mi a aratat locul unde facuse

So, thx pt incurajari !!!
D`asta va iubesc io pe tuoateee !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noricik - io l am pus pe al meu, taaare rau imi merge

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:

Uite ca mie mi-a trecut prin cap .... si am incercat ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Caro, sa indraznesc sa intreb pe unde erai ??? Sa nu imi spui ca ... in birou, ca nu creeeeeed !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

quote:

Caro, sa indraznesc sa intreb pe unde erai ??? Sa nu imi spui ca ... in birou, ca nu creeeeeed !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Era sub birou...n-auzi ca are pereti de sticla?vrei sa moara husbandul de inima?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ha, ha, ha! Super tare, Nora! Chiar imi era dor de scrierile tale...
Mai, Daria, pai si Ianca era asa, dar s-a mai schimbat de cand e cu bona. Iar fetita unei prietene era mai rau, plangea neconsolat minute in sir dupa faze din astea. La un moment dat, ma-sa s-a enervat si s-a apucat sa invete copilul sa se apere. Intr-o zi, s-a apropiat timid de Ianca, impins-o usurel, apoi a fugit la maica-sa si i-a zis victorioasa: "M-am luptat!"
Marcela, multa sanatate puiutului!

Acum io, cu piticii mei! Mai sunt copilasi care au doar 92, 93 cm la doi ani si opt luni?

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput