***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
quote:
Originally posted by cris-gabi
Am fost si eu la magazinul Naf-Naf. Mi-am cumparat o hainuta gri cu 95 ron, foarte draguta si materialul de calitate. Bineinteles ca nu am mai gasit pantalonii de care vorbea Claudia. Mai aveau unii cu galben si negru dar nu mi-a placut modelul - pret 19 ron. In rest aveau sacouri la pret de 75 - 100 ron ( stofa, catifea raiata, etc) pe care le puteai asorta ( daca vroiai ) cu fusta sau pantaloni. Fustele si pantalonii erau 30 ron, pantalonii si fustele de catifea raiata erau 45 ron. Vanzatoarea mi-a zis ca de regula luni baga marfa, asa ca mai trec pe acolo.
Cristina , mami de Alex si Adi
Ma bucur ca ai gasit ceva care sa-ti placa. Deci nu au ieftinit costumele alea de raiat, eu asta astept, 1450 de lei mi se pare cam mult...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Mie nu mi-a mai raspuns Sabine azi deloc, de dimineata de la 8 nik. Sper ca a primit faxul...de inregistrat nu l-a inregistrat clar ca nu apare pe site. I-am scris eu iar, ca sper ca il primeste curand (ca e dat si pe alt nr de fax decat primul dat de ea si ma gandesc unde o fi ajuns ), dar cel mai probabil luni o sa aflu ceva vesti.
cris-gabi spune:
Claudia, ai dreptate si mie mi s-au parut cam scumpe. Am intrebat daca le mai reduc insa mi-a zis ca abia le-au adus, asa ca avem de asteptat...........Mi-a placut costumul pe care ti l-ai luat tu, cel bej, insa nu avea marimea mea la sacou asa ca trebuie sa astept. Ziceau ca mai aduc modelul asta pe negru, insa mie nu-mi place.
claujro spune:
Cristina sunt scumpe pentru un magazin de fabrica (care mai arata si asa cum ai vazut) dar ieftine comparativ cu Ma damme, yoko, Stefanell si altele de gen.
Pantalonii aia la 190 de mii (maro inspicati sunt) au avut pret initial 500 de mii, apoi 300 si apoi 190 cu cat i-am luat eu. Sunt sigura ca se vor ieftini si costumele, mai la vara...eu mai astept.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cris-gabi spune:
Asta daca mai avem cu ce cumpara pana atunci, ca sincera sa fiu toata ziua l-am turbat pe al meu sot cu "redutita".
Am mai dat 2 comenzi si acum am interdictie la " valider mon panier" pana nu le primesc .
Oricum vizite de curtoazie am sa mai fac si pe la magazin, poate fac ceva reduceri.
In fiecare an zic ca imi oprec mai multi bani pentru solduri dar se pare ca niciodata nu sunt suficienti.Al meu sot nici macar nu mai vrea sa vada produsele, zice ca nu-i mai trebuie nimic si daca stau sa ma gandesc cam are dreptate ca sifonierele sunt pline.
claujro spune:
Si la mine e sifonierul plin. Tocmai vrem sa achizitionam unul de la Ikea...
De ce nu se face si la noi ca afara? Sa scoti in fatza blocului lucrurile de care nu mai ai nevoie (haine in cazul nostru) si sa le vinzi? Nu vreti sa organizam un "schimb" de haine????
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Uitasem sa va zic, am vb azi la banca si banii nu mi i-au deblocat nici acum
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Repejor ca incepe "Dansez ptr tine" si ma duc sa ma uit..
Jasmine nici nu stiu cum se numeste restaurantul..parca "Marele zid" sau asa ceva, e pe la Stefan cel Mare...foarte buna mancarea si nici nu e scumpa. Am mancat de toate, pachetele de rpimavara, pipote cu usturoi, niste coaste de porc caramelizate, orez cu fructe de mare, pui cu ananas..parca niste salata de burta cu usturoi..si au mai fost dar nu mai tin minte. A, si vestita inghetata prajita . Oricum mancare a fost destula, si ca bani..4 persoane cu tot cu mancare si 3 sticle de vin+sucuri = 2 mil
Cris-gabi si eu am ochit sandalutele alea, dar astept sa vina comanda cu adidasii, sa vad daca am nimerit numarul
Fug, vb maine...va pup dulce si sa aveti noapte buna
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
aissa azi i-am trimis si eu faxul si am intrebat-o daca a ajuns.
Si uite ce mesaj am primit eu de la Sabine:
Hi,
It has not been dispatched yet. Thank you for waiting. For parcel n° 073 5906127, I confirm that the address of the delivery I gave you in my previous message was in Roumanie.
Ai tu cumva nr asta de colet (comanda)????
Ca eu nu!
Si nici n-am vorbit cu ea de nici o adresa in Romania
lavi02 spune:
Catusha problema e ca daca apar la sotul meu cu achizitii gen camasa de alaptat zgandar iar subiectul bb3 . Asa ca o las moale pe moment, oricum nici eu nu sunt 100% hotarata .
Eu inteleg ideea ta ca e buna si de nealaptat.