Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata!Va rog nu ocoliti intrebarea mea.Daca stiti cumva ,este domnul doctor azi la cabinetul de pe Sandu Aldea? Este neaparat sa ajung.Multumesc!

LoredanaG
http://bd.lilypie.com/7owUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata va spun si eu!
Alexela, sa nu fi suparata (tare).. daca valoarea a fost 11 inseamna ca a fost ceva acolo, probabil embrionul nu era viabil, si organismul stie mai bine ca noi... Important e ca se poate!
Alexia, tin si eu pumnii, fata draga! Si sunt disponibila pt orice informatie
Zenobia, de unde ai tut atata energie?
MamideVladut, Iyoana, IoanaTugs, Kitty, Nicole, Kora, Alfa_Anca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

Fetelor va rog mult ajutati-ma si pe mine. Am facut sapt trecuta un chiuretaj pt o sarcina oprita in evolutie. Acum la control mi s-a spus ca mai am sange sau resturi in uter care daca nu se elimina sapt asta, atunci e nevoie de un nou chiuretaj. Diagnosticul a fost endometrita hemoragica. L-am intrebat pe dr la care am fost daca voi mai putea ramane insarcinata si a zis ca nu stie. Va rog mult spuneti-mi daca nu am programare pot ajunge la tutunaru in vreun fel. Am tot incercat sa il prinde pe mobil dar ori era in operatie ori nu raspunde si mi-e si frica sa nu il deranjez. Va rog mult spuneti-mi cum mai pot proceda sa ajung la el cat mai urgent? voi ati mai patit asa ceva?

Buna Irina, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, mie mi-a facut Tutu chiuretajul si am sangerat mult dupa aceea, l-am sunat dupa cateva zile speriata si mi-a zis ca pot sa sangerez si o luna pt ca dansul nu a curatat f bine sa nu-mi distruga endo ca sa mai pot face copii, exact asa a fost si exprimarea. Eu zic sa insisti cu un telefon sau sa mergi direct la cabinet fara programare si sa vezi parerea dansului, azi de exemplu sau vineri mai este la cabinet. Nu sta asa, mergi fara programare zici ca este o urgenta, este pana la 20-21.00 la cabinet. Te pup si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Merdan...tu sigur nu esti graviduta???Ce e cu z46????Mie dupa laparo mi-a intarziat,e adevarat dar a venit la z 38 si apoi luna urmatoare s-a reglat!
Loredana eu cred ca azi e la cabinet,daca nu reusesti sa vorbesti pe mobil cu dl. dr. du-te pe la ora 13 la cabinet.
Felicia eu ma mai uit dupa tine si pe la inseminari si pe la alte subiecte unde scrii ,stiu ca astepti luna cu ovulatia pe ovarul aferent trompei bune,anunta-ne si pe noi cand e luna cu pricina

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc alexia. incerc sa ajung azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by felicia_
Zenobia, de unde ai tut atata energie?

Feli, asa sunt io mai nebuna . Ia zi cum mai stai cu inseminarile, cand incepi monitorizarile? Iti tin pumnii si poate mai punem de-o intalnire, ca acush trece luna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.Am sa ajung azi.

LoredanaG
http://bd.lilypie.com/7owUp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, Zeno, o sa va anunt (din ianuarie tot zic ca fac inseminare )... deocamdata astept si eu rushii, care art tebui sa vina saptamana viitoare, apoi o sa incep stimularea, monitorizarea va pica dupa Pasti, cred. Asa ca, deocamdata ma bucur de reusitele celorlate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Kora nuuuu nici vorba, odata ca nici nu prea am prestat, a doua ca nici nu stiu daca am avut ovulatie, a treia ca mie inainte imi venea pe la 41-42 cu ov.in z.24,acum temp.a crecut in z.40 asa ca CM(daca a fost ov) trebuie sa vina prin z.54-55, abia dupa aceea o sa imi pun intrebari, dar nu cred ca va fi cazul. Acum ma sperie scurgerile astea albicioase destul de abundente,care sper eu sa fie progesteronice si sa nu fi luat vreo ciuperca ceva, ca nu am mai avut asa ceva.
Sper sa ma reglez si eu de luna viitoare si s-o iau pe urmele tale.
O sa te bombardez atunci cu intrebari si tu ca o burticuta cu experienta ce vei fi, o sa-mi raspunzi da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata fete curajoase si optimiste!

am intrat doar sa va dulce. sunt mereu cu gandul la voi, va citesc in fiecare zi si va tin mereu pumnii! Astept vesti bune cat mai curand! si succes fetelor care urmeaza sa fie laparoscopiate!

si pentru irina, care a trecut printr-o experienta groaznica: du-te la tutu cat mai repede, si vezi ce zice el. daca cristina ti-a dat raspunsul ala eu zic pur si simplu sa il ignori. cred ca am avut amandoua destule motive sa ne indoim de profesionalismul ei ca doctor.

Aylin, 19+

Mergi la inceput