***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 21
cin spune:
neata fetele...eu cu fi-miu ne-am trezit dupa ora veche...si ce bine e sa-ti arate ceasul 9.30 cand te trezesti...
Aissa, francezii sunt cu o ora in urma noastra...deci e 9 si
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Neata! Sunt cu ochii pe casuta postala. Sper sa vina toate 3 azi sa scap de un stres.
Am senzatia ca o cam "menajati" pe Sabine.
Mie nu mi-a mai dat nici un semn, nici in legatura cu "cecurile bancare" cu care sunt datoare la ei, nici cu comenzile anulate, nici cu banii care inca sunt blocati pe card...![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Neata
Hai la
, cam tarziu, dar pana ne-am trezit, mancat, schimbat a durat ceva![]()
Io azi am program de curatenie pana la pranz, am frecat deja covoarele, mai am geamurile de spalat si gata pe ziua de azi. Asa ca dupa pranz sunt si eu pe baricade
Felicia eu i-am masurat tartacutza Mirunei si are 46 cm, deci ar trebui sa-i vine palaria. Sper
Dordia si tu Brutus? Dadusi ca noi in redoutita cronica

In alta ordine de idei..io astept comenzi din 19 si 20..oare or veni tot in 8 zile?? Era o intrebare retorica..nu astept raspuns
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreap spune:
eu o astept pe aia din 14..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Neata!
Eu astept comenzi din 19,20,21.Adica deocamdata nu pazesc cutia de scrisori.
Mey,ce bine m-am simtit ieri cand le-am tras-o a doua oara cu codul ala 64718!Acum vreau sa vad ce coduri misto am mai folosit pe contul meu si daca mai sunt valabile,le mai folosesc inca o data.Am luat-o razna pe miriste....
aissa spune:
Si eu am comenzi in 15, 20 si 21 + asta de pe fax pe care inca nu a inregistrat-o. Sper sa vina toate si inca saptamana asta
. Sunt tare, nu?
I-am scris inca un mail dimineata, in care o intreb din nou daca a primit faxul de joi ca daca nu sa il mai dau o data si inca nu mi-a raspuns. Acum e chiar culmea, pana acum respundea constant, ce naiba... Ma enervez ca pana acum, de joi, daca inregistra imediat comanda, ar fi trebuit deja sa fie pe drum produsele. Naspa....
claujro spune:
Am un aviz!!!!!!!!!!!!!
Scrie: 1 buc vama.... Cum 1 bucata...cand eu astept 3 bucati 

Daca e coletul din 15, inseamna ca pe celelate 2 mici, mi le-a anulat iar Sabine- dar ar fi fost normal sa ma anunte!!!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Clau ne dai sperante!!!! Doamne, da sa gasesc si eu azi aviz ca altfel il trec la pierdute pe asta de tot!
Io mail n-am. A scris cuiva azi Sabine?
Viairo spune:
Salut redutistelor! 
Sper sa-si primeasca toata lumea coletele restante, eu am de pe 20 si 21, sunt mici si in cel mai bun caz vor ajunge vineri sau sambata.
Cine a comandat rochia asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5058635&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
puteti pune o poza cu ea, imi place mult, poate 30 nu merita, dar 15??
Edit: Am primit email de la Sabine astazi.
aissa spune:
Viairo, scuze ca te tacan, dar cand ii scrisesesi? Eu i-am dat mail vineri la pranz si unul dimineata.