*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 21
copilutzu spune:
Nusy nu , nuuuuuuu nu am nimic impotriva vitaminei B.
Poate nu m-am exprimat io corect...
VREAU sa iau , dar nu stiam de care ...ce cifra tre' sa fie in coada B-ului..
Ashe ca o sa iau Elevit.
Sar'naaaaa!!!
Acum ma bag sa-ti scriu un PM.
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
DARIUS bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa ai o viata lipsita de griji alaturi de familia care te iubeste! Si nu uita ca si noi te iubim si-ti dorim tot binele din lume! Carmen94 felicitari mamica draga, sa-ti creasca puiul mare si sanatos, ca frumos este!!Am vazut si pozele, dulce foc, sa-ti traiasca!!
Copilutzu plasturii Climara sunt cu estrogen pentru cresterea endometrului, dar nu stiu prea multe despre ei, acum citesc pe net, sa vad ce efecte adverse poate da.
Nucutza deci tu ai folosit gel cu estrogeni si ai facut monitorizare in luna aceea, a crescut endometrul mai mult decat deobicei??
...cu drag Ioana
nucutza spune:
Aurel, sa inteleg ca te faci frumoasa pt bebeul ce va sa vina, sa fie mindru de mamica lui.
Ioana, in prima luna de stimulare cu ovamit mi-a scazut endo la 6, parca, de la 9-10 cit il aveam in mod normal. Asa ca la a doua tura de stimulare m-am dat cu gel si la monitorizare s-a vazut ca endo a revenit la valori normale. Deci a functionat, din pacate fara rezultatele asteptate. A, si mi-am adus aminte ca aveam bufeuri din cind in cind. Nu stiu daca de la stimulare sau de la oestrogel.
Copilutz, pofta mare, fetita
Va pupacesc pe toate
aurel_cris spune:
CARMEN felicitariii pt baietel,sa va dea DD sanatate la toti,sa va traiasca puiutul si sa-i aduca mamei si lui tati numai bucurii
NUCUTZA incerc si eu orice tric poate vrea sa prinda si de mine un bebelus
NUSY pai cum bre speri sa iasa ceva,eu sunt sigura ca iese cu ochisori
IOANA,COPILUTZU,ANDRABIRNI,AVALON,MIKI si la toate fetele
piticul spune:
Buna fetelor,
Sunt eu, PITICUL. N-am cazut in nicun ibric si nici nu am abandonat lupta. Am fost doar extrem de ocupata. Din cand in cand mai dau cate un ochi pe la voi si ma bucur sa va regasesc tot curajoase si luptatoare.La mine nici o minune inca. Incep sa ma gandesc foarte serios la FIV pentru ca nu mai am ce astepta.Probabil incepand de la toamna. Sa vedem ce ma sfatuiesc medicii.
Va pup, PITICUL
copilutzu spune:
Oooooo..... piticutzul
Si bine ai revenit!!!!
Las' ca ingrosam randurile toate la FIV.
Multa Bafta!!!!
gashca ,...FARA EXCEPTZIIII!!!
V A
andrabirni spune:
Drage aspirante, va doresc ca azi sa aveti parte de... .Sa ne odihnim un pic, ca de maine o luam de la capat.va pup.
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Piticul ma bucur ca te "revad" iubita si ca nu ai cazut in ibric!
Andrabirni si noi mai avem de facut o groaza de analize, mai mult sotul si nu stiu cand le vom face, ca timpul zboaraaaa....! Multa bafta sa scapati de micile probleme.
Nusy draga, se apropie ziua ta, dai de virtual ????
...cu drag Ioana
copilutzu spune:
Daca este de baut.....MA BAG SI IOOOO...
Nusyca LA MULTI ANI !!!
Si sa iti ajute Dumnezeu sa vezi cat mai curand dublu pe testul de sarcina!!!! I I
Pup fataaaaaaa!!!!
Pup si gashcaaaaaa!!!
V A
Liana30 spune:
acum pot sa va spun ce erau..fetita si baiat..acum sunt ingerasi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica