Ana Maria Ferent are 47 kg!!!
Tot citesc in ziare despre ea, carcotasii tot comenteaza ca este prea slaba...si totusi sa ai 47 kg...
Oare cum a reusit sa slabeasca asa?
Nu ca ar fi fost grasa, dar cred ca tine regim, face sport...
http://www.e-click.ro/articole/florin-hi-q-a-lesinat-la-donare/20909
Aveti idee cum de este asa de slaba?
Eu aveam 47 de kg acum 8 ani, cand m-am maritat, de atunci nu am mai avut kg astea, cu toate ca as vrea sa ajung la 50 kg...
Bufi
Raspunsuri
layla spune:
Am vazut-o si eu aseara la emisiunea Corinei Danila (off topic: Corina este gravida ca mi s-a parut ca s-a ingrasat cam mult).
Mie Ana MAria mi se pare OK. Nu cred ca fie prea inalta iar daca are 160, 47 kg este super OK.
Am avut si eu 46 kg in facultate la 160 si nu mi s-a parut ca eram prea schiloada.
Normal, de cand am nascut nu am ajuns mai jos de 52 kg.
Tot asa de slaba, 47 kg este si Daniela Gyorfi, care intr-o emisiune a zis ca daca ajunge la 50 kg se sinucide.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
rolo spune:
quote:
Originally posted by layla
Tot asa de slaba, 47 kg este si Daniela Gyorfi, care intr-o emisiune a zis ca daca ajunge la 50 kg se sinucide.
Saraca de ea. Oricum e urata.
rolo
Balbina spune:
quote:
Originally posted by roloquote:
Originally posted by layla
Saraca de ea. Oricum e urata.
rolo
E te na, parca zicea ca vrea sa devina mamica in curind, cum sa nu pui pe tine in sarcina?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alina spune:
Eu nu stiu cine e fata asta dar pot sa-ti spun ca si eu oscilez intre 47-48kg la 1,64,greutatea asta o am din liceu fara sa fac nici o dieta si fara sa ma simt slaba.Sigur ca maninc cit se poate de sanatos in vremurile astea si sport nu fac ceva anume,cred ca merg pe jos destul de mult si din cind in cind,ma mai dau cu stepper-ul.
Aseara am dat si eu in fuga pe la Euforia,am vazut-o putin pe Corina Danila si mi s-a parut gravida.Care dintre doamnele alea era Anamaria?
Alina
country girl spune:
si eu am tot 47 de kg (la 1,60 m). edit ca sa adaug ca sunt dupa o sarcina, fii-mea are un an jumate.
astept compatimirile....
mira_m spune:
Pai ce inaltime are? Daca are 1.57-1.63 e perfect normal!
Nu e exagerat de slaba.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
BraveGirl spune:
Eu am 46 de kg la 1.68. Si nu sunt exagerat de slaba...chiar am carnita pe mine. De mancat, mananc orice. De saptamana asta m-am apucat si eu de sala. Vreau sa-mi tonific musculatura.
==========
Corina
Albumul meu
XIO spune:
Eu am 1,69 si 58 de kg.
Daca va arat poze cu mine nu ma credeti
Tine si de osatura , de balanta muschi-tesut adipos , de forme.
Brave girl , tu ai indicele de masa corporala 16!!!!!!!
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by XIO
Brave girl , tu ai indicele de masa corporala 16!!!!!!!
E grav??? presupun ca sunt subponderala. Faza e ca eu am oasele mici...ca de vrabiuta
==========
Corina
Albumul meu
anda141 spune:
Si ce e asa senzational? Eu am 46 de kg si am si nascut. In 2 saptamani de la nastere aveam 47 de kg...asa ca nu e asa iesit din comun.
Sa il ajutam pe Alexandru