FIV 111
Raspunsuri - Pagina 28
KoraPop spune:
Buna dimineata fetele!
Cum sunt mai matinala in ultima vreme,iata-ma cu o inka in fata computerului...am refacut listutele si le copiez din nou aici pt dana cand va deschide capitolul nou,sau pt cine il va deschide.
FEBRUARIE -MARTIE 2007
M Oana FIV A dat Dumnezeu si a lasat-o Monsenior Marinescu si cu Buna Dascalescu gravidutza, la Giulesti, in frumoasa luna a martisorului, anul de gratie 2007.
Mihuta FIV reusit in Turcia
MadalinaM FIV nereusit la Giulesti
MARTIE - APRILIE 2007
venera h FIV nereusit la Giulesti cu dr.Niculescu + Cocei
marrina FIV nereusit
dariela FIV nereusit la Giulesti cu dr. Dracea + Dascalescu
cris86 ET nereusit la Giulesti cu dr. Cezara Bucur
Mirela1 in asteptarea rezultatului FIV
Pussi FIV nr. 2 in Ungaria, clinica Kaali cu dr. Zadori,in asteptare rezultat DOAMNE AJUTA!
lilianaFi FIV in Italia
Delia21 in asteptarea rezultatului FIV
Monilland FIV reusit la Cj,dar sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani
APRILIE-MAI 2007
Antosit FIV nr.2 la Giulesti cu dr. Niculescu + Cocei
Aldolina ET (cu embrioni criogenati) la Giulesti cu dr. Cezara Bucur
KoraPop FIV la Sabyc cu dr. Tutunaru + Matei
Galuscuta FIV + ICSI in Austria, clinica Szalay IVF Krumpendorf
Madalina28 ET ( cu embrioni criogenati) la Giulesti cu dr. Bogdan Marinescu
Cris86 ET ( cu embrioni criogenati) la Giulesti cu dr. Cezara Bucur
Teli FIV nr. 3 la Giulesti cu dr. Dracea
Zouzounaky FIV clinica EMBRIOGENESIS din Atena,cu pr.dr.Mastrominas
AndradaP FIV nr. 2 la Giulesti cu dr. Cezara Bucur
Cum vi se par listutele?Multumesc fetelor care m-au ajutat la intocmirea lor,eu nu le pot pune pe prima pagina,numai dana poate sau cine va deschide subiectul urmator,la fel si cu modificarea linkului de la Antosit.
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata!
Kora arata supre listuta, cat despre povestea mea este intradevar la capitolul FIV92 dar la pag.19!
Zouzou m-am lamurit pana la urma!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Teli spune:
Buna dimineata,sa aveti o zi frumoasa .
Am si eu o intrebare :farmacista care mi-a luat marea parte a tratamentului si care imi e prietena , mi-a zis aseara ca tot lotul de menogon de la distribuitorul ei expira im mai 2007!!!
Voi de unde ati luat ca nu stiu de loc ca sa fac , mi-e frica sa nu fie vechi si sa nu-si faca efectul
Multumesc,
Otilia
Andrada.P spune:
Kora trece-ma si pe mine pe lista de aprilie-mai, FIV 2 la Giulesti cu dr Cezara Bucur
toate FIV-oasele!
Andrada
antosit spune:
Teli de ce nu incerci la farmaciile Dona sau Helpnet!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
dana p. spune:
Kora, deschide tu urmatorul capitol si modifica listele cum vrei, dar pe mine nu ma treci pe lista decat atunci cand o sa am confirmarea ca sarcina mea merge bine.Asa cum am mai spus, atunci am sa vin si cu povestea mea.Eu poate nu o sa mai pot tine pasul cu voi pentru ca s-ar putea o perioada sa nu am internet acasa pentru ca ma voi muta, iar la servici nu stiu daca voi avea timp sau mai rau poate o stau acasa din cauza sarcini.
fetele
galuscuta spune:
Fetelor , eu am fosta aseara in farmacie si am intrebat de Prontogest ,si asa cum a scris LilianaFI, mi-a spus ca nu accepta retete straine doar de la medic italian si sunt retete care nu le mai dau inapoi (non ripetitibile), nu stiu daca in Ro e la fel.Si mie medicul de familie mi-a prescris medicamentele , inclusiv ovulele de progesteron numai pe baza hartiei care am primit-o de la Clinica austriaca.Zouzunaki, dar tie ti le comanda farmacia sau cum vei face? Intradevar sunt ieftine , circa 5 euro 3 fiole de 100mg.
galuscuta
M Oana spune:
Vin si cu povestea-povestilor, dar stau asa prost cu timpul.......
Am vazut ca se vorbeste despre menogonul care expira cat de curand.
De la Mirela 1, care stie de la doctora ei, am auzit un zvon care zicea cum ca menogonul nu s-ar mai fabrica multa vreme si ca urmeaza sa fie inlocuit cu un alt medicament (cu un nume asemanator, uitai, batrenetile mele ), fapt pentru care inca din martie nu prea se mai gasea prin farmacii. Dar mai multe poate va spune ea.....
Mirelus cum te mai simti????
Deliutza, Pussica Doamne ajuta!!!!!!
KoraPop spune:
Teli eu mi-am luat menogon de la farmacia DONA sector 5 si expira numai in octombrie.Prima data intrebasem la HELNET si acelea de la ei expirau in mai si nu mi-a convenit asa ca...am mai cautat...
Dana ok te sterg de pe listuta deocamdata,eu am sa deschid urmatorul capitol in locul tau si sper ca sa ne dai vestea ca l-ai vazut pe bebe la eco cat mai curand
Kora
CARPE DIEM!