Ana Maria Ferent are 47 kg!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

oare cine o fi mai rautacioasa (si complet off topic)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cred ca Alina se referea strict la problemele fetelor cu anorexia , nu la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am 25 de kg,1,63 si 47 de kg.Si un copil in burtika de 2 luni.Cine ma vede imi da 16 ani.Sunt curioasa cand imi va creste burtika,cum se va uita lumea e strada la mine.Saraca..
Uitati-va la pozele mele de la diverse,si spuneti-mi daca am 25 de ani.In cele in care sunt imbracata sportiv.Eu toata viata m-am chinuit sa ma ingras.Oricat as manca ,nu se pune pe mine.Deci nu cu intentie sunt slaba.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rmonella , tu esti normoponderala.Esti si bine proportionata , arati f. bine , nu ai betze in loc de picioare . Uita-te la Nicole , Paris , sa vezi cat de urat arata.
Cred ca la asta se referea Alina , sau cine a spus de fetele uscate , la cele cu proleme de sanatate , nu la cele care arata ok.
Referitor la poze , in unele ti-s da 25 , in altele ti-as d un 17-18 N-ai de ce sa te plangi , esti f. draguta.
Eu am 58 , la 1,69 si toti imi spun ca sunt slabanoaga.De cate ori spun ca vreau sa sabesc putin imi fac observatie colegele ca acusi dau in anorexie(e imposibil , dar na..).Sunt si u in dilema , ca doar nu am oase de mamut , sa cantareasca 3/4 din greutate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Of, m-ati terminat cu subiectul asta. Eu am 51 de kg la 1,60 m. Gandeam eu ca trebuie sa mai slabesc vreo 2-3 kg, dar acum e musai
P.S. Ramonella, esti superbissima

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

XIO,Liliana mersi mult.
Eu chiar ma gandeam sa ma duc sa donez sange,dar se pare ca oricum nu ma acceptau.
Adevarul e,ca unele vedete,sunt exagerat de slabe,si lor li se pare ca arata bine.Si pe deasupra mai tin si cure de slabire.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

A zis ca a renuntat absolut la orice fel de carne ca nu ii facea bine si ca asa a slabit.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

cand donezi sange nu conteaza cum arati, conditia e sa ai min 56 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

da, s-a dat pe regimul lacto-vegetarian.Nu e exagerat de slabuta, dar la fata arata raaau.
Si va rog eu ceva, dar foarte frumos!Sa stati la coada, da!
Am avut si eu 47 kg la 1,60 si trebuia sa merg insotita pe strada.Tensiunea mea era de 8 cu 5.Cand l-am cunoscut pe actualul sot aveam 58 kg.Eram perfecta si aveam peste tot cate putin.
Ei...acum am 85 de kg!Am avut 90, dar ma lupt...ori eu - ori ele.Nici nu ma mai gandesc la ce buni sunt doctorii si pe aici, baga in tine hormoni fara sa faca analize.Ce mai!
Nu e bine ca mine, ca e prea mult pentru corp, dar si cand le vad pe slabanoagele alea de Nicole sau L.Lohan....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu am 46 !
Si 2 copii...
Vi se pare chiar atat de exagerat 47 kg?
Pai sa ma fi vazut pe mine la 18 ani cu 39 de kile cu toate curele mele de ingrasare...
Probabil ca nic ea nu e prea inalta,eu am 1,60 si ma simt super la greutatea asta!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput