FIV 111

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Pussi sa fie cum zici tu. dar sa sti ca ma bazez pe tine sa ma tragi de manuta la Odisee!(Ai primit PM-ul de ieri?)

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Fetele !
Mie de data asta mi-a modificat schema la tratament. Daca data trecuta am facut inhibarea cu 1 diphe./zi si stimularea cu 3 menogon/zi seara si in paralel 1diphe./dimineata de data asta voi face 1/2 diphe la inhibare si 2 menogon/ zi seara si 1/2diphe. dimineata!Acum spuneti-mi voi ce fac cu jumatatea de diphe care imi ramane: o refolosesc a doua zi sau o arunc. Vreau sa imi procur medicatia si nu stiu cate sa cumpar!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana si Madalina, va asteptam cu vesti bune!!
Anto, eu nu stiu sa-ti raspund , ca eu am facut inhibarea cu o fiola intreaga, oricum sa fie intr-un ceas bun.

fetele

Mergi la inceput

DanaP !Merci, sper sa te urmez...

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Antosit, 1/2 de diphe care iti ramane o bagi la frigider si o folosesti a doua zi. Bafta!

Mergi la inceput

Mirela1 merci mult, asta ma scuteste de niste bani buni...!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

MadalinaM, MOana, haideti cu vestile bune!
Madalina28, imi pare rau iubita. O sa fie bine ai sa vezi, nu se poate altfel. Sper ca o sa ne tinem de manuta la sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai, o luam si pe Cris 86, si pe celelalte fete care mai fac atunci si va fi bine.
Antosit, cu incredere, baga jumatatea la frigider si o folosesti a doua zi sau seara dupa cum e nevoie. Si eu am facut la fel.
Doris, bine ai venit, iti doresc sa nu stai prea mult pe-aici si sa zbori repejor la odisee.
Miki
toate Fiv-oasele si burticoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Oana are BHCG = 372, gemeni sau tripleti are fata mosului!!!!

yuhuuuuuuuuuuuu

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Este in Z13 astazi!

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

M_oana! FELICITARI!! SARCINA USOARA!! bb-ICI SANATOSI!! nEPOTEI CUMINTI SI ASCULTATORI!!pe rockerul cu chitara nu l-ma gasit!!
MADALINAM

PUSSI

Mergi la inceput