Ana Maria Ferent are 47 kg!!!
Raspunsuri - Pagina 2
alma spune:
Nici mie nu mi se pare slaba... Eu am 48 kg la 1,60 m si nu sunt slaba. Acum depinde si de scheletul osos, ca daca oasele sunt mici, persoana respectiva arata bine chiar daca are putine kg.
Luna75 spune:
ea nu e prea inalta deci mi se pare o.k
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
MissParker spune:
Fetele, se poate sa va dau si eu vreo 10 kile de la mine?? Ca am 68 la 1,61m si daca mai raman si gravida (cum sper!!), nu stiu ce ma asteapta, cred ca ma fac ca o balena. Ce-i drept, nici la 20 de ani nu eram vreo silfida, aveam 57 de kile, dar acum as face crima de om pt. o asa greutate, pt. mine ar fi ideala, eu cand aud de cifre sub 50 kg mi se par de domeniul fantasticului. Si nu am oase mari, dar am carnita multa
Daca voi in rest sunteti sanatoase, ce mai conteaza normele sau ce spun altii?
Aveti doar grija sa nu ajungeti ca Nicole Richie, careia i-ar cadea oasele gramada daca nu le-ar tine pielea (pielea aia zbarcita care arata ca o piersica uscata).
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Alina spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Fetele, se poate sa va dau si eu vreo 10 kile de la mine?? Ca am 68 la 1,61m si daca mai raman si gravida (cum sper!!), nu stiu ce ma asteapta, cred ca ma fac ca o balena. Ce-i drept, nici la 20 de ani nu eram vreo silfida, aveam 57 de kile, dar acum as face crima de om pt. o asa greutate, pt. mine ar fi ideala, eu cand aud de cifre sub 50 kg mi se par de domeniul fantasticului. Si nu am oase mari, dar am carnita multa
Daca voi in rest sunteti sanatoase, ce mai conteaza normele sau ce spun altii?
Aveti doar grija sa nu ajungeti ca Nicole Richie, careia i-ar cadea oasele gramada daca nu le-ar tine pielea (pielea aia zbarcita care arata ca o piersica uscata).Felicia
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Cita eleganta ...
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by Androix
Io zic sa faceti un club
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Andreea,
Ce fel de club?Al fanilor Anamariei?
Alina
MissParker spune:
Asa e adevarul, mai ne-elegant. Sau sustine cineva cumva ca Nicole Richie ar fi un exemplu demn de urmat?
Felicia
Alina spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Asa e adevarul, mai ne-elegant. Sau sustine cineva cumva ca Nicole Richie ar fi un exemplu demn de urmat?Felicia
Nu ma intereseaza cine e Nicole Richie sau cum arata sau ce face dar afirmatia ta mi se pare absolut rautacioasa...nu am afirmat nicaieri ca urmam vreun exemplu...
Dar gata,nu mai zic nimic ca iar apare si verisoara ta.
Alina