pediatru bun in ARAD?

pediatru bun in ARAD? | Autor: llory

Link direct la acest mesaj

BUNA. Va rog fetelor spune-ti daca stiti vre-un medic pediatru aici in Arad,asi vrea sa ma mut de la pediatra mea pt ca nu e buna de nimmic. multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

llory, acum am vazut mesajul tau.
Eu merg cu fetita la d-na dr. Marienut si suntem multumiti. Nu e medic de familie, e pediatra in spital si are cabinet.
Cu baietelul mergeam la dr. Geanta.
Tu la ce pediatra mergi cu fetita?

Avem un subiect al aradencelor, daca vrei poti veni AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llory spune:

ooooo ce ma bucur ca e cineva din ARAD si pot sa intru sa vb cu mamicie e aici, eu la DR. SUCIU, ARE CABINET LINGA MATERN PUTIN MAI JOS
te pup. ai cumva un mes? intra pe CRISTIAN SOMESAN e ID-ul meu. te pup,

Mergi la inceput

spunem-mi te rog cum fac sa intru direct la MAMICILE DIN ARAD?
Ca sa nu mai caut eu intrebarea mea si sa intru la rapunsul tau apoi......, cum asi putea sa vorbesc direct cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lory, pai scrii acolo la mamici din Arad, poti vorbi direct cu noi daca suntem on-line, daca nu iti raspundem cand citim fiecare, sper ca te-am lamurit. Am vazut ca ai intrat acolo unde ti-am zis.
Eu azi nu prea am timp ca Adelina are febra si sta tot la mine in brate.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Multumesc ALINA esti o scumpa. imi pare rau pt fetita ta, sper sa fie mai bine. multa sanatate.

Mergi la inceput