ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne elvetiene!
Va deranjez cu o rugaminte/intrebare - de saptamana viitoare am sa lucrez pentru o vreme la Geneva. Am fost acolo de nenumarate ori si cunosc orasul cat de cat, dar numai din prisma necesitatilor unui adult. Ei bine, de data asta, cum vorbim de o perioada mai lunga de timp, vor veni si sotul si copila de 3 ani si 3 luni.
Ce activitati/locuri exista pentru o fetita de aceasta varsta? Ce poate sotul meu sa faca cu ea in timpul orelor in care eu sunt la servici?
Am cautat pe Internet, am gasit piscine... dar cam atat.
Multumesc anticipat de ajutor!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Danelutza spune:
Gabi, eu locuiesc in alta zona, dar cred ca gasesti foarte multe parcuri unde se poate juca cu alti copii. Daca ar fi fost mai marisoara, putea s-o duca la muzee, nu prea stiu ce ai putea sa gasesti in zona aia, ca la mine sigur nu gasesti nimic . Serviciu usor
Danelutza spune:
miraklucker spune:
Danelutza, cred ca numai noi doua mai bantuim pe aici..
eu sunt ultima zi la servici, maine plecam iar, in vacanta o saptamana. De data asta la munte la cabana socrilor, in Klosters.
Ieri a sosit si verisoara mea din Ro, sper sa stea cateva saptamani sa mai rasuflam si noi, poate mai reusim sa si evadam invre-o seara pe undeva.
Copii sunt bine, David abia isi asteapata ziua de nastere. Ieri la magazin vroia jumatate de magazin cadou de ziua lui.
Fetelor celelalte pe unde ati disparut?? sunteti toate in vacata?
...pai atunci vacanta placuta si cu mult soare.
v-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
diplodocus spune:
FETELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere
Luca-Mihnea Cel Voinic
ramona71 spune:
Buna fetelor!
In sf mai am si eu timp sa mai intru pe aici.Macar sa va salut caci nu am mult timp.
Noi suntem bine.Astept si eu vacanta,mergem in Italia,la Cesenatico pe langa Rimini.Abia astept!Este un hotel f bun pt copii,ni-i l-a recomandat un prieten de familie.Au f mult diverrtisment pt copii plus ca este aproape de Mirabilandia deci vom petrece si acolo o zi.Sper ca Dario sa fie la fel de cuminte ca pana acum si sa nu am probleme cu el.
Astazi i-am facut primul vaccin!O tragedie!In plus a facut doua.[.
Fabiana e in vacanta de la spielgruppe dar se joaca toata ziua in gradina.
Va pup pe toate si vacante placute!
Danelutza spune:
UUUUU, bauuuuuuuuuu, am avut internetul blocat, am reparat calculatorul, dar vad ca nu mai e nimeni prin zona.
Concediu placut la toata lumea, saptamina viitoare cred ca pe miercuri, plecam si noi in Calabria sa ne prajim la soare
miraklucker spune:
Concediu placut Dane!!
Noi ne-am intors si din al doi-lea cuncediu de pe munte. Am avut noroc de vreme frumoasa. Acum il planuim pe al treilea in septembie undeva la mare, nu stim inca unde.
Anita e in Ro, Ramona e ocupata cu bebeii...
Restul??? ce mai ziceti?
Abra ce mai face fetita ta?
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
AbraMack spune:
Buna seara, Doamnelor....
Eu personal nu am mai intrat pe aici fiidca pe langa Sasha, care imi ocupa mai tot timpul cu nazdravaniile ei, mi-am descoperit o noua pasiune: FLORILE. Citit, documentat, experimentat... etc Dar vad ca nici Domniile Voastre nu scriieti prea mult. Concedii sau lipsa de timp... Sta careva dintre dumneavoastra in partea franceza? Daca da, imi spuneti si mie niste nume de ziare mari de pe acolo? Vrem sa ne mutamsi avem nevoie de un nou job.. Pot fi si din partea italiana (ziarele) Sper sa gasim oriunde, numai in partea germana sa nu mai stau... M-am tampit eu sau ...? Ce parere aveti despre partea germana a Elvetiei?
Va tzuc si sper sa ma puteti ajuta cu ceva nume de ziare (chiar care publica pe net)... O seara faina tuturor...
ramona71 spune:
Hei hei hei!!
Ma intrebam pe unde mai sunteti si am dat de voi cautand ceva
Nu prea mai am timp de computer dar uneori am mai tras cu ochiul dar nu v-am gasit
Noi am terminat vacantele.Am fost o saptamana la Cesenatico si una la milano la prieteni.A fost super!Un pic de stres la cesenatico cu Fabiana dar la Milano(cum prietenii nostri au 2 fete)nu am stiut de ea.
Acum am intrat in ritmul de aici.Spielgrupe ,ploaie...
Abra te inteleg fff bine ca vrei sa pleci de aici si faci bine dupa parerea mea.Eu am tot zis ca plec ca nu mai plec in Italia dar acum ne-am hotarat-Sper ca cel tarziu la anul sa plecam la Reggio emilia definitiv.Din ian incepem sa ne cautam casa acolo
Eu am locuit in Elv franceza 4 ani.E ok!Nu e curatenia de aici si precizia caracteristica celor de aici dar uneori imi dau seama ca e mai bine ca acolo.Sper sa reusesti sa pleci acolo si sa fie bine.In privinta ziarelor am sa ma interesez si iti scriu.
Va pup pe toate!