FIV 111

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

GALUSCO si ce ar fi daca de data asta stai cocotata in varful patului 2 saptamani,pana la testul de sarcina,....si te dai jos numai si numai pentru nevoi fiziologice,adica mers la buda si papat papica?Ia incearca,pune si televizorul in functiune in dormitor,sau citeste reviste,carti ca sa nu te plictisesti prea tare!Eu asa am facut si nu imi pare rau deloc.Dar acum la a 2-a tura de ET,...nu mai e cu putinta caci ma alearga odrasla personala de 1 anisor prin toata casa.

EU ASTEPT PE CINEVA CARE TREBUIE SA NE DEA A 2-A VESTE BUNA PE ZIUA DE AZI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Si eu...dar de ce ne toaca si nu zice nimic???

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Delia, draga mea, si antosit si toate celelalte fete , daca despre mine este vorba, nu am vesti bune! si nu am vrut sa va innourez ziua!

Mult SUCCES tuturor si sa simtiti atingerea lui Doamne-Doamne!

Mirela, Pussi sa va ginditi frumos si sa aveti puiuti in burtica!

Delia, Aldolina, Antosit, Andrada, Kora, Rami, Marrina, Cris, Mada28,Galuscuta, ZouZou stiu ca sinteti muuuulte fete ce se pregatesc pt primul sau al 2-lea FIV........sa atingeti culmile fericirii!

Dana si Oana, trebuie sa fie ff frumos sa continuati la odisee impreuna!

Nu fiti triste pt mine! sint eu suficient de trista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Buna fetelor,

Am tras si eu un pic cu ochiul la fostele colege de suferinta si am vazut vesti f. bune.

MOana, dana p, Sheritra, felicitari pentru sarcini. In sfarsit v-ati vazut visul implinit. Va doresc sarcina usoara si copii sanatosi care sa va lumineze vietile. BRAVO FETELOR!

Delia 21, o sa ma rog pentru tine sa-i faci baietelui tau o surioara...sau un fratior...sau doi, poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MadalinaM......mai devreme sau mai tarziu cu toatele vom simtii atingera lui DD!Capul sus ca TREBUIE sa mergem inainte!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Oana felicitari, sarcina usoara si bbici sanatosi.
Pentru bebele meu ai avut si tu o mica contributie deoarece la un moment dat mi-ai indreptat pasii catre Moisica.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moana asa valoare mai zic si eu. Nici nu ma indoiam, cu asa mentori si cu broscutele , reusita era inevitabila. La cine tb sa ma inscriu pe lista pt broscutele norocoase?
Sheri ce bine ca nu ai greturi , in rest cum esti.
lachi ti-ai facut analizele? E totul in regula .
gravidutelor.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Dana_P si MOana felicitari pt sarcina si sa fiti mereu fericite si iubite!
MadalinaM imi pare nespus de rau pentru tine insa nu te lasa doborita. Va fi greu o perioada insa concentreaza-te spre viitor. Mult curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Zouzou astept vesti de la tine sa-mi spui ce ai facut la eco. Uite ca trece repede timpul. Eu pe 10 aprilie am intilnire cu un doctor in Atena pentru FIV nr. 2. Poate, poate incep si eu luna aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Galuscutaeu stau cam asa:la 7 zile de stimulare,2foliculi de 11mmpe stg,2 de 10mm pe dr.si cativa mai mici,an.hormonale din ac.per.OK...endometru cam subtire-fapt care nu prea ma linisteste,dar...tot inainte cu optimism..multa bafta si tie,te urmaresc
FELICITARI NOROCOASELOR VIITOARE MAMICI,MULT NOROC CELOR DE PE VAL,MULT OPTIMISM CELOR MAI PUTIN NOROCOASE SI SA CREDETI IN SANSA VOASTRA-mai devreme sau mai tirziu toate vom deveni mamici,sint convinsa,LA MULTI ANI SARBATORITELOR....SI MA IERTATI CA NU DAU NUME,SINTEM ATIT DE MULTE....NUMAI BINE...

Mergi la inceput