ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Mira si tu? Si eu m-am saturat de stat aici... aici, vreau sa zic in partea germana. Azi am fost in Lugano... pfuiiii...viata acolo... plus ca acolo e toamna tarzie iar aici e toi de iarna...

In rest, Doamnelor? Sunteti bine, sanatoase? ce va mai fac pruncutii? Eu ma gandeam ca daca vine iarna ne mai vorbarim si noi, dar as!

Daca aveti timp si folositi YAHOO MESS, va rog sa ma BUZZ-uiti!
ID: saptedanaide

O seara faina sa aveti, va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetele!
nu am mai intrat de mult pe aici caci nu ma lasa copiii deloc plus am inceput sc de soferi si sunt f ocupata.profit sa fac mai multe ore acum caci e mama la mine caci dupa...
acum il am pe Dario in brate si e f incantat de tastatura
are 6 luni a crescut mare si e fff energic.sange latinnn!
Ce sa va zic...noi ne-am hot ca la anul sa ne stabilim la reggio emilia undeva langa milano.avem o afacere acolo si sper sa fie bine.aici nu m-am acomodat niciodata 100%...dar acum cu evenimentele din ult timp in italia...nu stiu..
va pup pe toate si toate cele bune.
abra te-am scris in messvb acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza13 spune:

Sper ca nu o sa fac asa dupa o luna de stat in Elvetia!De ce nu va place acolo?Frig?Oamenii mai reci?E fain in Cipru dar e prea cald vara,infernal!

Nu o sa ramanem de tot in Elvetia asa ca ma gandesc ca vom supravietui cumva:)
Eu am tot citit despre regulile lor stricte(gunoi,sa nu tragi apa noaptea,sa nu faci zgomote nu stiu cand) si sincer astea imi pun semne de intrebare!Chiar asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Madutza din pacate dupa soarele din Cipru cred ca ai sa cam plangi aici
In privinta regulilor cam asa e...sunt destul de stricti.Dar pe mine ce ma deranjeaza cel mai mult este ca aici serviciul e pe primul plan.Au un ritm al lor la care treb sa te adaptezi caci nu prea ai de ales.
Nu este prea mult timp liber pt plimabare si distracrtie..Ai sa vezi pe pielea ta.In plus in cazul meu,am alternativa de a alege intre aici si Italia...unde este cu totul si cu totul alta viata.Acum ramane de avzut ce iti place tie si caracterul tau...Clar,insa ca daca nu as fii avut alternativa nu m-as fi intors in Romania...as fii ramas aici...Este oricum o tara foarte frumoasa.
Aaaa si daca ai copii sist scolastic nu imi place aici...Orarul si tot sistemul in sine...Cam asta e...
Oricum te asteptam cu drag sio sa ne spui cum te integrezi aici...
In rest...celelalte fete???Pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ramona, nu speria fata chiar asa! Elvetienii au timp berechet sa se plimbe, sa-si cheltuiasca banii si de calatorii pe munte. Sunt legati de natura. S-apai, standardul de viata e ridicat, e o tara sigura si curata.
Distractia la elvetieni? Se distreaza si ei in felul lor (cam monoton), nu cu zgomot, ca latinii sau balcanicii.

Italia vs. Elvetia: avantaje si dezavantaje; depinde ce vrei, ce nivel de viata ai, daca ai viata sociala, depinde mult de anturaj si de locatie.

Madutza, in general dupa ora 22.00 nu ai voie sa faci niciun zgomot ca te pomenesti avertizat a doua zi... In fine, regulile astea stricte au avantajele si dezavantajele lor.

Tema serviciu: elvetianul traieste ca sa munceasca, nu munceste ca sa traiasca. Ah, sa nu uit: se jelesc mult ca nu le ajung banii. (fiindca multi vor 3 concedii pe an si schimbarea garderobei an de an )
Ah, nu sunt cine stie ce frumuseti in Elvetia, iar stilul vestimentar se bazeaza pe casual si e lipit de viata.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brahimi spune:

Oricum fetelor viata ca-n Elvetia nu gasiti...de Italia ce sa mai spun cu toate ce s-a intimplat in ultima perioada...Iar la urma urmei cu toate strictetiile si regulile Elvetienilor mie cel putin mi se pare corect,la noi in Romania de aceea este ce este pt.ca e o tara a tuturor posibilitatilor.Acum depinde de anturajul de aici si de ce prieteni are fiecare,eu cel putin ma simt excelent printre ei(parca aici ma-m nascut).

matei daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza13 spune:

Multumesc ,fetelor!Sincer abia astept sa ajung sa vad ce si cum.Am primit de la firma sotului o carte pentru acomodare si spuneau cam asa:elvetianul vine la party la tine apoi merge acasa si anunta politia ca e galagie la vecini!
Nu suntem noi niste galagiosi dar eram curioasa!Eu am stat o perioada la Timisoara si se vedea influenta germana pana si acolo.Trebuia sa fie liniste,seara mai ales!
Nu am copii,doar in plan si nu cred ca apuca scoala acolo:)

O sa mai povestesc cu voi cum va fi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by blue eyes
Ah, nu sunt cine stie ce frumuseti in Elvetia, iar stilul vestimentar se bazeaza pe casual si e lipit de viata.

La mine-i frumos si ma imbrac cum vreau eu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

MADUTZA eu stau intr-o localitate micuta, linga Lugano, undeva la granita cu Italia, na ca te-am lamurit butuc , daca anunti la primarie ca faci o petrecere, nu-i nici o problema. dimineata nu ai voie sa faci zgomote care sa deranjeze, asta inainte de 7.30, la prinz de la 12.00 la 13.30 e liniste pentru somnul de frumusete, iar dupa 19.30 nu se mai fac zgomote de genul taiat iarba la ciini , ma refer la cei care au casa cu gradina.
Aaa, eu am un vecin, care ma pindeste toata ziua, deh romancele sint mai dragute , iar cind fac focul in caminul de afara ca sa fac un gratarel, se prezinta domnul musiu care a vazut o tira de fum, sa intrebe daca nu cumva a luat foc casa , iar alt vecin cheama firma sa-i taie iarba prin gradina sau gardul viu, iar dupa aia le spune la indivizii respectivi, sa dea cu suflatoarea, nu cu aspiratorul, asa ca apa din piscina de plastic a Isabellei trebuie schimbata in fiecare zi, ca-i toata numai praf si frunze. M-am strimbat eu o data la sot, care-i italian deci latin, sa spuna ceva, iar el mi-a raspuns ca nu vrea sa se certe cu vecinul, asa ca m-am uitat eu urit la muncitori si se pare ca au priceput.
Aaa, sint multumita ca duminica nu se pot face zgomote, pentru ca la prinz taia altul iarba si nu se putea odihni motata mea. Gata, te-am innebunit cu cele bune si rele de aici. Dar in general, iti faci citiva prieteni, daca se poate romani, ca astia pe aici sint cam reci, ceea ce am vazut ca a inceput sa se intimple si in Romania, fiecare cu ale lui si nu-l intereseaza ce se intimpla in jur.

Ramona cind te muti la Reggio Emilia poate ma vizitezi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Helou, unde sinteti ?

Mergi la inceput