Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 28
sim_stoian spune:
Buna dimineata, tutunici dragi. Va pe toate.
Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va urez bafta multa celor care numara sau celor care urmeaza sa faca laparo. Sper sa se inmulteasca numarul de aici.
Noi suntem bine, crestem si ne miscam de zor.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
irinabobe spune:
aylin raspunsul ala mi l-a dat alt dr. special nu am mai fost la cristina pt ca ma gandeam ca daca e vreo problema nu imi va spune. oricum maine la 8 sunt la elias la tutunaru. sper sa am vesti mai bune. voi ati facut chiuretaj la el? cum e?
Zenobia spune:
Irina, imi pare rau pentru lucrurile prin care treci.
Iyoana, in Franta acolo ai timp sa deschizi un capitol nou, nu?
Aylin, Sim_stoian, sarcina usoara in continuare si pupicei pe burticute, poate se ia, ca vad ca faza cu bautul nu functioneaza.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Alexela spune:
Neata, fetelor!
Ce faceti? Eu acum am ajuns la servici...
Din nou, va multumesc mult tuturor pt incurajari... E adevarat ca organismul uman e fffff ciudat, si probabil ca, in cazul meu, chiar stia el saracul, ca ceva inca nu e ok... Dar bine ati spus, asta dovedeste ca totusi se poate!!!
N-am mai primit PM, mai astept inca, vad ca unele dintre voi mi-ati scris ca o sa-mi mai trimiteti...
Kora, si eu imi doresc sa ajung la Padova, orasul Sf. Anton. Si cel mai mult mi-as dori sa ajung la Ierusalim. O colega mi-a povestit ca a fost in Tara Sfanta, si a vizitat Grota Laptelui. Se spune ca daca mergi acolo si te rogi, Fecioara Maria te ajuta, mai ales pentru ca acolo se zice ca l-ar fi alaptat pe Iisus. Deci e buna pentru femeile care nu pot face copii. Spunea colega mea ca peretii pesterii sunt plini de poze cu mame, tati si copiii lor mici, mici, si scrisori de multumire, nici n-ai loc sa arunci un ac, sunt in cateva straturi lipite pe pereti... Si de-acolo poti sa iei un saculet cu nisip si nu mai stiu ce, sfintit, care cica daca il tii mereu la tine, te ajuta. Colega mea a adus pentru o verisoara de-a ei (atunci nu ma cunostea pe mine), care nu putea ramane insarcinata, si la o luna dupa tipa a ramas si are gemeni... Mi-ar placea si mie sa ajung. Promit ca iau pentru toate cate unul, daca merg! La fel si voi, daca ajungeti...
Hai ca ma apuc si eu de treaba!!! Mai vb azi! Spor la treaba, tutunici dragi!!!
Alexela
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
aylin raspunsul ala mi l-a dat alt dr. special nu am mai fost la cristina pt ca ma gandeam ca daca e vreo problema nu imi va spune. oricum maine la 8 sunt la elias la tutunaru. sper sa am vesti mai bune. voi ati facut chiuretaj la el? cum e?
IRINA tot ce pot sa-ti spun este ca in probleme de genul asta Tutunaru se comporta ireprosabil. O sa-ti faca anestezie generala, nu simti nimic, te trezesti si pleci acasa. Dar asta a zis ca-ti face sau doar te vede la echo? Si am si eu o intrebare: cine este dr Cristina, adica Cristina si mai cum...?
irinabobe spune:
quote:
Originally posted by alexia28quote:
Originally posted by irinabobe
IRINA tot ce pot sa-ti spun este ca in probleme de genul asta Tutunaru se comporta ireprosabil. O sa-ti faca anestezie generala, nu simti nimic, te trezesti si pleci acasa. Dar asta a zis ca-ti face sau doar te vede la echo? Si am si eu o intrebare: cine este dr Cristina, adica Cristina si mai cum...?
alexia tutunaru nu mi-a zis nimic. avand in vedere ca nu il prindeam la tel i-am dat un mesaj in care i-am spus pe scurt ce si cum si ce diagnostic mi-a pus ieri dr la care am fost si mi-a raspuns sa ma duc maine dimineata la 8. asa ca nu stiu inca ce ma asteapta daca imi spune sa continui trtamentul sau imi face chiuretaj. incerc sa ma pregatesc si eu psihic. eu si celalalt chiuretaj l-am facut tot cu anestezie generala si nu stiu daca va putea sa imi faca iar tot cu generala ca au trecut doar vreo 10 zile de la celalalt.
dr. cristina este dr cristina vasiliu de la municipal care mi-a urmarit sarcina si mi-a facut chiuretajul.
opinia ca nu stie sa imi spuna daca mai pot avea sau nu copii a fost a altui medic.
Alexela spune:
Alexia, bafta multa pentru sambata! Iti tin pumnii! O sa fie bine, sa fii sigura de asta!!!
Irina, sa fii tare! Tutu sigur o sa te ajute sa treci peste asta si o sa rezolve toate problemele... Tu trebuie, insa, sa ai rabdare, pentru ca recuperarea s-ar putea sa dureze mai mult!!! Dar o sa fie bine, o sa vezi!
Merdan, primit PM!
Alexela
aylin_tarcan spune:
fac mentiunea ca dna dr. cristina vasiliu mi-a urmarit si mie sarcina trecuta (cea pierduta la 26 de saptamani).
Aylin, 19+