AVORT MENSTRUAL-CAND POT RAMANE INSARCINATA

SALUT FETELOR
SUNT NOUA PE FORUM. AM TOT CAUTAT IN SUBIECTE SI NU GASESC UN RASPUNS. MAI EXACT: AM AVUT UN AVORT MENSTRUAL SI VREAU SA STIU DACA ACUM POT RAMANE INSARCINATA IMEDIAT SAU DACA TREBUIE SA MAI ASTEPT SA TREACA O VREME .
Raspunsuri

Liana30 spune:
bun venit pe
daca nu ai probleme adica dureri marii sangerari abundente atunci e totul ok,..poti sa ramai imdediat..dar e mai bine sa'ti faci cateva analize poate depistezi cauza..ca sa nu mai patesti asa ceva,,
numai bine si multa bafta!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica

LARA76 spune:
Buna!
Eu tocmai am avut unul iar dr la care merg mi-a spus ca e bine sa fac pauza 2 luni. Bineinteles ca nu o ascul dar fiind la al doilea avort menstrual ma duc la fundeni sa-mi fac niste analize de coagulare ca cica s-ar putea din cauza asta sa se intample.

mcrissa spune:
mie dr mi-a spus pt o sarcina pierduta la 16 saptamani sa astept 3 luni.eu cred ca pentru un avort menstrual o luna este suficient.si neaparat mers la dr si vorbit despre ce analize ar trebui sa faci ca sa nu se mai repete.
Mcrissa in asteptarea mormolocului

Tia spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34783&SearchTerms=avort,menstrual

AYLLA spune:
Am si eu o intrebare ptr tine mocanita cum ti-ai dat seama ca a fost un avort menstrual?
Si eu banuiesc ca mi s-a intamplat acest lucru dar menstruatia mi s-a oprit dupa 5 zile in carea fost foarte abundenta.
POZE
VINE BB???

Idaira spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
Am si eu o intrebare ptr tine mocanita cum ti-ai dat seama ca a fost un avort menstrual?
Si eu banuiesc ca mi s-a intamplat acest lucru dar menstruatia mi s-a oprit dupa 5 zile in carea fost foarte abundenta.
POZE
VINE BB???
Iti voi raspunde eu chiar daca intrebarea nu mi-a fost adresata.Iti dai seama pt ca iti apar testele de sarcina pozitive si dupa citeva zile incepi sa singerezi,mie mi s-a intimplat acum 2 sapt si inca sangerez.Se spune ca daca femeia nu-si face testul de sarcina nici nu stie ca a fost insarcinata(ma rog,daca se poate spune acest lucru!)si ovulul fecundat se elimina odata cu menstruatia.

AYLLA spune:
Multumesc ptr raspuns IDAIRA!
Si eu am avut un test pozitiv slab de asta am intrebat.
Tu ai fost la doctor?
Eu nu am ajuns inca.
POZE
VINE BB???

nico_nico spune:
acum o saptamana am avut si eu un avort menstrual si dr. mi-a spus sa astept primul ciclu dupa care, nici o problema,pot sa incerc din nou.Am si eu o intrebare sangerarea a fost abundenta?la mine nu.

marynik spune:
Buna , si eu in decembrie am avut un avort menstrual , dupa 2 luni am ramas din nou insarcinata , insa si de data aceasta am piedut sarcina , la fel si mie dr mi-a spus ca trebuie sa merg la fundeni pt niste analize