*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Hristos a inviat
Pe unde umblati suratelor,tot la chefuit???
pustimea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiutzu: multumesc pentru gonal( si tie si mai stii tu cui)..azi am intrat in posesia lui.

Ioana: abia astept sa te vad la ora 19.Mersi pentru telefon!

Andra: am primit mesajele tale pe mess....astept sa te vad prezenta!

Mikishor: te-ai intors? Da un semn!

Aurel_Cris: bafta multa in perioada care urmeaza!

Bubulina: ce mai faci? Ai fost la control? Cum stai?

Eu mai am putin si incep procedura.Daca da Domnul si iese bine eco din 19 aprilie,pe 20 incep dipherelinul. Deja am inceput sa le innebunesc cu intrebari pe fetele de la FIV.Dar sunt niste dragute si raspund imediat,asa ca totul e mult mai usor....

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adevarat a inviat!!

asa deci???adica io trebe sa sap ca sa aflu?haa??lasa ca ma uit si io la 19 na!!!na!!ce credeai ca nu aflu?
Ioanaaaaa ma bucur ca ai rezistat abia astept maine rez tin pumnii stransiii..stransiii!!

va pupacesc pe toateeee!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY bafta multa si tie,am vazut ca intri si tu in hora FIV-ului
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioanaaaaa, te-am vazuuuut!!!! Mi-ati placuuut! Am recunoscut si pozele voastre! Care va sa zica... actrita,ai?????Mai,mai,mai!!

Aurel: mersic!

Mai,pushtoaicelor,pe unde sunteti??? Dati un semn de viata si pe-aici!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Nusy multumesc iubita pentru aprecieri! Mie nu mi-a placut penru ca din tot interviul au dat exact intrebarea care nu mi-a placut si care mi s-a parut deplasata. Ma asteptam sa dea numai ce le place lor!
Liana30 cum sa nu-ti spun si tie iubita sa te uiti, te-am sunat mai tarziu, pentru ca stiam ca tu esti acasa. Merci si pentru incurajari!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Ioana,

Felicitari. Te-am vazut si eu. Sotul meu tragea de mine sa plantam niste flori in gradina si eu nu stiam cum sa ma duc sa ma uit la TV. I-am spus ca verific friptura .
Subiectul a fost interesant dar parca a tinut prea putin. Art rebui facute emisiuni separate unde sa dea mai multe detalii.

Aratati foarte bine amandoi. Se vede ca sunteti o pereche reusita si fericita. Va doresc din tot sufletul sa va impliniti si cu un copil.

Eu luna asta ma ratat IAS -ul , m-am dus ieri la monitorizare in z: 14 si nu pierdusem folicului : 19.5 , endometru de 8mm. Dar d-na dr. nu a vrut sa-mi faca IA m-a chemat azi. Ieri cum am ajunsa acasa , dureri de burta , glera.... tot tacamul si i-am spus sotului : hai sa ca maine nu mai prind nimic. Si asa a fost. Azi dimineata nu mai era . dar se pare ca endometrul arata bine. Cel putin am prestat natural . Poate se prinde asa. ...

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hristos a inviat, dragele mele!
Eu nu am fugit, dar nu am intrat pe forum de sarbatori si de ieri invat.
Nusy, eu nu fac ISA luna asta, doar monitorizare. Ieri aveam deja un folicul de 20 in ziua 10, dar endometrul era de 6,5. Bag Maca, Vitamina E si marar, iar vineri mai fac o eco. Daca pe 19 nu ai chisturi, eu cred ca incepi deja dipherlinul. Hehe, mai e o saptamana! Cand mai vii la Bucuresti, da-mi un semn.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hristos a inhiat!
Ioana eu nu te-am vazut ca nu am stiut.
Nusy sunt aici dar mi-e o leneeeee si un soooomn de nu vad tastatura. Am intrat la un regim pt ca vreau sa dau jos cateva kg (7) si am restrictie si la cafea pt ca aia fara zahar nu-mi place. La mine z 1 si de ieri si-a facut simtita prezenta si m-a durut capul toata ziua de aceea nu am mai deschis calc. Vreau sa plec undeva si sa stau cu burta la soare, sa ma scald si s ma odihnesc cat pt 2 ani. Sunt satula de tot-tot-tot. A venit CM naturel(ca nici maca nu mai iau) si destul de frumusel asa ca mai stau si asa. Al meu a intrat si el la regim si bulineaza.
Andra
Va pe toate si sper sa fiti mai cu pofta de viata decat mine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage aspirante, ma bucur ca v-ati intors cu forte proaspete.
Nusy, tin pumnii scumpa mea si sa iti aduca Iepurasul cat mai multe bucurii.
Miki, poate ne mai inveselim putin.Si bafta la dieta!!!
Ioana, am pierdut ceva important.....nu ne-ai spus nimic sa vedem si noi..
Va pup dulce, dulce Nusy, Miki,Ioanatugs, avalon, Felicia, Aurel_cris,Liana, Gabiu,LilianaFi.

Mergi la inceput