FIV 111

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Teli - De ce nu-l cumperi de la spital? Nu l-ai gasit nici acolo?
Zouzounaki - In Germania progesteronul se numeste STREULI? Asta trebuie sa scrie pe reteta? Eu am vorbit cu cineva de acolo care mi-a promis ca incearca sa ma ajute, dar nu mi-a spus inca daca a facut rost sau nu, daca trebuie sau nu reteta.
Dana - Te-ai programat pentru eco?
KoraPop - Ce harnicuta esti!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela ma straduiesc...,tu pe cand preconizezi ca vei face urmatoarea incercare?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Va astept la capitolul 112

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Da' ce vant primavaratic bate pe aici... sper sa anunte cat mai multe reusite !!

Fetele cucuietele care va intalnirati miercuri, aud ca iar v-ati destrabalat, sper sa va insotesc si eu data viitoare . Oano, cati or fi...sanatosi sa fie si intelepti ca fata mosului !

Pussi, Mirela, astept vesti buuuuuneeee !!!

MadaM, e greu, stiu, majoritatea am trecut prin cate un esec, probabil cuvintele noastre nu reusesc sa aline mare lucru, dar iti spun doar atat : bucura-te de primavara de afara si incearca incet-incet sa ti-o introduci in suflet... o sa-ti incarci bateriile nesperat de repede.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SI AVETI GRIJA DE PUIUTI CA TARE SUNT PRETIOSI.
FETELOR
Dupa cum stiti ieri am fost la Buc pentru laparoscopie in vederea urmatorului Fiv, pentru a-mi coagula trompele la capete.Sar peste chinurile interventiei si va spun ca dupa ce am iesit din anestezie dr mi-a dat o veste la care nu ma asteptam.In loc sa-mi taie trompele sau sa le coaguleze la capete , mi-a gasit ca erau foarte putin infundate ceea ce nu permitea comunicarea cu uterul.Deci mi le-a desfundat si mi-a zis ca trei luni sa-mi iau gandul de la Fiv si sa incerc natural ca e foarte posibil sa raman gravi.In concluzie DUMNEZEU e mareeeeee.
Acum as incerca ceva naturist pt endometru, nici nu stiu cum sa procedez, sunt confuza rau.Mi-am luat teste de ovulatie.Cum o vrea D-zeu.
Multa bafta fetelor in asteptare si in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Fetelor, am gasit Progesteron injectabil in Franta fara reteta, mi-l va lua cineva si o sa intreb eu apoi cum sa-l iau.
http://sante-az.aufeminin.com/w/sante/m3086628/medicaments/progesterone-retard-pharlon/detail.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Daca are cineva informatii despre acel tip de progesteron, sa posteze, pls. Kora, cred ca nu ai deschis bine un capitol nou, nu poate fi accesat si acest capitol nu este inchis.

Mergi la inceput