Conditii de acces la Burj Al Arab

Conditii de acces la Burj Al Arab | Autor: eve44

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa daca stie cineva cum se procedeaza ,sau care sunt conditiile pentru a avea acces in minunatul Burj Al Arab?
In curand o sa plec la Dubai si as vrea sa pot vedea acest hotel si in interior.Am inteles ca trebuie facuta o rezervare ,cumva.
Eventual daca are cineva mai multe detalii,ii multumesc mult de tot.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de eve44

M-ar interesa daca stie cineva cum se procedeaza ,sau care sunt conditiile pentru a avea acces in minunatul Burj Al Arab?
In curand o sa plec la Dubai si as vrea sa pot vedea acest hotel si in interior.Am inteles ca trebuie facuta o rezervare ,cumva.
Eventual daca are cineva mai multe detalii,ii multumesc mult de tot.

EVE

Daca vrei doar sa il vizitezi poti sa intri linistita sa il vizitezi,nu iti trebuie nici o rezervare,poti sa urci in bar sau sa maninci la restaurant,no problem.E .Noi de obicei stam la Jumeirah Beach Hotel care e vis-a-vis de Burj Al Arab.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Mersi mult pentru raspuns.
Dar ai fost recent acolo?
Noi am fost anult trecut si nu am putut intra ,pentru ca ne-au cerut rezervarea .
O sa incercam din nou anul acesta .

EVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Hotelul nu se poate vizita! Doar daca rezervi o masa la unul dintre restaurante poti intra inauntru. Si nu toate resturantele sint accesibile celor care nu locuiesc in hotel.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

din cate stiu cel mai ieftin e sa iei un ceai dupaamiaza era in jur de 90 dolari. Puteai vizita hotelul dar nu si camerele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Am vorbit azi cu un prieten care a vizitat hotelul .Mi-a zis ca a luat cina acolo ,in jur de 200 usd l-a costat si ai vizitat cate ceva.Tinuta trebuie sa fie eleganta.Musai.
Sa vad cum se poate face rezervarea,ori prin intermediul hotelului in care vom sta sau altfel.

EVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Marina

din cate stiu cel mai ieftin e sa iei un ceai dupaamiaza era in jur de 90 dolari. Puteai vizita hotelul dar nu si camerele

Marina

Da,asa e, camerele nu le poti vizita dar poti urca cu liftul,poti sa te plimbi pe coridoare,sa maninci la restaurant,sa bei ceva la bar.Chiar liftierul a fost foarte dragut si ne-a indrumat in hotel.Probabil noi am avut acces pentru ca am stat la Jumeirah,posibil si asta.Este o masinuta care ii plimba pe cei cazati de la un hotel la altul,vorbesc de cele de pe plaja care fac parte din lantul Jumeirah.Plajele sint private,deci nu ai acces decit daca stai la unul din hotelurile de pe plaja.Acces la Jumeirah beach mai are si Emirates Tower, cred ca este singurul, se afla pe Sheikh Zaied Road,e si asta un hotel misto.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput