FIV 111

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oana, FELICITAAAAARII !!! asteptam confirmarea oficiala si uite c-a venit! ma bucur tare mult pt tine! SA-TI DEA DUMNEZEU DE-ACUM INCOLO SA AI PARTE DE CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIATA! sarcina usoara si bebe(i) sanatosi!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

M_Oana FELICITARI IUBITA!! Dai de baut...nu ma intereseaza...fie chiar si ceai, sau apa plata!!!
Avaloane te razgandisi sa mai faci laparo????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

MOana felicitari pentru sarcina confirmata . Acum esti for real. Multa sanatate si tie si puiutilor. Bravooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Eu am o rugaminte la toate gravidutzele si anume:
sa ne spuneti fiecare cat a-ti stat in pat sau care a mers la servici sau , ma rog, alte activitati.Eu trebuie sa-mi iau concediu fara plata vreo 10 zile cat voi sta in Austria iar dupa am dreptul la concediu medical , dar nu stiu de cate zile (deja mi-e jena de sefii mei ca am lipsit cam 3 luni pt.laparo si celelalte 2 FIV-uri).
Pussi , LilianaFI - cum sunteti?
Ma gandeam zilele astea ca nu se mai aude nimic de ZisaCami.Oare ce mai face?
Va pupicesc pe toate

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Oana Felicitari!! Sa ai o sarcina frumoasa si fara emotii! Abia astept sa te vad cu caruciorul de gemeni prin cartier :)) Drum bun la Odisee! Ne vedem diseara sa bem...orice.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aldolina -ici Multumesc! Am primit. Dc mai aflu ceva iti spun si te rog sa-mi comunici si mie modificarile.
MOana supervaloarea! Felicitari si mancaciosi! Cred ca ai scos parleala pt atatia ani de suferinta.
Mirelush1 iti tin pumnii. Sa fii cuminte si sa bei apa multa neaparat.
Pussi si tie iti tin pumnii. Curioasa mica si optimista.

Nu mai stiu cine intreba de maca dc sa o ia sau nu de acum. MACA regleaza hormoni , lucreaza direct asupra hipofizei si se poate lua oricand. Ea nu are rolul doar de a creste endometrul sau de a stimula ovarele. Asa ca poti sa o iei de acum.
Iar pt cine dadea vina pe MACA ca are endometrul mic este exclus.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Galuscuta eu la primul fiv am stat in pat 4 zile si apoi inca 3 cu mici plimbari in curte si prin casa. Dupa o saptamana am mers la servici dar m-am protejat cat am putut de activitati obositoare.Acum cred ca voi proceda cam la fel!Tu cand incepi? Scuza-ma daca ai mai spus si eu nu am retinut! BAFTA!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MIKI,poate spun prosti eu pe CM natural in z13-18 aveam endometrul 10.5-11 nu l-am avut niciodata mai mic de atat, la stimulare l-am avut 12.5.Acum doua sapt cu o zi inaintea CM l-am avut de11.5,mi-a venit si am inceput sa iau maca din z5 si ma trezesc cu "endometrul difuz de 8"-vb dr.Si dr meu este mirat de unde asa modificare binenteles ca nu i-am spus ce am luat.Alte medicamente nu am luat in aceasta perioada.De ce esti asa sigura pe tine??????Poate organismul meu nu a reactionat cum trebuie,nu suntem toate la fel.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Galuscuto, la primul FIV am stat acasa doua saptamani de mi se urase.
Acum am stat la pat prima zi, a doua si a treia m-am invartit prin casa si curte, iar in wk am fost la munte, restaurant (pana la 2 noaptea) plimbari, apoi la munca, dar totul moderat fara oboseala, gatit, curatenie, etc. Wk urmator am fost la doua chefuri, dar n-am dansat. Dar am beut si tiutunat ... Acu nu mai fac.

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Antosit-incep injectarile dupa Pasti , deci fac FIV-uletzul la sf. lunii aprilie.
De ce va intreb: eu am stat la 1°FIV 1 saptamana tintuita in pat , dupa am facut 1500 km in masina si o alta saptamana in pat; la al doilea FIV am stat la fel 1 sapt.in pat si dupa am facut mici plimbari - amandoua evident negative.Acu' vreau sa vad ce purici sa fac , poate voi veni la servici dupa 1 sapt. ca stau toata ziua sezut la calculator ,numa' ca trebuie sa-mi port laptopul dupa mine si-i greuuuuu(5 kg).vreau sa vad care e procentajul de reusite si in ce situatzie.Va multumesc , acu' i-mi notez tot ce ziceti.
Va pupicesc pe toate

galuscuta

Mergi la inceput