AVORT MENSTRUAL-CAND POT RAMANE INSARCINATA

AVORT MENSTRUAL-CAND POT RAMANE INSARCINATA | Autor: mocanita

Link direct la acest mesaj

SALUT FETELOR
SUNT NOUA PE FORUM. AM TOT CAUTAT IN SUBIECTE SI NU GASESC UN RASPUNS. MAI EXACT: AM AVUT UN AVORT MENSTRUAL SI VREAU SA STIU DACA ACUM POT RAMANE INSARCINATA IMEDIAT SAU DACA TREBUIE SA MAI ASTEPT SA TREACA O VREME .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bun venit pe
daca nu ai probleme adica dureri marii sangerari abundente atunci e totul ok,..poti sa ramai imdediat..dar e mai bine sa'ti faci cateva analize poate depistezi cauza..ca sa nu mai patesti asa ceva,,
numai bine si multa bafta!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna!
Eu tocmai am avut unul iar dr la care merg mi-a spus ca e bine sa fac pauza 2 luni. Bineinteles ca nu o ascul dar fiind la al doilea avort menstrual ma duc la fundeni sa-mi fac niste analize de coagulare ca cica s-ar putea din cauza asta sa se intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mie dr mi-a spus pt o sarcina pierduta la 16 saptamani sa astept 3 luni.eu cred ca pentru un avort menstrual o luna este suficient.si neaparat mers la dr si vorbit despre ce analize ar trebui sa faci ca sa nu se mai repete.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34783&SearchTerms=avort,menstrual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

VA MULTUMESC PT RASPUNSURI FETELOR
O SA AI ASTEPT O LUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Am si eu o intrebare ptr tine mocanita cum ti-ai dat seama ca a fost un avort menstrual?
Si eu banuiesc ca mi s-a intamplat acest lucru dar menstruatia mi s-a oprit dupa 5 zile in carea fost foarte abundenta.

POZE

VINE BB???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by AYLLA

Am si eu o intrebare ptr tine mocanita cum ti-ai dat seama ca a fost un avort menstrual?
Si eu banuiesc ca mi s-a intamplat acest lucru dar menstruatia mi s-a oprit dupa 5 zile in carea fost foarte abundenta.

POZE

VINE BB???

Iti voi raspunde eu chiar daca intrebarea nu mi-a fost adresata.Iti dai seama pt ca iti apar testele de sarcina pozitive si dupa citeva zile incepi sa singerezi,mie mi s-a intimplat acum 2 sapt si inca sangerez.Se spune ca daca femeia nu-si face testul de sarcina nici nu stie ca a fost insarcinata(ma rog,daca se poate spune acest lucru!)si ovulul fecundat se elimina odata cu menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Multumesc ptr raspuns IDAIRA!
Si eu am avut un test pozitiv slab de asta am intrebat.
Tu ai fost la doctor?
Eu nu am ajuns inca.

POZE

VINE BB???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_nico spune:

acum o saptamana am avut si eu un avort menstrual si dr. mi-a spus sa astept primul ciclu dupa care, nici o problema,pot sa incerc din nou.Am si eu o intrebare sangerarea a fost abundenta?la mine nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Buna , si eu in decembrie am avut un avort menstrual , dupa 2 luni am ramas din nou insarcinata , insa si de data aceasta am piedut sarcina , la fel si mie dr mi-a spus ca trebuie sa merg la fundeni pt niste analize

Mergi la inceput