*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 24
Ioanatugs spune:
Iulia_Braila FELICITARI IUBITA!! Sa va traiasca baietelul mare si sanatos!!!
Fetelor a nascut si AMELY un baietel sanatos si frumos de 3.080, 51cm, Apgar10, azi la ora 11:05 la ELIAS!! Sa va traiasca baietelul David Cristian si sa va bucurati de el !
...cu drag Ioana
nusy spune:
Dragele mele pushtoaice va multumesc pentru urari!
Gabiutzu mai ai o saptamana si gata! Iti tin pumnii sa fie nasterea usoara si bebelul sanatos ,cuminte si frumos! Deci faci un tauras!
Ioana: asadar baietelul lui Amely e nascut in aceeasi zi cu mine...o sa tin minte!
Iulia: felicitari, multumim Mady pentru veste!
Mikishor: n-am mai reusit sa intru pe mess din cauza de musafiri,da' recuperam noi! Cat despre " tras dupa mine", fii fara grija ca nu scapi! Te trag cu toata puterea mea!
Sheri,Ella, Aurel :
Fetelor va pup cu multa dragoste si va invit sa ciocnim si sa papati o felie de .. Ca doar am facut 32 de ani!!!!
Nusy
copilutzu spune:
Lienutza pup fata !!!Si imi pare sincer rau!! Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti vezi visul implinit !!!
Nusyca inca o data LA MUULTI ANI !! si MUUULTI BB-ici !!!
Sa vii cu vesti bune ca AVEEEEEM N E V O I E !!! si sa ne tii la curent!!1 Eu te urmaresc la FIV dar poate mai sar cate o pg. Ca luuung este frateee subiectul!!!
si....sa stii ca ma agatz si eu de Mikisoara Asa ca ..papa bine sa ai putere.
Aurel-Crisuletz ..tu??? ce mai faci mamica???? Mai zi-ne si noua despre FIV-uletul tau . In ce stadiu esti???
Andrutzabirni io fata cu strada ei cu tot!!
IULIA_BRAILA FELICITARIIII !!!! Si sa pupi un piciorutz de baiat din partea mea!!! Valabil si ptr. AMELY
Pup toate pustoaicele!!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
aurel_cris spune:
AMELY sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca nuumai bucurii
COPILUTZU miine e ziua cea mare ma duc la echo si daca totul este bine incep inhibarea.Tu in ce stadiu mai esti??
miki-miki spune:
Ce fac babutzele mele? Croseteaza? Pe pag 3? Pai se poate?
Felicitari proaspetelor mamici Iulia-Braila si Amely, sa aiba clipe multe de fericire alaturi de bb-lasi .
Copilutzu mai ai de citit? Iti mai tb gel sau te-ai obisnuit? Sa-mi spui cu cine faci FIV-ul ca sunt in ceatza.
Aurica citii ca reaparu fibromutzul fantoma. Nu inteleg cum de nu ti l-a vazut la histero. Poate e ceva care apare intr-o anum per a CM si apoi dispare. Foarte ciudat. O fi ceva umplut cu lichid si apoi se absoarbe ca nu vad alta explicatie.
Nusy, stimulata mea mica ce mai faci? Cand e punctia? Doamne ajuta ca totul sa fie OK.
Dj_mami pe aici nu mai dai? Am vazut ca scrii pe la FIV si ca vrei sa intri la BM. Sa inteleg ca ai luat o decizie? Iti tin pumnii.
-ici pt toata pushtimea!
Miki
DORIS_71 spune:
IULIABRAILA si AMELY sa va traiasca si sa va bucurati de iei.
pustoaicele si mult succes in continuare pe drumul viitoarelor
copilutzu spune:
Pup feticele!!!
Nusylica, Aurel_Crisuletz va tin pumnishorii !!! DD. sa fie cu voi !!!
Mikishor Mi-am cumparat geeeel...( nu spui firma ca fac reclamaaaa )
Nu stiu cu cine o sa fac FIv-uletzul..."mamica spirituala" este ..dr. Cocei.
Mai departe nu stiu inca...
In orice caz...fara dr. Niculescu .
De analize o sa ma apunc , cand voi fi sigura ca mi-se aproba creditul.
Credeti ca imi vor ajunge 4000 euro ptr. FIV+ analize+ cotizatii ???
Si in caz de nereusita ( la care nu prea vreau sa ma gandesc,dar creierashul meu o ia razna ->ii bag gel si lui ) cam la ce suma se ridica urmatorul FIV ???
Stiti??? Asaaa..aproximativ ????
Nu de alta dar ,sa nu fie shocul prea mare....si sa ma dea sotzul afar' din casa....( glumeam...)
Asa ca....toate puse cap la cap cred ca pana in toamna sa am toate analizele la zi...si sa incep marea aventura.
Io va citesc , dar nu am ce sa scriu despre mine...asa ca scriu mai rar ,...sa va dau cateva pupushoare...sa nu ma uitati..
Pup fetele!!!
Curajoasele!!!
Optimistele!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nusy spune:
Copilutz: mersic!
Mikishor: fac bine, ma "stimulez" in continuare,azi a fost a 6 a injectie...poimaine merg la eco.Punctia este probabil saptamana viitoare,nu stiu exact cand .
Andra: ce-ai mai facut?
Ioana: vreo inseminare,ceva, luna asta???
Nusy
DORIS_71 spune:
NUSY noi suntem in aceeasi zi de stimulare. Si eu azi trebuie sa fac a 6-a injectie. TU ce tratament ai? Eu am facut pana ieri 225 ml de gonal, azi am fost la eco si mi-au marit doza la 450 ml pana joi dimineata cand fac din nou sange si eco.
toate pustoaicele.
Cine ma trece si pe mine pe lista?
Am 36 ani, Pesti, infertilitate masculina, primul FIV+ICSI cu biopsie testiculara.
Multumesc mult si din nou
lilianaFi spune:
...ma intrebam ce mai faci Avalon...nu mai dai nici un semn...pe nicaieri...
Ioanatugs ...
....si cu aceasta ocazie un fetelor cu care m-am incrucisat pe la fiv:Sheritra Liana AurelCris Nusy Cristinici kitta mirela1 Madlen Doris
...pt celelalte fete
...despre mine...nimic special...sint in stand-bay dupa esecul fiv-ului de luna trecuta...ma lupt cu dieta pt endometrioza si nu numai..
...si numai bine tuturor...!!!