Moscova

Moscova | Autor: doinabita

Link direct la acest mesaj

Pentru cei care nu stiu, avem un subiect la umanitare deschis pentru fiul meu Dan. Avem programare in China. Dupa ce am aparut in Formula-AS multe persoane au luat legatura cu noi pentru a le oferi informatii despre cum ar putea sa intre in contact cu Clinica din China. Cateva persoane, care nu au acces la internet, ne-au rugat sa scriem in numele lor in China. Am scris . Din pacate am primit un raspuns negativ pentru o tanara invalida. Ne-a rugat sa aflam daca putem care este modalitatea de a lua legatura cu clinica de la Moscova (nu Kiev , Ucraina), deoarece cei pentru care nu se poate face acest tratament cu celule STEM in China s-au indreptat spre Moscova. Va rugam , daca stiti vreo adresa de mail, site, sa ne dati de veste.Multumesc.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Orice informatie mi-ar fi de folos.Si acum mi-a dat telefon Claudia caci asa o cheama pe acea tanara care asteapta un raspuns, si m-a intrebat daca am aflat o adresa ...ceva.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna

eu nu ma prea pricep si nici nu stiu limba rusa ..uite niste adrese de unde poate ai sa primesti informatiii .eu as scrie chiar daca nu este in obiectul lor de activitate ..dar as intreba daca nu la ei atunci la cine..asa din aproape in aproape ...mai rau cu limba rusa ptr multeeeeeeeee site-uri sunt scrise in alfabelul rusesc ..deci ai putea intai s cauti pe cineva care stie rusa ..ai putea incerca la topicul fetelor de peste Prut ...

clinici Moscova
http://www.expat.ru/phonedir.php?cid=31

pagini aurii ..

http://www.yellowpages.ru/eng/nd2/qu5/ru15726

scuze daca nu is prea explicita dar is cam chiauna de somn ca Dezbracatu'meu m-a chinuit toata noaptea

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Ce am gasit pe net: site: www.neurovita.ru; e-mail: info@neurovita.ru, fax: 0953249350. E o clinica moscovita, situata pe bulevardul Kashirskaye.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Doina, eu stiu rusa si pot sa te ajut, Dar daca mi-ai spune ce sa caut concret, ca sint complet pe dinafara cu privire la subiect. Eventual, iti pot traduce texte in rusa (numai sa nu fie un limbaj foarte specific/ medical).

Liliana, scoate te rog cele doua puncte de la coada linkului, ca nu se deschide. La fel si punctul de la coada adresei de e-mail.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liliana, iti multumim mult de tot!Am deschis siteul , am vazut filmuletele.E o noua speranta pentru Claudia.
Balbina am gasit pe site si in limba engleza, le vom scrie in engleza daca ne raspund in rusa o sa te rog sa ne ajuti.Multumesc mult in numele acestei fete!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput