*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 23
nusy spune:
Mirelus, Mikishor:
Fetelor, la mine deocamdata e bine,in seara asta am inceput stimularea, asa ca , va rog, tineti-mi pumnii sa fac si eu ousoare frumoase! Ca la FSH-ul meu mare... e cam cu " ? "...
Andra, Copilutz, Nucutza: voi nu mai spuneti nimik?
Nusy
andrabirni spune:
Nusy, sunt mai mult decat convinsa ca o sa ai niste puiuti frumosi si multi.Sper sa treci f bine peste stimulare, ca apoi sa te bucuri de cele mai frumoase 9 luni din viata ta.Te pupic dulce si iti tin pumnii.
Fetelor, la noi, nimic nou pe strada noastra.Va pupicesc.
Ioanatugs spune:
Nusy LA MULTI ANI iubita! Multi ani fericiti si un pui mic sa fie pe drum pentru tine acum, sau mai multi! Multa bafta la stimulare si sa fie cu noroc acest FIV!
...cu drag Ioana
miki-miki spune:
Nusy
Unbuchet de flori virtual pt tine:
LA MULTI ANI !
Iti doresc multa-multa fericire, Fiv-ul sa fie cu II, hotomanul sa sara in sus de bucurie iar motanul sa nu fie gelos pe bb. Vreau sa te urmez si eu asa ca te rog trage-ma cu toata forta ca sunt cam mototoala. Te pupacesc cu foc surioara mea draga
Miki
madybulancea spune:
Buna fetelor...am deosebita placere de a va anunta ca a nascut IULIA_BRAILA ieri,la 35 de sapt,un baietel sanatos de 2450 kg,apgar 8...sunt sanatosi amandoi si asteapta sa ii mute in salon...Va pupa pe toate si va doreste multa,multa sanatate!
Si eu va doresc la fel...multa sanatate si sper sa va dea Dumnezeu cat mai repede o minune!!!
Mady 39+
gabiu spune:
nusy, la multi ani si multa sanatate si fericire, iar luna asta sa vina si marea bucurie pe care o astepti
iuliabraila sa-ti traiasca bb si sa te bucuri de el si sa va intoarceti sanatosi acasa
va pup pe toate, zile fertile
gabi
37+
Sheritra spune:
Nusy, la multi ani si aici, ca pe dincolo nu mai dai , sa fii sanatosa sisa vina luna asta cadoul cu fundita rosie !
Gabiu , tin pumnii stransi sa ai nastere usoara si fara batai de cap si flacaul sa iasa urland din toti plamanii!
Cum nasti? Abia astept sa ne povestesti si ceva pozele de tulcean!
Shery 13+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
ella_72 spune:
Nusy
Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti dorinta cea mare si sa devii mamica in curand ...
Iulia Brailasa-ti traiasca baietelul , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii ...
Sheritra te felicit pentru printesa ta
Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa ai in continuare o sarcina si o nastere usoara si o printesa sanatoasa si ambitioasa ca mamica ei ...
Te urmaresc de la prima ta postare pe acest forum , atunci cand "sufereai " de infertilitate inexplicabila ....ti-am urmarit parcursul si uite ca ambitia ta te-a rasplatit cu micuta Alesia. Ma bucur mult pentru tine ...
Va pup pe toate ......
Ella
Sheritra spune:
Merci Frumos Ella , stii ca ai dreptate, ma uit ca sunt membra de pe 25 mai, n-a trecut nici anul de cand sunt alaturi de voi si sunt cu o fetita in burtica, dar de fapt au trecut 10 ani prin mine, asa ii simt, am trecut prin atatea rasturnari de situatie, mai ceva ca-n Caragiale.
Parca a trecut asa mult timp, m-am calit mult, am invatat o gramade despre organismul uman, despre omenie, m-am prabusit, m-am ridicat, m-am tarat, am ras, am plans, m-am umilit, si facand socoteala matematica a zilelor pe forum parca gresesc undeva, mai refac odata scaderea.
Dar e frumos cand ajungi la sfarsit, ti se spala creierul, abia atunci simti prin ce stres emotional si dorinta nebuna ai trecut, parca n-as fi fost eu.
Am crezut ca nu voi mai avea dorinta implinita.
Va pup pe toate si perseverati si luptati pt visul notru scump, multa-multa putere si nu va lasati!
Shery 13+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
aurel_cris spune:
Buna dragele mele acum am sosit acasa si m-am apucat sa citesc putin pe aici si am ramas socata de unele vesti,altele m-au bucurat.
LIANA ,ce sa zic alceva decit sa te intareasca DD sa mergi mai departe,vad ca nu te lasi si ma bucur
IULIABRAILA felicitari pentru baietel sa-ti traiasca
SHERI felicitari pentru bebelusa,sarcina usoara
MIKI draga mea luni incep inhibarea daca la echo va fi totul bine
NUSYsunt pe urmele tale
IOANATUGS,AVALON,ANDRABIRNI si la toate fetele mele dragi