FIV 111
Raspunsuri - Pagina 18
antosit spune:
OANA AI PUS-O!!!!!!!! FELICITARI DUBLE SAU TRIPLE!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
pussi spune:
antodaaaaaaaam-am linistitacum, o sa-ti raspund la PM maine..stiu eu de ce..l-am gasit si eu
PUSSI
Delia21 spune:
OANA,te-ai linistit acum.....sau esti si mai ametita de atata bucurie???Te pup zgomotos si....protejeaza-te cat poti de mult,adica pune-i pe cei din jur la treaba cat se poate caci tu ai un-2 samburei de pazit bine,da?Sarcina dusa pana la capat si bebei sanatosi si norocosi!
PUSSI,eu nu am deloc dureri ca la CM,ieri avusei greturi mai toata ziua.De un singur lucru mi-e teama....si anume endometrul meu era micut,8mm,deci la minim,dar a zis doctorul sa nu imi fac probleme caci puiuti sunt de cea mai buna calitate,plus ca eu iau estrogen in continuare....si asta ar putea in timp sa ajute endometrul sa mai creasca.Acum,cu o vrea domnul,.....dar pana luni,2 aprilie mi se pare o vesnicie,zau.Dar nu ma pot plange deloc ca ma plictisesc,caci Rudy nu sta locului o clipa,ceea ce-i normal la varsta lui
galuscuta spune:
Uauuuu, Oana felicitari -dupa toate sacrificiile pe care le facem , asemenea rezultat sterge toate lacrimile si suferintele indurate.Sa ne ajute cel de sus pe toate sa gustam aceasta fericire
galuscuta
madalina28 spune:
OANA FELICITARI DIN TOATA INIMA SA FII SANATOASA IMPREUNA CU EI.Cand ai timp sa ne scrii si noua schema ta de reusita.
MadaM,hai cu vestea buuuuuuuuuuna!!!!
Madalina
si maine e o zi...
Mirela_1 spune:
Onutzo, felicitari, foarte frumoasa valoarea. Poate ai 2 baieti si te incuscresti cu Lachi.